Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK1
NRK1
Skriv ut p� dagens tv
07:05 
Helene sjekker ut [Repris]
Koronaskeptikere. Hvorfor tviler noen på at vi har en pandemi og er mot koronavaksiner? Ann Helen arrangerer markeringer for frihet og klemmer fremmede. ,. Del 1 av 4.
08:00 
Låtskriver'n [Repris]
Morten Abel. "Låtskriver´n" byr på intimkonserter fra Rockheim i Trondheim med folkekjære norske artister og låtskrivere. I kveld møter vi Morten Abel. Programleder er Tor Andersen. ,. Del 5 av 6.
09:00 
Helgemorgen
Direktesendt program hver lørdag og søndag formiddag, med aktuelle temaer, samtaler, dybde og refleksjon.
11:05 
Sunnmøres alpine arv
Bli med til tindar og toppar på Vestlandet der vi møter britiske og norske legender. Og tre unge menn som på vinterstid prøver å erobre Sunnmøre si dronning, Slogen, via den vanskelege "Slogen frå fjorden-ruta".
12:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med verdensværet.
12:10 
Eventyr på Galapagos [Repris]
Haitelling og et skremmende nattdykk står på Montys timeplan. Familien utforsker en vulkan og får dessuten høns og sin egen kjøkkenhage. ,. Del 2 av 3.
13:00 
EM ryttersport: Feltritt
Kommentator: Ellen Kristina Hynne, Ingrid Sørli Glomnes.
15:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
15:10 
Best i verden [Repris]
Om våre idrettshelter i dag er store, er de likevel langt unna våre aller største gjennom tidene. Skøyteheltene Oscar Mathisen, Hjallis og Kupper'n opplevde en popularitet ingen andre har vært i nærheten av. Tilbake ga de en jublende nasjon ikke bare en lang rekke medaljer - men også skøytetiden som huskes bedre enn noen andre. ,. Del 5 av 6.
15:40 
De neste [Repris]
Kan talentene ta seg for store friheter, og i tilfelle hvor går grensen? Kvelden byr på stort engasjement og nye musikalske favoritter. ,. Del 4 av 6.
16:40 
Familiens ære [Repris]
Ei kule varmt. Følelsene tar overhånd for flere av juniorene i dagens første konkurranse. En dramatisk skade gjør at familien Goksør Bjerkrheim må ha inn en innbytter. ,. Del 2 av 8.
17:40 
Familien Lykke [Repris]
Kvinnfluensa. Randi er lei av Kim Runes "man flu". Jeanette prøver å holde seg festivalfrisk, mens Matheo oppsøker smitte for å bli skulkesyk. ,. Del 5 av 12.
18:00 
Familien Lykke [Repris]
Vaskemaskinen minutt for minutt. Randi er pyntet og klar for fest, men skjorten til Kim Rune er fortsatt i vaskemaskinen. Liam inviterer seg selv til Jeanettes hemmelige hjemmefest. ,. Del 6 av 12.
18:20 
Familien Lykke [Repris]
Fingra av fatet. Randi må unngå husets mange fristelser i et forsøk på å komme i form. Matheo må vise selvdisiplin på en helt annen måte før en krevende styrkeprøve. ,. Del 7 av 12.
18:45 
Tett på stjernene
I «Tett på stjernene» følger vi hverdagslivet og forberedelsene til artistene som uke etter uke får stadig nye utfordringer i Stjernekamp. Del 9 av 20.
19:00 
Lørdagsrevyen
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med magasin, sport og vær.
19:45 
Lotto-trekning
19:50 
Stjernekamp
Country. En klassisk sjanger og en klassiker i stjernekampsammenheng. Aldri en sesong uten sjangeren som har hjertet utenpå skjorta: country!. Del 5 av 10.
21:35 
Kåss til kvelds
Det blir god og uhøytidelig stemning når Else Kåss Furuseth og Markus Neby inviterer feststemte gjester til å dele sine beste (og verste) historier. Del 4 av 12.
22:15 
Side om Side
Nakenkunst. Frode og Kevin lager fotokunst, men de mister fort kontrollen over prosjektet. Tommy blir forelsket og dette fører han inn i Gullestads «Singelklubb». Del 5 av 10.
22:45 
Coda KORK
TV-innspilling. KORK skal spille i et tv-program. Alfred prøver å fortelle Bendik noe. Valentin henger ikke med på notene, mens noen roter til Reidars system. Del 4 av 10.
23:00 
Kveldsnytt
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
23:15 
Lunsj [Repris]
Den om baksnakking, bruksanvisninger og behovet for en kongefamilie. ,. Del 6 av 10.
23:25 
På cruise med Jane McDonald
India, del 1. Kolkatas fargerike kaos er starten på det indiske eventyret til Jane, før ferda går vidare på den heilage floda Ganges. Del 3 av 4.
00:10 
Harlots
Elizabeths fortid når henne igjen. Samtidig øker Hals vrede mot Wells-familien. Kan Emily finne en fredelig løsning?. Del 7 av 8.
01:05 
Eventyr på Galapagos [Repris]
Haitelling og et skremmende nattdykk står på Montys timeplan. Familien utforsker en vulkan og får dessuten høns og sin egen kjøkkenhage. ,. Del 2 av 3.
01:50 
Brennpunkt [Repris]
Guds menighet. Ungane i Guds menighet får ikkje gå på vanleg skule. Fagfolk er bekymra for at dei blir isolert. Samtidig får skulen statsstøtte. ,. Del 8 av 15.
02:35 
De neste [Repris]
Kan talentene ta seg for store friheter, og i tilfelle hvor går grensen? Kvelden byr på stort engasjement og nye musikalske favoritter. ,. Del 4 av 6.
03:35 
Generasjoner [Repris]
Far forandrer seg. I løpet av de siste 50 år har farsrollen forandret seg mer enn morsrollen. I 1970 fikk ikke fedre være tilstede da barna deres ble født. I dag er det helt naturlig for Hakim (34) å ta hovedomsorgen for sønnen Jacob (2) mens mor er på jobb. Men blant dagens fedre er det ikke alle som slipper til. ,. Del 2 av 4.
04:15 (04:56)
Generasjoner [Repris]
Den første frie reisen. Endelig på tur uten voksne. Interrailerne på 1970-tallet dro av gårde med få muligheter for kontakt med de hjemme. Unge på 1990-tallet dro på chartertur til "Syden" uten voksenkontroll, pakketur hørtes trygt ut i foreldrenes ører. Mange unge tar seg nå et "friår", og jobber mye for så å kunne dra på flere måneders drømmereise til andre kontinenter. Men mobiltelefonen er med, og det er jevnlig kontakt hjem. Vi møter 19-åringene Theo, Vilde og Oline på roadtrip i Australia i 2018. Charterturisten Årstein reiste som 17-åring i 1996 med 10 gode venner til Alanya i Tyrkia. Interrailerne Tonje og Trond reiste England rundt på togskinnene den minneverdige sommeren 1977. ,. Del 3 av 4.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå