Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK1
NRK1
Skriv ut p� dagens tv
06:45 
Jorden rundt på seks steg [Repris]
I denne episoden møter vi Live Nelvik og Jenny Skavlan, som skal følge en kjede med bekjentskaper jorden rundt, fra en gammel landsbyhøvding i fjellene i Lesotho, og helt fram til artisten Wyclef Jean i New York. ,. Del 4 av 6.
08:10 
Skibladner
Norsk dokumentar. Siden 1856 har Skibladner gått på Mjøsa, men det har ikke alltid vært snakk om sommerlig idyll. Båten har seilt i motvind og brottsjøene har vært mange. Båten var resultatet av sterk strid, og problemene har vært mange i de 150 årene som har gått siden sjøsettingen.
09:00 
Helgemorgen
Direktesendt program hver lørdag og søndag formiddag, med aktuelle temaer, samtaler, dybde og refleksjon.
11:00 
Sametingsvalget 2021 - Møt presidentkandidatene
Vi møter presidentkandidatene Silje Karine Muotka (NSR) og Ronny Wilhelmsen (Ap) til debatt. Programleder er Thor Thrane.
11:50 
Ekstremsushi
I februar 2017 fikk et lite sushisted i Stavanger en høyt-hengende stjerne i Michelin-guiden. Den lille restauranten på byens østkant er resultatet av drømmene til Roger Asakil Joya. Eventyret startet da han forlot storbyen Manila som 17-åring og bosatte seg i Norge.
12:00 
NRK nyheter
12:10 
Spionasje på slottet [Repris]
Det viser seg i dag at kong Georg VI selv ble involvert i spionasjen på sin egen bror. Og USAs president hadde mer enn en finger med i spillet. ,. Del 2 av 2.
12:55 
Pressa sin kriminelle handlangar [Repris]
Havfruemordet. Hovudet til «Den lille havfrue» blir kutta av. Michael Forsmark fotograferer hærverket og sel bileta til pressa. Men vandalen var fotografen sjølv. ,. Del 1 av 2.
13:55 
Pressa sin kriminelle handlangar [Repris]
Alarmklokkene. Mistanken om uærleg spel aukar. Etter at Forsmark filmar prins Joachim råkøyre i Helsingør, blir han skulda for å bruke paparazzi-metodar. ,. Del 2 av 2.
15:00 
Friidrett: Lag-EM
Kommentator: Christina Vukicevic Demidov, Vebjørn Rodal, Jann Post.
19:00 
Søndagsrevyen
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med utenriksmagasin, sport og vær.
19:45 
Med kjærlighet for kanaler
Canada. Mer enn tusen arbeidere døde mens de bygde Rideau Canal. Ferden fra Lake Ontario til Ottawa byr på vakker natur og mye interessant historie. Del 6 av 10.
20:30 
Tropiske øyer
Madagaskar. Madagaskars mangfald av lemurar og kameleonar er berre litt av det unike og karakteristiske livet som tida har forma på denne eldste av alle øyer. Del 1 av 3.
21:25 
NRK nyheter
21:35 
Familien Durrells greske eventyr
Forfattaren Henry Miller kjem på besøk. Imens blir Sven granska av politiet for si «umoralske åtferd». Del 7 av 8.
22:20 
Familien Durrells greske eventyr
Eit omreisande sirkus kjem forbi, og det set sving i heile familien. Gerry engasjerer seg i velferda til dyra i showet. Del 8 av 8.
23:10 
Kveldsnytt
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
23:30 
Aukrust - Gud velsigne vår Herre [Repris]
Kjell Aukrust var en skikkelig Reodor. Kreativ, lun, smart og ekstremt oppfinnsom. ,. Del 1 av 3.
00:15 
Ut og stjæle hester
Etter 40 år flytter Trond hjem til Norge. Møtet med bygda og naboen Lars tvinger fram opprivende gamle minner fra sommeren 1948.
02:10 
Jorden rundt på seks steg [Repris]
I denne episoden møter vi Live Nelvik og Jenny Skavlan, som skal følge en kjede med bekjentskaper jorden rundt, fra en gammel landsbyhøvding i fjellene i Lesotho, og helt fram til artisten Wyclef Jean i New York. ,. Del 4 av 6.
03:35 
Gamerne [Repris]
Apeks må slå erkerival Nordavind for en siste sjanse til å komme til Rio, og Hyper spiller en semifinale hvor all ære står på spill. ,. Del 5 av 12.
04:00 
Gamerne [Repris]
Endelig sommerferie for Jkaem og han får tid som bonuspappa hjemme i Norge. Denise bytter ut spillere i Apeks. ,. Del 6 av 12.
04:20 (05:15)
Tropiske øyer [Repris]
Madagaskar. Madagaskars mangfald av lemurar og kameleonar er berre litt av det unike og karakteristiske livet som tida har forma på denne eldste av alle øyer. ,. Del 1 av 3.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå