Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK1
NRK1
Skriv ut p� dagens tv
06:50 
Svalbard minutt for minutt - et kort gjensyn
Er det mulig å fortelle 13325 minutter på bare 40 minutter? Vi gjør et forsøk, og gjenopplever 10 dagers seilas rundt Svalbard i august 2019.
07:30 
Verdens tøffeste togturer [Repris]
Fra de krydderduftende soukene i Marrakesh går turen mot Casablanca. Komforten er høy på den første delen av reisen langs nordafrikanske jernbaner bygd av franskmennene i kolonitida. Men det blir verre. ,. Del 1 av 4.
08:15 
Verdens tøffeste togturer [Repris]
Feststemning, vikingtog og damplokomotiv er blant det man kan oppleve når man reiser med tog i de baltiske statene. Jernbanenettet i Estland, Latvia og Litauen er fragmentert som følge av mange invasjonerr av fremmede makter. ,. Del 2 av 4.
09:00 
Helgemorgen
Direktesendt program hver lørdag og søndag formiddag, med aktuelle temaer, samtaler, dybde og refleksjon.
11:05 
Tidsbonanza [Repris]
1976. I 1976 koste vi oss med Detektimen på fredager. Det var en fast TV-dag med Komikveld. Mange så faktisk TV i svart/hvitt dette året. Alt dette mens vi danset til Tina Charles' hit "I love to love" og en av verdens mest populære popgrupper kom fra nabolandet. Gjestene i Tidsbonanza er Hanne Krogh og Sverre Krogh Sundbø vs Anders Hatlo og Johannes Joner. Programleder er Thomas Felberg. ,. Del 2 av 5.
12:00 
NRK nyheter
12:10 
Adresse Rotterdam [Repris]
Verdens største musikkshow nærmer seg, og vi presenterer dere for låtene og artistene som skal delta i Eurovision Song Contest. ,. Del 4 av 4.
13:20 
Sjølvmelding frå Norge Rundt
Kvifor elskar så mange traktor? Og særleg Gråtassen! Norge Rundt har hatt ein runde i eige arkiv, og funne enorme mengder med traktorglede. Difor er sjølvmeldinga frå Norge Rundt prega av nettopp dei som elskar traktoren sin.
13:45 
Lisenskontrolløren og livet [Repris]
Image. Hvorfor er vi så opptatt av hvordan andre ser oss?. Lisenskontrolløren møter Solveig som fikk rumpa si fettsuget på direkte TV i beste sendetid og kjendiskunstneren som oppfant antikjendismunnbindet. Og hvordan føles det egentlig å være Dan Børge Akerø?. ,. Del 5 av 5.
14:15 
Karsten og Leif [Repris]
14:50 
NRK nyheter
15:00 
EM orientering: Knockoutsprint
Kommentator: Kjetil Bjørlo, Arild Andersen.
17:00 
Verdens tøffeste togturer [Repris]
Jugoslavia brøt sammen på 90-tallet. Mye av jernbanenettet ble ødelagt, noe liggende ubrukt. I glansdagene reiste Tito med sitt luksuriøse blå tog på disse linjene. Det gjorde også Orientekspressen. Hva er igjen i dag?. ,. Del 3 av 4.
17:45 
Olympiatroppen
Langrennsveteranen Mikael Sulland får sitt livs sjokk, superstjernen Kolbjørn Warnes lager dokumentar og bryteren Kine Bråthen maser om ny brytematte.
18:00 
Hygge i hagen [Repris]
Pernilla og Malin gjer ei keisam flate om til ein franskinspirert blomstervegg. John gir sine beste tips for å gjere hagen romantisk. ,. Del 6 av 9.
19:00 
Lørdagsrevyen
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med magasin, sport og vær. Del 19 av 25.
19:45 
Lotto-trekning
19:50 
Klassequizen
Det er klart for fjerde delfinale. De siste plassene til finalen og lukcy looser deles. Pia Ve Dahlen har med seg et maritimt spørsmål til lagene. Del 4 av 5.
20:50 
HAIK
TIX. TIX er vant til å ha kontrollen, men i HAIK gjør Christine alt hun kan for å ta den fra ham. Reisen blir fylt av musikk, hans største fans og tusen tårer. Dagen blir kronet med en helt spesiell konsert. Del 1 av 6.
21:30 
Konsert HAIK
Konsert TIX. Christine Dancke har i hemmelighet invitert TIX sine venner og største fans for å gi ham en helt spesiell konsertopplevelse fylt av overraskelser. Del 1 av 6.
22:00 
New Zealand rundt med Griff
Frå Omarama til Bluff. Griff leiger seg bubil for å sjå resten av Sørøya. Han får oppleve både fart og spenning og spektakulære landskap før reisa endar heilt sør, i Bluff. Del 4 av 4.
22:45 
Eides språksjov: Ja vi elsker [Repris]
Eides språksjov. Linda Eide, Gunnstein Akselberg og Sjur Hjeltnes oppklarar tre vers av "Ja vi elsker" og gjer oss klar for nasjonaldagen. ,. Del 3 av 6.
23:00 
Kveldsnytt
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
23:15 
Rådebank [Repris]
Røverkjøp. Asså folkens! Detta kommer til å bli en så jævlig bra sommer asså!. ,. Del 1 av 8.
23:35 
Rådebank [Repris]
Hvite løgner. Kaller du meg dum eller?. ,. Del 2 av 8.
00:05 
KORK spiller David Bowie
KORK møter David Bowies musikk, anrettet av en av Norges fremste samtidskomponister. Jon Øivind Ness har vært en svoren Bowie-fan i mange år, og her har han arrangert flere av Bowies mest kjente låter for stort orkester. Med Bård Bratlie og Peter Estdahl på vokal, mens programlederne Finn Bjelke og Espen Beranek Holm deler raust av sin Bowie-kunnskap.
01:10 
Himmelen over Havanna
Fransk drama fra 2015. Forfatteren Amadeo møter gamle venner på Cuba, etter 16 år i eksil. Deres generasjon fikk sine kunstneriske ambisjoner knust under Castro. Livet ble ikke som de hadde tenkt. Producerat år 2015. Regissör: Laurent Cantet, Skådespelare: Fernando Hechevarria, Néstor Jiménez, Isabel Santos.
02:40 
Hvorfor biter fisken? [Repris]
Havfiske og laksefiske. Hvorfor biter fisken . eller hvorfor biter den ikkek. Dette er de to spørsmålene sportsfiskere over hele verden alltid stiller seg, og som programleder og sportsfiskeamatøren Rune Gokstad skal forsøke å finne svarene påp. ,. Del 2 av 5.
03:20 
Med kjærlighet for kanaler [Repris]
Egypt. Tim er usikker på om Prus helse holder, men hun insisterer på en reise langs Nilen. Det blir en uforglemmelig ferd langs Egypts livsnerve. ,. Del 1 av 10.
04:05 (04:46)
Eit feitt liv [Repris]
Fat shaming. Er feite folk berre late og kan skulde seg sjølv, eller er overvekt ein sjukdom? Og kvifor ser vi sånn ned på dei som er tjukke?. ,. Del 4 av 5.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå