Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK1
NRK1
Skriv ut p� dagens tv
07:00 
Eit enklare liv [Repris]
Randi Skaug var den fyrste norske kvinna på Everest, og no bur ho på ei øy langt til havs. ,. Del 1 av 8.
07:45 
Paradishager [Repris]
Vi utforsker paradishager i spanske palass og hemmelige marokkanske gårdsplasser. Kan hemmeligheten bak byggeteknikkene ligge i den iranske ørkenen?. ,. Del 1 av 2.
08:45 
Paradishager [Repris]
Monty lar seg imponere av tulipaner i Istanbul, og hvordan hagene i India kan by på en ny, åndelig opplevelse. I Storbritannia ser vi nærmere på hvordan de kongelige hagene og offentlige steder er inspirert av paradishager. ,. Del 2 av 2.
09:45 
Husdrømmer [Repris]
Malin og Kingas sønn Ville har ADHD og trenger plass rundt seg. De bygger derfor om den gamle carporten i rekkehuset istt til et aktivitetsrom med turnringer og ribbevegg. Men hva synes Ville?. ,. Del 7 av 8.
10:45 
Team Bachstad - På hjemmebane [Repris]
I en elektrisk postbil kjører Team Bachstad et koronastengt Norge på langs, med frityrdrevet aggregat i bagasjen, på jakt etter gratis drivstoff. ,. Del 1 av 4.
11:25 
Team Bachstad - På hjemmebane [Repris]
Det blir 17. mai-stemning i Lærdal, stengt vei over fjellet og fakta om ferist før Bjarne Brøndbo drar belgen i Namsos. Øystein trenger å øve mer. ,. Del 2 av 4.
12:00 
NRK nyheter
12:10 
Team Bachstad - På hjemmebane [Repris]
Det blir ikke harryhandel over svenskegrensen, men stopp i tollen likevel. Gamle turvenner er koronafaste i Lofoten og en frityrekspert gir gode råd. ,. Del 3 av 4.
12:45 
Team Bachstad - På hjemmebane [Repris]
Rune får sin første byline og Øystein minnes militærtjenesten i nord. Rally Nordkapp skal samme veien, men det er langt mellom ladestasjonene på E69. ,. Del 4 av 4.
13:20 
Verdens minste kommentatorboks [Repris]
Trondheim. ,. Del 1 av 16.
13:30 
Verdens tøffeste togturer [Repris]
Fra de krydderduftende soukene i Marrakesh går turen mot Casablanca. Komforten er høy på den første delen av reisen langs nordafrikanske jernbaner bygd av franskmennene i kolonitida. Men det blir verre. ,. Del 1 av 4.
14:15 
Verdens tøffeste togturer [Repris]
Feststemning, vikingtog og damplokomotiv er blant det man kan oppleve når man reiser med tog i de baltiske statene. Jernbanenettet i Estland, Latvia og Litauen er fragmentert som følge av mange invasjonerr av fremmede makter. ,. Del 2 av 4.
15:00 
NRK nyheter
15:10 
Alene over Nordsjøen
Han var døden nær etter en rideulykke og var langt nede etter å ha levd et hardt liv. Redningen ble hans thailandske kone og en rotur tvers over Nordsjøen. 67 år gammel ror eventyreren Ragnar Thorseth en liten færing fra Norge til Shetland, og tilbake.
15:50 
Hagen min [Repris]
Familiehagen. Hele familien tar i et tak i denne store gårdshagen på Ullensaker. Hvert år gyver store og små løs på nye prosjekter i en hage som stadig blir vakrere og mer innholdsrik. Heidi blir med når et drivhus av gamle vinduer skal opp og en ny kjøkkenhage ferdigstilles. ,. Del 2 av 8.
16:30 
EM orientering: Sprintstafett
Kommentator: Kjetil Bjørlo, Arild Andersen.
18:00 
Musikalar i 100
Det Norske Teatret vart 100 år i 2013. Dette er ei festframsyning med smakebitar frå dei mange musikalsuksessane ved teateret. Her framførest utdrag frå mellom anna Les Misérables, Spellemann på taket, Tolvskillingsoperaen, Cats og Trost i taklampa. Skodespelarar er Heidi Gjermundsen Broch, Heidi Ruud Ellingsen, Gjertrud Jynge, Paul Johannesen, Frank Kjosås, Ingeborg Sundrehagen Raustøl, Pål Christian Eggen og Jon Bleiklie Devik.
19:00 
Dagsrevyen
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
19:30 
Med kjærlighet for kanaler
Egypt. Tim er usikker på om Prus helse holder, men hun insisterer på en reise langs Nilen. Det blir en uforglemmelig ferd langs Egypts livsnerve. Del 1 av 10.
20:15 
Hans pluss Liv
– Sorg er kjærlighetens pris, sier 93 år gamle Hans. Da han traff Liv i tenårene, sa det pang. Det sitter i fremdeles. Men nå har Liv fått Alzheimer.
21:15 
NRK nyheter
21:25 
McDonald og Dodds
Ein pasient døyr under eit kosmetisk inngrep. McDonalds og Dodds oppdagar ei verd av skjønnheit der ingenting er som det først ser ut. Del 3 av 3.
23:00 
Kveldsnytt
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
23:15 
Mortimer og Whitehouse på fisketur [Repris]
Skjeggkarpe. En spenstig skjeggkarpe på kroken er målet når turen går til Hay-on-Wye. Her slår Paul og Bob også av en prat om død og begravelse med en lokal prest. ,. Del 2 av 6.
23:45 
Lisenskontrolløren og livet [Repris]
Identitet. Hvem er du? Alle ønsker å finne sin egen identitet, men for noen er det vanskeligere enn andre. Lisenskontrolløren møter tvillingbroren til en av Norges største kjendiser, drammensgutten som drømmer om å bli same og komikeren som vil bli tatt på alvor. ,. Del 2 av 5.
00:15 
Gift [Repris]
Gravid? Oi. Begge fikk hetta da hun ble gravid. Hvordan overlevde forholdet den raske starten?. ,. Del 1 av 7.
00:35 
Ekstreme ekspedisjonar [Repris]
Ørkenfestninga i Oman. Fjellområda i Dhofar er blant verdas mest utilgjengelege stader, så ugjestmildt at astronautar bruker området som trening for Mars-ekspedisjonar. ,. Del 9 av 10.
01:30 
Orkanjegeren [Repris]
Tyfonene Soulik og Cimaron. To tyfoner nærmer seg de japanske Ruykyuøyene. Mye står på spill for både mennesker og dyr. Men surferne risikerer livet for å ri på monsterbølgene. ,. Del 3 av 8.
02:10 
Sommerauksjon [Repris]
Fetterne Andreas og Axel fra Kiruna konkurrerer mot mor Cissi og datter Karolin fra Mölndal på auksjon i Småland. ,. Del 3 av 8.
03:10 
Oppfinneren [Repris]
Et tårn gir tanken flukt, og Erik Alfred har planer om et tårnbygg også på det magiske kjøkkenet på Øystøl. Han lager også en ny benk av spiler, en gammel slede og gamle ovner. Og en overraskende ny innretning skal gjøre ventetiden for det nye kjøkkenet morsommere. ,. Del 3 av 8.
03:50 (04:34)
Munter mat i Storbritannia [Repris]
Pimms and circumstance. Vidunderlige Oxford er kulissene da brødrene besøker det 800 år gamle herskapshuset til familien Stonor. Her serveres blant annet karsesuppe og lam. ,. Del 2 av 5.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå