Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3+
TV3+
Skriv ut p� dagens tv
06:25 
Knas i kærligheden
Audrey tror at hendes hushjælp har brug for en operation, der kan afhjælpe hendes halten, så hun kan komme til at gå bedre. Audrey tror hun gør det rigtige, så hun beder naboerne om at spæde til, uden egentlig at vide hvad pengene skal gå til. Säsong 6. Del 9. Producerat år 2012.
06:45 
Knas i kærligheden
Frustreret over at chefen giver ham skylden for at han har brændt sig på suppen, får Timmy fremstillet en speciel ske til Russell. Audreys plan giver bagslag, da hun forsøger at forføre Jeff i soveværelset, for at få ham til at tage del i husarbejdet. Säsong 6. Del 10. Producerat år 2012.
07:10 
Knas i kærligheden
Timmy får øjenkontakt med en smuk kvinde i toget, men når ikke at snakke med hende. Adams bryllupsdagsgave til Jennifer, fører ham sammen med percussionfolk. Audrey og Jeff møder et nyt par i bygningen og bliver forvirrede over at de aflyser deres aften sammen, men senere ser dem ude. Säsong 6. Del 11. Producerat år 2012.
07:35 
Knas i kærligheden
Jeff kan ikke komme i tanke om 5 ting han kan lide ved Audrey. Russell lærer Timmy at spille guitar, som sit seneste forsøg på at ydmyge ham. Adam bliver oprørt da han opdager sandheden om Jeff og Audreys økonomi. Säsong 6. Del 12. Producerat år 2012.
07:55 
Anger management
Charlie har en mistanke om, at Sean og Lacey har en affære. Der er indbrud i Nolans lejlighed. Säsong 3. Del 6. Producerat år 2013.
08:25 
Anger management
Martin og Ed har kørt en person ned i deres bil, hvilket får Martin til at gå til ekstreme længder for at gemme sine penge. Lacey og hendes søster, Satine, slås om Nolan. Säsong 3. Del 7. Producerat år 2013.
08:50 
Anger management
Charlie går bag Kates ryg og lader som om, han er en sexarbejder for hendes 32-årige patient, som er jomfru. Jennifer bliver oprørt over, at Sam får en tatovering. Säsong 3. Del 8. Producerat år 2013.
09:15 
Anger management
Jennifers unge kæreste, Canvas, driller Charlie med hans alder, hvilket får Charlie til at gå til ekstreme længder for at vise sit værd. Lacey får sit drømmejob, men det er alligevel ikke, som hun havde håbet. Säsong 3. Del 9. Producerat år 2013.
09:45 
Hawaii five-0 [Repris]
Five-0 efterforsker mordet på en forretningsmand, som skulle have deltaget i genopførelsen af den historiske Hawaii-krig. 14/04 år 2019 i. Säsong 2. Del 17. Producerat år 2012.
10:35 
Hawaii five-0 [Repris]
En pensioneret politibetjent fra New York hjælper holdet med at finde ud af, hvem der dræbte en af hans nærmeste venner. 14/04 år 2019 i. Säsong 2. Del 18. Producerat år 2012.
11:30 
Hawaii five-0 [Repris]
McGarrett forsøger at opspore Augus March, en tidligere diamantsmugler for at hjælpe sin søster, som er blevet arresteret for at have smuglet diamanter. 14/04 år 2019 i. Säsong 2. Del 19. Producerat år 2012.
12:30 
Premier League med NC og Mølby
Optakt til Premier League. NC og Mølby sidder klar med detaljerede analyser, line-ups og spændende diskussioner, når vi varmer op til Manchester City-Tottenham i Englands fineste fodboldrække, Premier League. Del 35.
13:25 
Fodbold
Manchester City–Tottenham. Premier League. Etihad Stadium i Manchester danner rammen om et brag af en kamp, når Christian Eriksens Tottenham Hotspur gæster Manchester City i 35.spillerunde af Premier League. Vigtigheden af denne kamp er ikke til at tage fejl af. City skal vinde alle sine kampe for at bevare håbet om at forsvare titlen. Spurs har ikke råd til at tabe flere point, hvis de skal nuppe en plads i top 4. Det er de to mandskabers tredje møde indenfor elleve dage. Det kan kun bliver spændende, når de to tørner sammen.
15:30 
Premier League med NC & Mølby
Opfølgning på Premier League. NC og Mølby følger op med dybdegående analyser, mål, højdepunkter og reaktioner fra Manchester City-Tottenham i Premier League. Del 35.
16:00 
Cops
En kriminel leder efter et sikkert opholdssted, og får sin bedstemor involveret. Säsong 29. Del 20. Producerat år 2016.
16:30 
Kingpin - keglernes konge [Repris]
Amerikansk komedie fra 1996. Den talentfulde bowler Roy Munson mister armen i en bowlingkuglerampe og må opgive karrieren. Efter nogle år har han nået bunden, men så møder han et usædvanligt bowlingtalent, Ishmael, og sætter sig nye mål. Han vil være talentets træner og gøre ham til den bedste bowler, verden nogensinde har set, der er blot det problem, at Ishmael er kvæker og først må overtales til at forlade farmen og sit traditionsbundne liv. Snart rejser Roy og Ishmael fra bowlinghal til bowlinghal - på vej mod den store turnering i Reno, hvor der er 1 million dollars på spil!. 19/04 år 2019 i. Producerat år 1996. Regissör: Bobby Farrelly, Peter Farrelly, Skådespelare: Vanessa Angel, Bill Murray, Chris Elliott, Randy Quaid, Woody Harrelson.
18:55 
Click
Amerikanskt drama/komedie fra 2006. Arkitekten Michael Newman har en typisk middelklasse-familie med sin søde og dejlige kone Donna og deres søn Ben og datter Samantha. Og konstant besøg af sine forældre. Men Michael er arbejdsnarkoman og stresset og prøver at gøre chefen tilfreds ved at arbejde over. Han bliver gjort til partner i virksomheden og giver arbejdet prioritet og forsømmer i stedet familien. Da den trætte Michael tager hen i et varehus for at købe en universal-fjernbetjening, hviler han sig på en seng og møder den sære sælger Morty, der tilbyder ham en fjernbetjening, som han kan bruge til at styre sit eget univers. Producerat år 2006. Regissör: Frank Coraci, Skådespelare: Kate Beckinsale, Christopher Walken, Adam Sandler.
21:00 
Fight club
Amerikansk drama fra 1999. En anonym mand lider af søvnløshed, og har svært ved at finde en mening med livet. Men da han møder den karismatiske sæbehandler Tyler Durden, der er høj på livet, sker der noget. Sammen danner de en hemmelig ”kampklub”, hvor mænd slår sig selv halvt ihjel i blodige nævekampe for at føle at de lever. Efterhånden som tiden går, kommer de mere og mere på kant med det omgivende samfund - og volden eskalerer på grusom vis. Producerat år 1999. Regissör: David Fincher, Skådespelare: Helena Bonham Carter, Meat Loaf, Zach Grenier, Edward Norton, Brad Pitt.
00:00 
Sleepers
Amerikansk krimi-drama fra 1996. Fire drenge i New Yorks slum flirter med mafiaen og ender på en opdragelsesanstalt, hvor de mishandles og voldtages af sadistiske vogtere. Da to af vennerne mange år efter møder den værste af deres plageånder, myrder de ham på stedet. De to andre venner sætter sig for at redde dem fra 'stolen'. Vidner må skaffes af vejen, og et skudsikkert alibi må fremskaffes. Producerat år 1996. Regissör: Barry Levinson, Skådespelare: Robert De Niro, Dustin Hoffman, Brad Pitt, Kevin Bacon, Billy Crudup.
03:05 
Cops [Repris]
En kriminel leder efter et sikkert opholdssted, og får sin bedstemor involveret. 20/04 år 2019 i. Säsong 29. Del 20. Producerat år 2016.
03:35 (05:55)
Fight club [Repris]
Amerikansk drama fra 1999. En anonym mand lider af søvnløshed, og har svært ved at finde en mening med livet. Men da han møder den karismatiske sæbehandler Tyler Durden, der er høj på livet, sker der noget. Sammen danner de en hemmelig ”kampklub”, hvor mænd slår sig selv halvt ihjel i blodige nævekampe for at føle at de lever. Efterhånden som tiden går, kommer de mere og mere på kant med det omgivende samfund - og volden eskalerer på grusom vis. 20/4. Producerat år 1999. Regissör: David Fincher, Skådespelare: Helena Bonham Carter, Meat Loaf, Zach Grenier, Edward Norton, Brad Pitt.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se