Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK1
NRK1
Skriv ut p� dagens tv
06:30 
Nyhetsmorgen
Nyhetsmorgen, Politisk Kvarter og Kulturnytt - alt du trenger for en oppdatert start på dagen. Live fra studio 50 hver morgen fra kl 6:30 - 9:00.
09:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med verdensværet.
09:05 
Politisk kvarter
Samsending med P2.
09:20 
20 spørsmål [Repris]
Spørrekonkurranse for de munnrappe. Deltagere er Christian Mikkelsen, Siri Kristiansen og Mari Maurstad. Programleder er Trond-Viggo Torgersen. ,. Del 10 av 14.
09:50 
Klart eg kan
Norsk dokumentarserie. Rakel har vore veldig, veldig sjuk. Så sjuk at mammaen og pappaen hennar har vore redd ho skulle dø. Det siste året har Rakel vore på sjukehus nesten heile tida, for å få vekk kreftklumpane frå kroppen. Snart skal Rakel på sjukehuset igjen, for å finne ut om ho har blitt frisk. Det håpar alle at ho er!.
10:00 
Antikkduellen [Repris]
Dansk serie. Nå skal alle antikvitetene fra denne uken selges. Niels Jørgen Andreasen og Rikke Fog Sørensen er spente på hva kjøperne velger. Danske antikkhandlere utfordres hver uke til å konkurrere om de beste kjøpene og den beste restaureringen. ,. Del 25 av 30.
10:30 
Antikkduellen [Repris]
Dansk serie. Denne uken konkurrerer Søren Falk fra København mot Jesper Damgaard-Laurtisen fra Odense. Danske antikkhandlere utfordres hver uke til å konkurrere om de beste kjøpene og den beste restaureringen. ,. Del 26 av 30.
11:00 
Hygge i hagen [Repris]
Svensk livsstilsserie. Et nytt hageparadis vokser fram med felles innsats fra Pernilla, Tareq, John og Malin. Orangeriet fylles med eksoktiske planter. Pernilla sveiser, Malin utforsker fugleskremsler, og Tareq gjør et uventet funn i kjelleren. ,. Säsong 17. Del 3 av 9.
12:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med verdensværet.
13:00 
Hvorfor biter fisken? [Repris]
Millionfisken. Dagen er her, med fiskekonkurransen Millionfisken. Runes mål er å vinne hovedpremien. Han får både stor kveite og stor torsk, og spenningen er stor ved premieutdelingen. Uansett resultat, i kulissene venter en stor overraskelse, en tur til Malaysia for å fiske verdens raskeste fisk, seilfisk. ,. Del 5 av 5.
13:40 
Hva feiler det deg? [Repris]
Hvorfor spiser Hall (59) potenspiller morgen, middag og kveld? Og hvorfor er Ellen-Kristine (28) hes?. Tre mediejenter googler etter svar og prøver å gjette flere riktige diagnoser enn legene. Programleder: Kjetil Røthing Askeland. Norsk medisinsk kunnskapslek fra 2017. ,. Säsong 2. Del 7 av 8.
14:20 
Det sit i veggane [Repris]
Svensk serie frå 2017. Ein barnefamilie bur i det som var eit frikirkekapell i Svartå, Degerfors. Det var kan hende ein eksplosjon ved det lokale jernverket som fekk arbeidarane til å bygge huset. No er det dags å få fram originalpanelet i gangen. Med historikaren Christopher O'Regan og bygningsantikvaren Erika Åberg. ,. Säsong 2. Del 7 av 8. Producerat år 2017.
15:20 
Ikke spør om det [Repris]
Blind. Få svar på spørsmålene du ikke tør å stille i "Ikke spør om det". Hvor mange ganger om dagen krasjer du inn i ting eller går deg vill?. Kan blinde passe barn? Skulle du ønske du kunne se?. ,. Säsong 2. Del 8 av 8.
15:40 
Alt var bedre før [Repris]
Før var kroppen lettstelt . For de fleste av oss er de fysiske utfordringene i hverdagen for små til at de holder kroppen vedlikek. For noen tiår siden krevde det normale livet i Norge nok til at man holdt seg i god formr I dag må mange oppsøke treningssentre for å holde fysikken i ordene Var det ikke bedre førø Sesong 1. ,. Säsong 1. Del 2 av 4.
16:10 
Med kjærlighet for kanaler [Repris]
Britisk reiseserie. Stratford-Upon-Avon. Fire generasjoner er om bord på elvebåten da Tim og Pru reiser langs Stratford-upon-Avon-kanalen. Ekteparet mimrer om samliv og karriere. ,. Säsong 3. Del 6 av 6.
17:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
17:15 
Litt av en jobb! [Repris]
Prest. Norsk dokumentarserie om barn som får prøve seg i ulike jobber. Nora og Sivert er i kirka for å hjelpe presten med å hjelpe andre. ,. Säsong 1. Del 7 av 12.
17:30 
Oddasat - nyheter på samisk
17:45 
Tegnspråknytt
Nyheter på tegnspråk.
17:50 
Supernytt
18:00 
Dagsnytt 18
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
19:00 
Dagsrevyen
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
19:45 
Distriktsnyheter
19:55 
Det gode bondeliv
Dansk livsstilsserie. Tusenkunstneren Frank og familien hans lever et nøysomt liv på Kastaniegården. Frank var dreng på gården Nybrot i Hattfjelldal da han var tenåring. Nå er han tilbake og vil lære å bygge en samisk kåte. Del 2 av 8.
20:45 
Norge i dag
Et direktesendt aktualitetsprogram med reportasjer og gjester fra hele landet.
21:00 
Dagsrevyen 21
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
21:20 
Sånn er Norge
Gud. Før var nordmenn et religiøst folk. Nå sier halvparten at de ikke tror på noen Gud. Hvorfor har vi mistet troen på at det finnes en høyere makt?. Del 11 av 15.
21:35 
Norsk-ish
Norsk dramaserie. Foreldrene. Helins mor søker sannheten om Osman. Faribas far sliter med forventninger. Sesong 1. Säsong 1. Del 4 av 8.
21:55 
Norsk-ish
Norsk dramaserie. Kjøttmarked. Amrit er på sjekker'n. Fariba føler seg oversett. Sesong 1. Säsong 1. Del 5 av 8.
22:20 
Norsk-ish
Norsk dramaserie. Søster. Helin blir usikker på Osman. Amrit står i skvis. Sesong 1. Säsong 1. Del 6 av 8.
22:55 
Distriktsnyheter
23:00 
Kveldsnytt
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
23:15 
Das Boot [Repris]
U-822s nye oppdrag er å frakte sabotører til USAs østkyst. Men det råder tvil om kapteinens lojalitet. Oppgjørets time nærmer seg ute i Atlanterhavet. Etter et sammenstøt med Berger, oppsøker Hoffmann Cassandra. Tysk spenningsserie. ,. Del 7 av 8.
00:10 
Karsten og Leif [Repris]
00:40 
Min gigantiske kattunge [Repris]
Britisk dokumentarserie. Store kattedyr er lidenskapen til dyrepassar Giles. Jaguarungen Maya er sju veker gammal og svært krevjande. Giles uroar seg for helsa hennar. Samtidig arbeider han for å hjelpe jaguarar i det fri. ,. Del 2 av 3.
01:35 
To dager, en natt
Belgisk drama fra 2014. Sandra sies opp. Kollegaene må jobbe litt hardere, men loves en bonus. Sandra oppsøker dem en etter en og ber dem velge vekk bonusen, slik at hun kan beholde jobben. Med: Marion Cotillard, Fabrizio Rongione, Timur Magomedgadzhiev. Regi: Jean-Pierre Dardenne, Luc Dardenne. Producerat år 2014. Regissör: Jean-Pierre Dardenne, Luc Dardenne, Skådespelare: Fabrizio Rongione, Timur Magomedgadzhiev, Marion Cotillard.
03:10 
Sju kontinenter, én klode [Repris]
Britisk naturserie. Nord-Amerika. En eventyrlig artsrikdom utviklet seg etter at kontinentene gled fra hverandre for 200 millioner år siden. Ekstremvær og store årstidsvariasjoner preger Nord-Amerika. Dyr som gauper, alligatorer og præriehunder takler det på sin egen måte. ,. Del 6 av 7.
04:00 (04:47)
Med kjærlighet for kanaler [Repris]
Britisk reiseserie. Stratford-Upon-Avon. Fire generasjoner er om bord på elvebåten da Tim og Pru reiser langs Stratford-upon-Avon-kanalen. Ekteparet mimrer om samliv og karriere. ,. Säsong 3. Del 6 av 6.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå