Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK1
NRK1
Skriv ut p� dagens tv
06:30 
Nyhetsmorgen
Nyhetsmorgen, Politisk Kvarter og Kulturnytt - alt du trenger for en oppdatert start på dagen. Live fra studio 50 hver morgen fra kl 6:30 - 9:00.
09:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
09:05 
Politisk kvarter
Samsending med P2.
09:20 
NRK nyheter
09:35 
Dagboken [Repris]
Etter tiden på Statens lærerinneskole for husstell går kvinnene til svært ulike skjebner. Noen begynner å jobbe, andre fanges i husmorrollen. ,. Del 1 av 3.
10:15 
En curlingmors bekjennelser
Christine er en curlingmor. Hun tilrettelegger alt for at sønnen Alfred skal ha det enkelt - fra sko med borrelås til ekstra lesehjelp før eksamen. Hvordan blir voksenlivet hans uten mor?.
11:15 
Folk: En Eidsvollsreise 200 år etter
Norsk dokumentar. Bergen havn fredag 25. mars 1814. Fem menn går ombord i den store robåten "Enigheden". Ti sterke roere skal ta dem sjøveien til Lærdal. Deretter landeveien til Eidsvoll til riksforsamlingen som skal gi Norge en grunnlov. Nøyaktig to hundre år etter gjentar vi reisen i en tro kopi av "Enigheden". Underveis stiger vår interesse for de fem representantene fra Bergen og respekten for de ti som rodde den lange og krevende turen.
12:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med verdensværet.
12:15 
Telemarkskua - den fagraste rosa [Repris]
Norsk dokumentar. Ho er vakker, klok og ei å søkje trøyst hjå viss dagen er grå. Det seier bonde Gina Rui Oxum om Telemarkskua. Ho er ein av få bønder som framleis held fast på den eldgamle, fargerike kurasen, som det no berre er 300 vaksne dyr att av i heile landet. ,. Del 6 av 6.
12:30 
Slaget i Lyngør
No. dokumentar. Året er 1812. Den engelske marinen har blokkert norske havner som følge av danskekongens allianse med Napoleon. Fregatten Najaden blir satt inn i patruljetjeneste i Skagerak. Det vil ikke engelskmennene ha noe av. 133 danske og norske sjøfolk blir drept og mange hardt skadet under det halvtime lange slaget i Lyngør, en av de mest dramatiske krigshandlinger til sjøs i Norge noen sinne.
13:10 
Sommermat i Falkenberg [Repris]
Bitter smak inngår i mange retter. Lisa byr på oppskrifter med løvetann og grillet laks, samt en egen tonic. Men viktigst av alt er jo sjokoladen!. ,. Del 2 av 8.
14:10 
Folk: Verdensarvens vaktmester
Norsk dokumentar. I over 20 år har amerikaneren Dee Cunningham satt sitt preg på verdensarvområdet rundt Nærøyfjorden og Aurlandsfjorden. Sammen med kona Hege driver han høydegården Stigen og fjordgården Sjøstigen. I tillegg er han involvert i det meste som foregår av turisme, kulturarbeid og aktivitet i dette kjente naturområdet.
15:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
15:15 
Mitt liv [Repris]
Jacob Jervell. Åtte personer som har satt spor etter seg i norsk etterkrigshistorie, forteller om seg selv. Teologen og debattanten Jacob Jervell er internasjonalt anerkjent bibelforsker og skrifttolker. Også utenfor det akademiske miljø har han gjort seg bemerket med bl.a. klare synspunkt på etikk i næringslivet og helsevesenet. ,. Del 2 av 8.
16:00 
Seniorsurferne [Repris]
Klarer Marianne å ta en selfie sammen med ei høne? Og har Claes tålmodighet nok til å installere e-post på mobilen?. ,. Del 2 av 6.
16:30 
20 spørsmål [Repris]
Spørrekonkurranse for de munnrappe. Medvirkende er Øystein Bache, Helén Vikstvedt og Siri Kristiansen. Programleder er Trond-Viggo Torgersen. ,. Del 2 av 15.
17:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
17:15 
Herskapelige gjensyn
Toppen Bech tar oss med på reprise av Herskapelig-seriene. I dag Skånland.
17:45 
Norge fra lufta [Repris]
Se vårt vidstrakte land fra luften. ,. Del 3 av 20.
17:50 
Tegnspråknytt
Nyheter på tegnspråk.
17:55 
Oddasat - nyheter på samisk
18:00 
Dagsnytt 18
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
19:00 
Dagsrevyen
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
19:30 
Distriktsnyheter
19:45 
Safari Norge [Repris]
Nicolay i bjørneland. Nicolay Ramm har lyst til å møte det største rovdyret på norsk fastland, og reiser på bjørnesafari til Pasvik i Finnmark. ,. Del 3 av 6.
20:25 
UEFA Fotball-EM: EM-studio
21:00 
UEFA Fotball-EM: Tsjekkia - England
Kommentator: Carl-Erik Torp, Christian Nilssen.
23:00 
Kveldsnytt
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
23:15 
Eit enklare liv [Repris]
Får dei ikkje skote ein elg, vil dei svelte. Vinteren er lang og kald for Jeff, Rose og dei fem døtrene deira, nordvest i Canada. ,. Del 7 av 8.
00:00 
Serengeti [Repris]
Vi følger løvinnen, bavianen, mangustene og de andre dyrene videre i deres dramatiske tilværelse på savannen. ,. Del 2 av 6.
01:00 
Med kjærlighet for kanaler [Repris]
Canada. Mer enn tusen arbeidere døde mens de bygde Rideau Canal. Ferden fra Lake Ontario til Ottawa byr på vakker natur og mye interessant historie. ,. Del 6 av 10.
01:45 
Mord i paradis [Repris]
Ein av finalistane i ei profesjonell kortspelturnering blir sett ut av spel. Og alle dei mistenkte har pokerfjes. ,. Del 2 av 8.
02:40 
Seniorsurferne [Repris]
Klarer Marianne å ta en selfie sammen med ei høne? Og har Claes tålmodighet nok til å installere e-post på mobilen?. ,. Del 2 av 6.
03:05 
Sommermat i Falkenberg [Repris]
Tareq Taylor gjester programmet og har med to av sine favorittoppskrifter. Zeina lager indisk mat, og Sandra baker to slag sjokoladeboller. ,. Del 7 av 8.
04:05 (04:36)
Husdraumar på Sicilia [Repris]
Eit år har gått, og endeleg er det klart for innflytting. Familien pakkar bilen full og køyrer mot Sicilia. Men er alt som dei hadde tenkt seg?. ,. Del 7 av 8.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå