Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3+
TV3+
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Vore værste år [Repris]
Amerikansk komedieserie från 1994. Bumsen. Al og Jefferson er i fuld gang med at bestille videoer fra TV-shop, da Kelly gør sin entré og bekendtgør, at hun har brug for 200$ til at få taget nogle billeder. Billederne skal bruges til at skaffe hende et reklamejob hos et bryggeri - og utroligt nok lykkes det for Kelly at blive firmaets nye reklameansigt. Derfor går hun i panik, da en led bums melder sig på hendes yndige ansigt. Heldigvis er Peggy med fra sidelinjen, hvor hun råder datteren til at bruge en gammel familierecept mod bumser. Det får selvfølgelig forfærdelige følger. 20/09 år 2019 i TV3 Plus DK. Säsong 9. Del 3. Producerat år 1994.
06:25 
The Brave
Amerikansk action-dramaserie från 2017. Enhanced Protection. Da teamet er i Spanien får McG en kontakt, som fører til, at gruppen opdager en potentiel trussel. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2017.
07:15 
The Brave
Amerikansk action-dramaserie från 2017. The Seville Defection. Jaz får et tæt bånd til en lille pige, som hun møder under en mission, og Patricia modtager personlige nyheder. Säsong 1. Del 6. Producerat år 2017.
08:00 
The Brave
Amerikansk action-dramaserie från 2017. It's All Personal. Det bliver mere personligt, end de havde ønsket i teamet, da de tager til Paris på en opgave, som er forbundet til Amirs fortid. Säsong 1. Del 7. Producerat år 2017.
08:55 
The Brave
Amerikansk action-dramaserie från 2017. Stealth. Da en udokumenteret drone styrter på grænsen til Mongoliet, bliver teamet tvunget til at efterforske på gammeldags manér. Säsong 1. Del 8. Producerat år 2017.
09:45 
NCIS: Los Angeles [Repris]
Amerikansk dramaserie från 2014. Between the Lines. Da en lokal bande optager henrettelsen af en ATF-agent, får teamet til opgave at finde ud af, hvordan hans identitet blev opdaget. Kensi forsvinder i Afghanistan, hvilket får Granger til at frygte for hendes sikkerhed. 15/09 år 2019 i TV3 Plus DK. Säsong 5. Del 17. Producerat år 2014.
10:45 
NCIS: Los Angeles [Repris]
Amerikansk dramaserie från 2014. Zero Days. Mens Eric spiller på nettet, overhører han sin ven, der er computerekspert, blive overfaldet. Nu må NCIS finde ud af, om det computersystem, som håndterer de russiske missiler er i fare. En person fra Kensis fortid dukker op i Afghanistan. 15/07 år 2019 i TV3 Plus DK. Säsong 5. Del 18. Producerat år 2014.
11:45 
NCIS: Los Angeles [Repris]
Amerikansk dramaserie från 2014. Spoils of War. Hetty beslutter sig for at sende NCIS-teamet til Afghanistan, da hun hører, at Kensi er forsvundet, og at Taliban muligvis har taget hende til fange. 16/07 år 2019 i TV3 Plus DK. Säsong 5. Del 19. Producerat år 2014.
12:40 
The Simpsons Movie
Da Lisa Simpson overbeviser Springfields indbyggere om, at de har et problem med forureningen, reagerer byen ved at forbyde enhver forgiftning af vandet. Dette stopper imidlertid ikke Homer fra at dumpe griseaffald i søen. Lederen af Miljøstyrelsen, Russ Cargill, beslutter, at Springfield er for farligt et sted, og han lukker den til med en kuppel, der vil stoppe alt fra et komme ind og ud. Da beboerne i byen opdager, hvem gerningsmanden er, griber de til fakler og høtyve og tager direkte hen til adressen 742 Evergreen Terrace. Simpson-familien formår er flygte fra kuplen, og beslutter at starte et nyt liv i Alaska, mens resten af byen forsvinder. Producerat år 2007. Regissör: David Silverman, Skådespelare: Nancy Cartwright, Hank Azaria, Harry Shearer, Yeardly Smith, Dan Castellaneta, Julie Kavner.
14:30 
Motorsport
Singapores Grand Prix - Kvalifikation. Formel 1. Se med, når Kevin Magnussen og det lynende hurtige Formel 1-felt ruller ud til kvalifikationen. Her køres der om startplaceringerne forud for Singapores Grand Prix på gadebanen Marina Bay Street Circuit. Producerat år 2019.
17:00 
Cops
Better Safe Than Sorry. En betjent bliver tvunget til at træffe et usædvanligt valg, da en bevæbnet mand, nægter at adlyde ordre. En dømt forbryder prøver alt hvad han kan komme i tanke om, for at stikke af på turen til fængslet. Betjente griber ind da en bil begynder at rulle over i den modgående trafik. Säsong 29. Del 5. Producerat år 2016.
17:30 
Cops
Funny Money. En politibetjent stopper en overaskende medgørlig kriminel, mens lovens lange arm, i et andet tilfælde, ikke er stærk nok til at fjerne en voldsmand fra et gerningssted. Säsong 29. Del 6. Producerat år 2016.
18:00 
Cops
Pants Down, Hit the Ground. En politibetjent rykker ud til et lokalt slagsmål, og får hurtigt færten af de involverede. En mand får lært sin lektie, da han glemmer at anvende sikkerhedssele. Säsong 29. Del 7. Producerat år 2016.
18:25 
Fodbold
Newcastle–Brighton. Premier League. Storklubben Newcastle er, på trods af en sejr over Tottenham, kommet haltende fra start i den nye Premier League sæson. Nu venter en ny og svær opgave, når Brighton gæster St. James Park. Det plejer at være spændende og særdeles tæt, når de to mandskaber krydser klinger for første gang i sæsonen. Senest endte det 1-1 på to velspillede mål. Se med, når vi blænder op for det spændende opgør i Premier Leagues sjette spillerunde. Producerat år 2019.
20:30 
Daylight
Amerikansk katastrofefilm från 1996. En bilulykke forårsager en enorm eksplosion midt i myldretiden lukker begge ender af tunnelforbindelsen mellem Manhattan og New Jersey, og flere hundrede mennesker omkommer. Mens stadig mere af tunnellen braser sammen, indser de få overlevende at de risikerer at dø hvornår som helst, af iltmangel, drukne eller på grund af brand. Deres eneste håb er at den tidligere chef for Redningskorpset, Kit Latura, kan finde ind til den lille gruppe og få dem alle ud i sikkerhed - og i live! Men turen viser sig at være "brolagt" med andet og mere end vand, så Kit må tage utraditionelle og farlige midler i brug, for at de alle kan komme til at se dagslyset igen. Producerat år 1996. Regissör: Rob Cohen, Skådespelare: Sylvester Stallone.
22:55 
Rambo III
Amerikansk actionfilm från 1988. Rambos tidligere overordnede, oberst Samuel Trautman, har fået til opgave at lede en mission, hvis mål er at hjælpe en gruppe oprørere, som kæmper imod Sovjets invasion af Afghanistan. Men Rambo, som er buddhist, afslår at hjælpe Trautman. Da Trautmans mission imidlertid mislykkes, og han ender med at blive kidnappet og tortureret af den russiske oberst Zaysen, igangsætter Rambo en redningsaktion. Rambo allierer sig med oprørerne i kampen for at befri Trautman fra Zaysen. Producerat år 1988. Regissör: Peter MacDonald, Skådespelare: Marc de Jonge, Kurtwood Smith, Spiros Focás, Sylvester Stallone, Richard Crenna.
00:55 
Half Past Dead
Alcatraz, det mest berygtede fængsel i historien, er genåbnet. På dødsgangen sidder en forbryder, der gemmer på en hemmelighed, som er 200 millioner dollar værd. Og en gruppe, ledet af den skumle Donny, har ikke tænkt sig at lade denne hemmelighed gå op i røg. De har planer om at angribe fængslet. Samtidig møder vi FBI-agenten Sascha, der opholder sig i fængslet undercover. Han skal forsøge at overbevise hårdkogte fængselsfanger om at kæmpe på den rigtige side af loven, og han kommer yderligere på en hård opgave, da han skal redde en højesteretsdommer som banden har taget som gidsel. Spørgsmålet er nu hvordan det vil gå, når Donny og Sascha kommer til at stå ansigt til ansigt. Producerat år 2002. Regissör: Don Michael Paul, Skådespelare: Ja Rule, Nia Peeples, Tony Plana, Steven Seagal, Morris Chestnut.
03:05 
Eyewitness
Amerikansk krimiserie från 2016. Buffalo '07. Teenagerne Philip og Lukas deler deres første kys, men bliver samtidig vidner til mord, og undlader at rapportere det i frygt for at deres affære skal blive opdaget. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2016.
04:05 
Eyewitness
Amerikansk krimiserie från 2016. Bless the Beast and the Children. Philip og Lukas finder bevis på at morderen stadig er i live, mens Helen kæmper med at balancere ægteskabet og jobbet. Imens bliver den nye chef for FBI taskforcen afsløret. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2016.
04:50 
Cops [Repris]
Kicking and Screaming. En familie bliver spredt, da en krigerisk mand langer ud. Betjente fatter mistanke til to passagerer på bagsædet af en parkeret bil, og en kriminel genganger bliver arresteret på en tankstation. 18/09 år 2019 i TV3 Plus DK. Säsong 29. Del 3. Producerat år 2016.
05:10 
Cops [Repris]
Mixed Emotions. En far og hans søn bliver taget, da en trafikkø er gået helt galt. En familiefejde ekskalerer og kropsdele flyver. En desorienteret bilist er utrolig heldig da et par betjente følger ham til en tankstation. 18/09 år 2019 i TV3 Plus DK. Säsong 29. Del 4. Producerat år 2016.
05:35 (06:00)
Undskyld, Norge [Repris]
Casper er på toppen af karrieren da han bliver viklet ind i en metoo skandale. Han bliver fyret fra sit talkshow og med et dokumentarhold i hælene, rejser han til Norge for at finde et job. 15/09 år 2019 i TV3 Plus DK. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se