Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK1
NRK1
Skriv ut p� dagens tv
07:00 
Det store spranget [Repris]
Norsk underholdningsserie fra 2016. I dagens konkurransen skal fedrene lede hestene gjennom farlige hindre - en utfordring enkelte pappaer tar på strak arm. For andre derimot, står det bom stille. Programleder er Marco Elsafadi. ,. Säsong 1. Del 3 av 8. Producerat år 2016.
08:00 
Gull på markedsplassen [Repris]
Eksperter vurderer publikums antikviteteter og verdigjenstander. Deretter blir det budrunde. Et par 200 år gamle stoler tegnet til et slott skal verdivurderes. Og hva blir prisen på salt- og pepperbøssene fra Georg Jensen? Dansk serie. ,. Del 9 av 10.
09:00 
Helgemorgen
Direktesendt program hver lørdag og søndag formiddag, med aktuelle temaer, samtaler, dybde og refleksjon.
11:05 
Countrymusikkens historie [Repris]
Hillbilly-poeten. Fra ydmyke salmer og blues til megakonserter og milliardindustri. Dette er countrymusikkens historie. 1945-1953: Hank Williams, honky-tonk og bluegrass preger countrymusikken etter krigen. Amerikansk dokumentarserie av Ken Burns. ,. Del 3 av 9.
12:00 
NRK nyheter
12:15 
Natur i endring [Repris]
Norsk naturserie fra 2020. Skogen og viltet. Stein Joar Hegland forsker på hjort, og slår fast at mengden hjortevilt i skogen har eksplodert i løpet av et par generasjoner. Disse dyra påvirker skognaturen gjennom beiting, og selv om det er veldig mange av dem gror Norge til med skog. Hvordan kan det ha seg?. ,. Säsong 1. Del 2 av 6. Producerat år 2020.
12:55 
Fra bølle til bestevenn [Repris]
Kaoset starter når seks bøllete hunder, og deres eiere, møtes for første gang, for å starte treningen hjemme hos hundetrener Maren Teien Rørvik. Norsk dokumentarserie. ,. Del 1 av 7.
13:35 
Fuglefjellet
Norsk dokumentar fra 2016. Som evige pulsslag returnerer sjøfuglene hver vår til fuglefjellet på vakre Hornøya. Det er igjen tid for sjekking, hekking og klekking. Målet er å fostre opp unger, men utfordringene står i kø. Det er kamp om de beste hekkeplassene, og rovfugler er stadig innom. Men det største problemet er matmangel. Vil foreldrene klare å finne nok fisk i havet selv om de store fiskestimene ikke lenger er der de pleier? Tettere enn noen gang følger vi livet her i fuglefjellet gjennom en hektisk sommer. Producerat år 2016.
14:20 
Tore på sporet [Repris]
Norsk serie fra 2018. Elias' to pappaer. Tore Strømøy reiser verden rundt for å hjelpe seerne med å finne slekt og venner. I kveld drar han til Cape Town i Sør-Afrika sammen med 11 år gamle Elias Sandvik fra Lyngen og Bømlo for å finne hans afrikanske pappa Philip. Elias har også en pappa i Norge, og det er pappa David som sterkest ønsker at Elias og Philip skal møtes. Et møte Philip har bedt til Gud om engang skal skje. ,. Säsong 9. Del 3 av 5. Producerat år 2018.
15:00 
NRK nyheter
15:15 
Med kjærlighet for kanaler [Repris]
Britisk reiseserie. Göta kanal, del 1. Ekteparet Timothy West og Prunella Scales deler en lidenskap. De elsker elvebåter, kanaler og livet langs elvebredden. I Sverige finner vi en av verdens lengste kanaler. Tim og Pru drar til Göteborg, og skal reise på tvers av landet langs den berømte Göta kanal. ,. Säsong 3. Del 1 av 6.
16:00 
Med Monsen på villspor [Repris]
Bård Tufte Johansen og Silje Marie Gran-olsen. Plutselig befinner Lars Monsen seg i en fiskekonkurranse, uten å vite hvem motstanderne er. På tre dager skal det kåres en sjefsfisker av Nordmarka. Sesong 3. ,. Säsong 3. Del 4 av 5.
17:00 
NM friidrett
Kommentator: Vebjørn Rodal, Karen-Marie Ellefsen, Jann Post.
19:00 
Lørdagsrevyen
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med magasin, sport og vær.
19:45 
Lotto-trekning
19:50 
Stjernekamp
Blir artistene operafantomer eller ender det på tragisk vis? Stjernekamp inviterer til en kveld med høye toner og høye skuldre når opera står for tur. Sesong 9. Säsong 9. Del 4 av 10.
21:40 
Kåss til kvelds
Komiker Kevin Vågenes og programleder Alex Rosén gjester sofaen sammen med artistlegende Wenche Myhre! Sesong 2. Säsong 2. Del 3 av 12.
22:20 
Verdens tøffeste togturer
Britisk reiseserie. Irland. Chris planlegger å besøke Irlands fire hjørner på kun seks dager. Lar det seg gjøre på et av verdens eldste jernbanenett?. Del 3 av 4.
23:05 
Kveldsnytt
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
23:20 
Parterapi
Barneoppdragelsen. Maiken og Fredrik er blitt foreldre, Kjell-Simen er blitt syvbarnsfar og Siv Anita syns ikke Hans er morsom lenger. Säsong 4. Del 4 av 11.
23:30 
Kill the messenger
Amerikansk thriller fra 2014, basert på Pulitzer-vinneren Gary Webbs historie. Han snubler over en sak som forbinder narkotikasmugling, CIA og illegal våpenhandel. Tross advarsler graver han videre. Medverkande: Ray Liotta, Jeremy Renner, Rosemarie DeWitt, Regissör: Michael Cuesta.
01:20 
Standup med Dag Sørås
Dag Sørås sitt kritikerroste standup-show "Kognitiv Dissonans" refererer til den psykologiske konflikten vi alle opplever når vi har to motstridende tanker i hodet samtidig.
02:45 
Nytt på Nytt [Repris]
Hva skjedde egentlig i uka som gikk? Bård, Pernille og Johan + to smarte gjester oppsummerer ukas viktigste saker. Sesong 43. ,. Säsong 43. Del 3 av 16.
03:15 
Grantchester [Repris]
Britisk krim. En sogneprest med teft for mysterier samarbeider med etterforsker Geordie Keating om å løse vanskelige saker i landsbyen Grantchester. En student blir funnet død, og Will og Geordie må infiltrere universitetet for å finne morderen. ,. Del 1 av 6.
04:05 (04:58)
Countrymusikkens historie [Repris]
Hillbilly-poeten. Fra ydmyke salmer og blues til megakonserter og milliardindustri. Dette er countrymusikkens historie. 1945-1953: Hank Williams, honky-tonk og bluegrass preger countrymusikken etter krigen. Amerikansk dokumentarserie av Ken Burns. ,. Del 3 av 9.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå