Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK1
NRK1
Skriv ut p� dagens tv
06:30 
Nyhetsmorgen
Nyhetsmorgen, Politisk Kvarter og Kulturnytt - alt du trenger for en oppdatert start på dagen. Live fra studio 50 hver morgen fra kl 6:30 - 9:00.
09:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
09:05 
Politisk kvarter
Samsending med P2.
09:20 
NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
09:35 
Husdrømmer [Repris]
De møttes midt i livet og har nå funnet sitt hjem sammen. Ewa og Börje skal bygge om en sauefjøs ved Hornborgasjön i Västergötland. ,. Del 3 av 8.
10:35 
En gang Aurora
Norsk dokumentar. Enorm suksess, konserter over hele verden og et ungdomsliv snudd på hodet. For popsensasjonen Aurora ble det for mye.
11:25 
Alt var bedre før [Repris]
Før var ferien gjevere . Mange har dokumentert feriene sine fra tidligere tiår med privatopptak på smalfilm som gir oss gode tidsbilder mange kjenner seg igjen i. Folkekjære minner om enkle telt og spennende bilturer til svenske campingplasser er "gjeve", ifølge popartistene fra 60- og 70-tallet, Odd Egil Støldal og Hans Petter Hansene Fram til 1964 hadde nordmenn rett på bare tre ukers ferie i løpet av et helt årå Økonomien var dårligere enn i dag, turene ble kortere, men ferieopplevelsene var minst like brar. ,. Säsong 1. Del 1 av 4.
12:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med verdensværet.
12:30 
Det må jeg gjøre før jeg dør [Repris]
Ekteparet Else Marie og Bjørn Stjernløw fra Tønsberg har i mange år hatt et fadderbarn i Vietnam. Hun kalte dem for sine besteforeldre. Da de fikk vite at fadderskapet var opphørt, ble de veldig fortvilet. Til slutt kontaktet de Tore Strømøy for å få oppfylt sitt livs store drøm. Å endelig få se barnebarnet. ,. Del 5 av 8.
13:10 
Arkitektens hytte [Repris]
Marianne Borge. Arkitekt Marianne Borge tegner små stilrene hytter helt ned i 15 kvadratmeter. Hun mener det ikke er størrelsen som definerer hytta, men organisering av plassen. Borges hytter minner om et designmøbel, der materialbruk, enkelhet, lys og takhøyde gir maksimal arealutnyttelse og opplevelse. ,. Del 3 av 7.
13:35 
Arkitektens hytte [Repris]
Snorre Stinessen. Arkitekt Snorre Stinessen tegner hytter i den spektakulære nordnorske naturen rundt hjembyen Tromsø. Hyttene hans ligner skjell som åpner seg mot landskapet, med store glassfasader, skrå vegger, og gulv som gir følelsen av å sveve over havflaten. ,. Del 4 av 7.
14:05 
Før fjellet slukner
Stølsdrift er fremdeles livsviktig for bøndene i Valdres-bygda Heggenes. I juni tar tre mannfolk med seg kyrne til fjells og grenden Kjølastølen. Midt i et mytisk og mektig landskap innhyllet i stillhet er dette et sted følelser vokser seg store. Sorg, glede og eventyrlyst - ispedd mystikk. Men når alt kommer til alt handler det om å få jobben gjort før fjellet slukner.
15:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
15:15 
Med Monsen på villspor [Repris]
Bård Tufte Johansen og Silje Marie Gran-olsen. Plutselig befinner Lars Monsen seg i en fiskekonkurranse, uten å vite hvem motstanderne er. På tre dager skal det kåres en sjefsfisker av Nordmarka. ,. Del 4 av 5.
16:15 
Hagen min [Repris]
De bor i et drivhus. Bli med til familien som forlenger hagesesongen med flere måneder under en glasskuppel i Gildeskål. ,. Del 6 av 9.
17:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
17:15 
Filmavisen
Uke 42.
17:30 
Oddasat - nyheter på samisk
17:45 
Tegnspråknytt
Nyheter på tegnspråk.
17:50 
Supernytt
18:00 
Dagsnytt 18
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
19:00 
Dagsrevyen
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
19:45 
Distriktsnyheter
20:00 
Trillingliv
Corona stenger landet. I den lille leiligheten må Maria og Anders passe både trillingene, storebror Mikael og to heltidsjobber. Del 4 av 6.
20:40 
Norge i dag
21:00 
Dagsrevyen 21
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
21:20 
Debatten
Direktesendt debattprogram med programleder Fredrik Solvang.
22:05 
Ramadan med Noman
Programleder Noman Mubashir inviterer fire muslimske kjendiser på ramadanmiddag. Alle har et personlig forhold til den muslimske fastemåneden ramadan. Rundt bordet snakker de om faste, personlig tro, coronaepidemien og hvordan de skal feire eid i år. Gjester : Marco Elsafadi ,Sanna Khursheed, MUSTI og Yousef Hadaoui.
22:55 
Distriktsnyheter
23:00 
Kveldsnytt
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
23:15 
Mortimer og Whitehouse på fisketur [Repris]
Suter. Bob og Paul er i Norfolk på jakt etter karpefisken suter. De venter på napp, besøker et bryggeri og deler barndomsminner og tanker om døden. ,. Del 1 av 6.
23:45 
Lisenskontrolløren og livet [Repris]
Lykke. Norge er verdens nest lykkeligste land å bo i, men hva er det som gjør oss lykkelige?. Lisenskontrolløren treffer kvinnen som har hatt suksess med å være trist, lottomillionæren som er som andre millionærer og en voksen mann som jakter lykken han opplevde som 13-åring. ,. Del 1 av 5.
00:15 
DNA [Repris]
Mens Rolf kartlegger det internasjonale barnehandel-nettverket, drar Neel til Victorias fosterforeldre. ,. Del 7 av 8.
00:55 
DNA [Repris]
Den gamle kidnappingssaken er oppklart, men vil Rolf finne ut av hva som skjedde med hans egen datter?. ,. Del 8 av 8.
01:35 
Ekstreme ekspedisjonar [Repris]
Underverda til Mayaane. Steve er på sporet etter mayasivilisasjonen på Yucatánhalvøya. Mayaene meinte at grottene under jungelen var portalar til underverda. ,. Del 4 av 10.
02:25 
Med Monsen på villspor [Repris]
Bård Tufte Johansen og Silje Marie Gran-olsen. Plutselig befinner Lars Monsen seg i en fiskekonkurranse, uten å vite hvem motstanderne er. På tre dager skal det kåres en sjefsfisker av Nordmarka. ,. Del 4 av 5.
03:25 
Sommerauksjon [Repris]
Ika og Erik møter kompisene Barbro og Felipe til dyst. Konkurransen om hvem som gjør de beste funnene finner sted på en gårdsauksjon i Värmland. ,. Del 2 av 8.
04:25 (05:12)
Silkeveien med Joanna Lumley [Repris]
Med fly, tog, bil, hest og kamel tar Joanna seg gjennom Usbekistan og Kirgisistan. ,. Del 4 av 4.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå