Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK1
NRK1
Skriv ut p� dagens tv
07:15 
Monsen minutt for minutt [Repris]
Monsen minutt for minutt - indre Troms. Lars Monsen og NRK sendte fjellturer minutt for minutt i fire uker denne sommeren. I det fjerde programmet går Monsen i ett av sine favorittområder!. Fra Rostadalen i Målselv sneier vi innom både Sverige og Finland når turen går til Treriksrøysa. Grensemøter og urfolksmøter i storslått natur. Bli med på sakte-tv med fjellstøvler på!. ,. Del 4 av 4.
08:10 
Silkeveien med Joanna Lumley [Repris]
Med fly, tog, bil, hest og kamel tar Joanna seg gjennom Usbekistan og Kirgisistan. ,. Del 4 av 4.
09:00 
Helgemorgen
Direktesendt program hver lørdag og søndag formiddag, med aktuelle temaer, samtaler, dybde og refleksjon.
11:03 
Tidsbonanza [Repris]
1976. I 1976 koste vi oss med Detektimen på fredager. Det var en fast TV-dag med Komikveld. Mange så faktisk TV i svart/hvitt dette året. Alt dette mens vi danset til Tina Charles' hit "I love to love" og en av verdens mest populære popgrupper kom fra nabolandet. Gjestene i Tidsbonanza er Hanne Krogh og Sverre Krogh Sundbø vs Anders Hatlo og Johannes Joner. Programleder er Thomas Felberg. ,. Del 2 av 5.
11:50 
Folkeopplysningen - kort forklart [Repris]
Plastposer. Hvert år forbruker vi 1 milliard plastposer i Norge. Mange mener det er altfor mye. Hvor bra for miljøet ville det vært om vi bytter til papirposer?. Eller bærenett i bomull?. ,. Del 1 av 5.
12:00 
NRK nyheter
12:10 
Adresse Rotterdam [Repris]
Verdens største musikkshow nærmer seg, og vi presenterer dere for låtene og artistene som skal delta i Eurovision Song Contest. ,. Del 3 av 4.
13:15 
Vannkraft - arvesølv fra fjellheimen
Verdier skapes og verdier går tapt i jakten på rein energi. Hva kan vi lære av historien når noen vil utnytte norsk vindkraft?.
13:55 
Lisenskontrolløren og livet [Repris]
Kvinnen. Den norske kvinnen skal være myk og sterk, vakker og ujålete, kåt og prektig. Lisenskontrolløren ser på over 50 år med likestilling, lipgloss og litt #Metoo. Men kan han lage et program om kvinnen, uten å ty til manneklisjeer?. ,. Säsong 2. Del 4 av 5.
14:25 
Karsten og Leif [Repris]
15:00 
NRK nyheter
15:10 
Husdrømmer [Repris]
Hvor varmt ble det i drivhuset i Skurup, og flyttet det svaner inn hos Tars og Tanja? Vi hilser på noen av familiene fra tidligere sesonger. ,. Del 1 av 8.
16:10 
Helt frivillig
Har rikdommen gjort oss nordmenn late og selvopptatte? Heldigvis ikke. Over hele Norge står alltid noen klare til å hjelpe andre. Helt frivillig.
16:25 
Da freden kom til Norge
Vi ser tilbake på frigjøringsdagen sammen med dem som opplevde den og krigen. Ingerid Stenvold samler gjester i studio for å markere dagen.
18:00 
Hygge i hagen [Repris]
Eit utespa blir til i hagen. John og Pernilla reddar sommarblomstrane frå i fjor medan Malin lagar kombucha. Tareq byr til skånsk gilde. ,. Del 5 av 9.
19:00 
Lørdagsrevyen
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med magasin, sport og vær. Del 18 av 25.
19:45 
Lotto-trekning
19:50 
Adresse Rotterdam
Verdens største musikkshow nærmer seg, og vi presenterer dere for låtene og artistene som skal delta i Eurovision Song Contest. Del 4 av 4.
21:00 
Olympiatroppen
Langrennsveteranen Mikael Sulland får sitt livs sjokk, superstjernen Kolbjørn Warnes lager dokumentar og bryteren Kine Bråthen maser om ny brytematte.
21:20 
New Zealand rundt med Griff
Frå Picton til Arthur’s Pass. Storslåtte landskap ventar Griff på Sørøya, heim til selar, papegøyar, delfinar og sauar. Og ein kultur kjent for pågangsmot og stå-på-vilje. Del 3 av 4.
22:05 
Nordlands Jeanne d'Arc
Liv Grannes fra Mosjøen var den høyest dekorerte kvinnen etter andre verdenskrig, men historien om bragdene hennes forsvant. Hvorfor?.
23:10 
Kveldsnytt
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
23:25 
Rådebank [Repris]
Taua. Ta deg en skolebolle. ,. Del 7 av 8.
23:50 
Rådebank [Repris]
En fartsdump mindre. ,. Del 8 av 8.
00:10 
Framing Britney Spears
Superstjernen ble et globalt fenomen. Nå kjemper hun mot sin far i domstolene om kontroll på sitt liv. Samtidig leder fansen #FreeBritney-bevegelsen.
01:25 
Det råeste fra P3 Gull [Repris]
P3 Gull har vært "Norges råeste musikkpris" siden 2013. Dette er noen av de største øyeblikkene vi husker fra musikkfesten. ,. Del 2 av 32.
02:15 
Hvorfor biter fisken? [Repris]
Kystfiske. Hvorfor biter fisken . eller hvorfor biter den ikkek. Dette er de to spørsmålene sportsfiskere over hele verden alltid stiller seg, og som programleder og sportsfiskeamatøren Rune Gokstad skal forsøke å finne svarene påp. ,. Del 1 av 5.
02:55 
Det store vesle livet på garden
John og Molly flyttar ut på landet for å drive eit økologisk småbruk. Men snart oppdagar dei at jordbruk i pakt med naturen ikkje er så enkelt.
04:20 (05:02)
Eit feitt liv [Repris]
Stadig større. Kvifor blir vi tjukkare? Og kva er det som funkar når du skal slanke deg? Er det trening eller kosthald du må fokusere på?. ,. Del 3 av 5.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå