Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK1
NRK1
Skriv ut p� dagens tv
06:30 
Nyhetsmorgen
Nyhetsmorgen, Politisk Kvarter og Kulturnytt - alt du trenger for en oppdatert start på dagen. Live fra studio 50 hver morgen fra kl 6:30 - 9:00.
09:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
09:05 
Politisk kvarter
Samsending med P2.
09:20 
NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
09:35 
Husdrømmer [Repris]
Har kjærligheten overlevd de tre første årene i Lund for Johannes og Åsa? Lyktes Gert i å flytte huset til Malmö for godt?. Hos Bill og Marie i Höganäs har det i hvert fall skjedd saker og ting!. ,. Del 8 av 8.
10:30 
Hans pluss Liv
– Sorg er kjærlighetens pris, sier 93 år gamle Hans. Da han traff Liv i tenårene, sa det pang. Det sitter i fremdeles. Men nå har Liv fått Alzheimer.
11:30 
Lisenskontrolløren [Repris]
Flere av NRKs største tv-øyeblikk har tilknytning til sportshendelser. Men mange av de minst minneverdige øyeblikkene er også sportsrelatert. Lisenskontrolløren ser på tv-sportens opp- og nedturer, og gransker NRKs prestasjoner fra idrettens sidelinje. Programleder Njål Engesæth. ,. Del 2 av 9.
12:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med verdensværet.
12:30 
Tore på sporet [Repris]
Brødrenes colombianske familie. Cristopher Leonidas og Andreas Pablo Olsen ble adoptert til Harstad i 1984. 30 år senere ønsker de to å reise tilbake til landet de kom fra for å prøve å finne moren, som ga fra seg barna for å redde livet deres. ,. Del 2 av 8.
13:10 
Arkitektens hjem [Repris]
Frederica Miller. Hus skal være sunne, der firer jeg ikke, sier arkitekt og miljøpioner Frederica Miller. Siden 80-tallet har hun eksperimentert med bærekraftige byggemetoder som halmisolering, leirvegger og hjemmelaget maling. Hjemme på Nesodden har hun gradvis omarbeidet en vanlig norsk enebolig til miljøhus. ,. Del 1 av 6.
13:40 
Arkitektens hjem [Repris]
Einar Jarmund. Arkitekter jobber daglig med å tegne boliger for andre, men hvordan bor de selv?. Charlotte Thiis-Evensen har besøkt seks norske arkitekter for å snakke med dem om hva som skaper et godt hjem. I dag: Einar Jarmund. ,. Säsong 3. Del 1 av 6.
14:10 
Med kjærlighet for kanaler [Repris]
Egypt. Tim er usikker på om Prus helse holder, men hun insisterer på en reise langs Nilen. Det blir en uforglemmelig ferd langs Egypts livsnerve. ,. Del 1 av 10.
15:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
15:15 
10 på topp [Repris]
I kveldens 10 på topp skal vi til året da låten "The Ketchup Song" fikk alle til å danse. Men var låten blant de ti mest populære i Norge i 2002, og vil gjestene i så fall by på gjensyn med dansen? Stian Staysman og to heltente og engasjerte lag gir deg svaret. Ukas gjester: Vita og Wanda Mashad, Niklas Baarli og Adam Schjølberg. ,. Del 4 av 10.
16:15 
Hagen min [Repris]
Cottage Garden. Helen Fredholm gir sine beste tips i sin vakre Cottage Garden på Skreia. Her er det flust av høye, fargerike roser og stauder. Heidi følger hagen hennes fra tidlig vår til bugnende midtsommer. Snekker Stine lærer oss å lage en lekker hageport. ,. Del 3 av 8.
17:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
17:30 
Oddasat - nyheter på samisk
17:45 
Tegnspråknytt
Nyheter på tegnspråk.
17:50 
Supernytt
18:00 
Dagsnytt 18
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
19:00 
Dagsrevyen
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
19:30 
Distriktsnyheter
19:40 
Norge Rundt
20:05 
Festen etter fasten
Fastemåneden er over og Rima Iraki og Yousef Hadaoui lager festsending med spennende gjester, god musikk og masse deilig mat som hører id al-fitr til!.
21:50 
Mysteria i Brokenwood
Ein skikkeleg sidesnuar. Livet – og døden – speglar kunsten til den berømte krimforfattaren Jack Rudd, som er på besøk i Brokenwood. Del 2 av 4.
23:00 
Kveldsnytt
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
23:15 
Mysteria i Brokenwood
Ein skikkeleg sidesnuar. Livet – og døden – speglar kunsten til den berømte krimforfattaren Jack Rudd, som er på besøk i Brokenwood. Del 2 av 4.
23:35 
Sammy Davis Jr. "Jeg må være meg selv"
Denne nye dokumentaren er den første virkelig store filmen om den legendariske sangeren, danseren og komikeren Sammy Davis Jr. Hans karriere var ufattelig mangesidig og overveldende, men hans liv var komplisert, sammensatt og fullt av motsetninger. En reise om identitet og om utviklingen av rasediskriminering og sivile rettigheter i det 20.århundres Amerika. "Jeg er født i Puerto Rico, jødisk, farget og gift med en hvit kvinne. Når jeg flytter inn i et nabolag løper folk i fire retninger samtidig" - Sammy Davis Jr. Presentert av Arild Erikstad.
01:20 
Ekstreme ekspedisjonar [Repris]
Synkehull i Borneo. For å utforske om det finst verneverdig liv i grottene i Sangkulirang, må ekspedisjonen klatre ned eit slukhol. ,. Del 10 av 10.
02:10 
Stacey Dooley - filmet mot sin vilje
De mest intime og private øyeblikk smugfilmes med spionkamera og deles på nett. En ny type overgrep har blitt en epidemi i Sør-Korea.
02:55 
Orkanjegeren [Repris]
Stormene Lane og Jebi. En farlig kategori 5-orkan nærmer seg Hawaii. Ikke lenge etter truer en ny og enda verre tyfon Japan. ,. Del 4 av 8.
03:35 (04:17)
Oppfinneren [Repris]
Hønene legger ikke nok egg og Erik Alfred konstruerer en inspirerende rugekasse for å få opp produksjonen. Det er vår og tid for lamming på Øystøl, men ikke alt går helt etter planen. ,. Del 4 av 8.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå