Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK1
NRK1
Skriv ut p� dagens tv
06:30 
Nyhetsmorgen
Nyhetsmorgen, Politisk Kvarter og Kulturnytt - alt du trenger for en oppdatert start på dagen. Live fra studio 50 hver morgen fra kl 6:30 - 9:00.
09:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
09:05 
Politisk kvarter
Samsending med P2.
09:20 
NRK nyheter
09:35 
Monsen, Monsen og Mattis [Repris]
Lars og Jan gleder seg til å padle hele Karasjohka, og ikke minst at Mattis skal være med på siste delen av turen. ,. Del 6 av 6.
10:05 
Dyrevenn [Repris]
Live temmer dåhjort. Norsk serie om barn og dyr. Live har ein stor jobb framfor seg, ho skal nemleg temma ein heil flokk med dåhjortar på ein besøksgard i Lillehammer!. Heldigvis har ho nokre triks på lur. Trur du ho klara det?. ,. Del 6 av 20.
10:20 
UKM - en opplevelse for livet
Norsk dokumentar. På UKM-festivalen i Trondheim møtes 500 ungdommer for å spille, synge, gjøgle, danse og samarbeide. Vi møter Luna fra Oslo som er med for første gang, rapperen David fra Stavanger og dramaglade Hybelkaninan fra Tromsø.
11:10 
Veien til fotball-EM [Repris]
11:35 
Veien til fotball-EM [Repris]
12:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med verdensværet.
12:15 
Sørlandsseilas med Mathilde
Norsk dokumentar. Den vakre Sørlandskysten slik den aller helst skal oppleves: Fra dekket på ei gammel seilskute. Trange sund, sol og regn og blankskurte svaberg. Om bord på den gamle hardangerjakta Mathilde møter vi skipper Cecilie og sytten førstereis-seilere.
12:30 
Med kjærlighet for kanaler [Repris]
Canada. Mer enn tusen arbeidere døde mens de bygde Rideau Canal. Ferden fra Lake Ontario til Ottawa byr på vakker natur og mye interessant historie. ,. Del 6 av 10.
13:20 
Sommermat i Falkenberg [Repris]
Temperatur er viktig i matlaging. Lisa forteller om is, krydderblandinger fra Etiopia og hete retter. Hva er den beste måten å tenne på grillen?. ,. Del 1 av 8.
14:20 
Folk: Lykken er en lyngshest
Norsk dokumentar. Gleden er stor for Birgit og Geirmund hver gang et føll kommer til verden. Det finnes ikke mange avkom av den vakre lyngshesten fra Nord-Norge, derfor gjelder det å sikre framtiden for rasen. På gården i Nordreisa møtes hopper og hingster til felles innsats.
15:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
15:15 
Mitt liv [Repris]
Hanna Kvanmo. Åtte personer som har satt spor etter seg i norsk etterkrigshistorie, forteller om seg selv. Først ut er den folkekjære politikeren Hanna Kvanmo som var stortingsrepresentant for SV. Hennes egen livshistorie var omstridt, men hun vant folks respekt med sitt sosiale engasjement og folkelige stil. ,. Del 1 av 8.
16:00 
Seniorsurferne [Repris]
Ved ankomst testes deltakernes forkunnskaper. Björn Hellberg bruker bare telefonen til å ringe, mens Ewa Fröling misliker å betale med mobil. ,. Del 1 av 6.
16:30 
20 spørsmål [Repris]
Spørrekonkurranse for de munnrappe. Medvirkende er Helén Vikstvedt, Gustav Nilsen og Cille Biermann. Programleder er Trond- Viggo Torgersen. ,. Del 1 av 15.
17:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
17:15 
Herskapelige gjensyn
Toppen Bech tar oss med på reprise av Herskapelig-seriene. I dag Sorknes.
17:45 
Norge fra lufta [Repris]
Se vårt vidstrakte land fra luften. ,. Del 2 av 20.
17:50 
Tegnspråknytt
Nyheter på tegnspråk.
17:55 
Oddasat - nyheter på samisk
18:00 
Dagsnytt 18
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
19:00 
Dagsrevyen
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
19:30 
Distriktsnyheter
19:45 
Slaget i Lyngør
No. dokumentar. Året er 1812. Den engelske marinen har blokkert norske havner som følge av danskekongens allianse med Napoleon. Fregatten Najaden blir satt inn i patruljetjeneste i Skagerak. Det vil ikke engelskmennene ha noe av. 133 danske og norske sjøfolk blir drept og mange hardt skadet under det halvtime lange slaget i Lyngør, en av de mest dramatiske krigshandlinger til sjøs i Norge noen sinne.
20:25 
UEFA Fotball-EM: EM-studio
21:00 
UEFA Fotball-EM: Russland - Danmark
Kommentator: Egil Olsen, Andreas Stabrun Smith.
23:00 
Kveldsnytt
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
23:15 
Mord i paradis [Repris]
Ein av finalistane i ei profesjonell kortspelturnering blir sett ut av spel. Og alle dei mistenkte har pokerfjes. ,. Del 2 av 8.
00:05 
Serengeti [Repris]
En ensom løvinne er utstøtt av flokken. En lidenskapelig bavian prøver å vinne tilbake sin elskede, mens en mangustfamilie er mest opptatt av mat. ,. Del 1 av 6.
01:05 
Pressa sin kriminelle handlangar [Repris]
Havfruemordet. Hovudet til «Den lille havfrue» blir kutta av. Michael Forsmark fotograferer hærverket og sel bileta til pressa. Men vandalen var fotografen sjølv. ,. Del 1 av 2.
02:05 
Pressa sin kriminelle handlangar [Repris]
Alarmklokkene. Mistanken om uærleg spel aukar. Etter at Forsmark filmar prins Joachim råkøyre i Helsingør, blir han skulda for å bruke paparazzi-metodar. ,. Del 2 av 2.
03:05 
Seniorsurferne [Repris]
Ved ankomst testes deltakernes forkunnskaper. Björn Hellberg bruker bare telefonen til å ringe, mens Ewa Fröling misliker å betale med mobil. ,. Del 1 av 6.
03:35 
Sommermat i Falkenberg [Repris]
En moderne versjon av kylling i karri står på menyen, og gjestekokken Karin Fransson byr på to av sine favoritter. ,. Del 6 av 8.
04:35 (05:03)
Husdraumar på Sicilia [Repris]
Bill har reist heim til Sverige, og Marie blir prosjektleiar. Men orkar ho det, samtidig som ho prøver å nyte ferien med søstera og alle barna?. ,. Del 6 av 8.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå