Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK1
NRK1
Skriv ut p� dagens tv
07:10 
Flaskepost fra Stillehavet [Repris]
Norsk reisedokumentar. Sesong 2. Venter på båten. Vi venter på båten i Papua Ny Guinea. Mens vi venter, håper vi å få svømme med delfiner. Det er også en levende vulkan der. ,. Del 2 av 13.
07:20 
Sommermat i Falkenberg [Repris]
Svensk matserie. Syrlig smak vekker andre smaker til live. Hvilke tomater kan du bruke for å få til den perfekte bruschettaen?. Lisa byr også på rabarbra og ceviche med laks. ,. Säsong 1. Del 5 av 8.
08:20 
Fra bølle til bestevenn [Repris]
Kaoset starter når seks bøllete hunder, og deres eiere, møtes for første gang, for å starte treningen hjemme hos hundetrener Maren Teien Rørvik. Norsk dokumentarserie. ,. Del 1 av 7.
09:00 
Reiseradioen
Ingen sommer uten Reiseradioen!. Medverkande: annet moro, sprelske programledere som gir deg badetemperaturer, gode gjester.
11:00 
Paradishager [Repris]
Britisk dokumentar-serie fra 2017. Hva er byggesteinene til paradishager, og hvordan ble de til? Oppdag hvordan vesten har latt seg inspirere. Vi utforsker paradishager i spanske palass og hemmelige marokkanske gårdsplasser. Kan hemmeligheten bak byggeteknikkene ligge i den iranske ørkenen? Med: Monty Don. ,. Del 1 av 2.
12:00 
NRK nyheter
12:15 
Monsen på villspor [Repris]
Norsk opplevelsesserie fra 2014. Lars Monsen utfordres på det han kan best: Å overleve i villmarka. Lars har tre knekkebrød i sekken når helikopteret forlater ham et sted i villmarka. Det er rekordmye nedbør, han vet ikke hvor han er og hvor langt det er til mål. Allikevel starter han ekspedisjonen med et smil. Programleder er Anne Rimmen. ,. Säsong 1. Del 2 av 5. Producerat år 2014.
13:15 
Eides språksjov [Repris]
Norsk underhaldningsserie. Hemningslaust. Kor hemningslaus har du lov til å vere som fotballkommentator?. Og kva er det ved Solveig Kloppen som får nervøse tv-debutantar til å sleppe hemningane og gi alt framfor kamera?. ,. Säsong 5. Del 2 av 6.
14:00 
Sommerauksjon [Repris]
Svensk auksjonsserie. To lag konkurrerer om å gjøre de beste kuppene på auksjon. Vennene Patrick og Johnny møter søskenparet Jens og Ullis til dyst. Auksjonen finner sted på gården Hoppet utenfor Edsbyn. ,. Säsong 1. Del 2 av 8.
15:00 
NRK nyheter
15:15 
Sanger om Norge [Repris]
Tore Strømøy har lagt ut på en reise landet rundt for å besøke steder som er så vakre at noen har laget en hyllestsang til dem. I kveld legger han kursen til Kristiansund for å møte bysbarnet Frode Alnæs, og deretter til Ål i Hallingdal hvor Arne Moslåtten og Aslag Haugen fra Hellbillies er klare til å vise fram sin hjembygd. ,. Del 2 av 6.
15:55 
Sørlandsseilas med Mathilde
Norsk dokumentar. Den vakre Sørlandskysten slik den aller helst skal oppleves: Fra dekket på ei gammel seilskute. Trange sund, sol og regn og blankskurte svaberg. Om bord på den gamle hardangerjakta Mathilde møter vi skipper Cecilie og sytten førstereis-seilere.
16:10 
Skjergardsdokteren [Repris]
Svensk dramaserie om kvardagsliv og dramatikk frå ein legepraksis i Stockholms skjergard. I hovudrolla: Samuel Fröler. ,. Del 3 av 12.
17:05 
Skjergardsdokteren [Repris]
Svensk dramaserie om kvardagsliv og dramatikk frå ein legepraksis i Stockholms skjergard. I hovudrolla: Samuel Fröler. ,. Del 4 av 12.
18:05 
Livet med Larkins [Repris]
Britisk femtitallsidyll. Sola skinner alltid på familien Larkin. Det er mandag morgen, og Charley skulle vært på kontoret. Men familien Larkin har andre planer for ham. ,. Del 2 av 6.
19:00 
Søndagsrevyen
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med utenriksmagasin, sport og vær.
19:30 
Sommerbilen minutt for minutt: Hamarøy
Bli med på biltur gjennom vårt eget ferieland i sommer. Tuva Fellman og Ronny Brede Aase avslutter sin bilferieuke på Hamarøy.
21:30 
NRK nyheter
21:40 
Et sted å høre til
I femtitallets Australia følger vi familien Bligh gjennom romanser, feider, hemmeligheter og løgner. George og Sarah er i gledesrus etter festlighetene. Men lykken bli kortvarig når de konfronteres med Reginas sjokknyheter. Australsk dramaserie. Del 7 av 10.
22:20 
Et sted å høre til
I femtitallets Australia følger vi familien Bligh gjennom romanser, feider, hemmeligheter og løgner. Sarah reiser til Paris for å oppsøke ektemannen Rene. Olivia får beskjed om å sette planen sin ut i livet. Australsk dramaserie. Del 8 av 10.
23:05 
Kveldsnytt
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
23:25 
Vera [Repris]
Britisk krim. Vera og hennes betrodde assistent står overfor en rekke fengslende mordmysterier i Northumberland. Spillmagnaten Alun Wilmott blir skutt og drept i sitt eget hjem, tilsynelatende av innbruddstyver. ,. Del 4 av 4.
00:55 
Husdrømmer [Repris]
Svensk serie. Pernilla fra Småland lengter til havet og kjøper en 50-tallsvilla på impuls. Kan hun overbevise maken om at det kan bli drømmehuset?. ,. Del 2 av 8.
01:55 
Livet med Larkins [Repris]
Britisk femtitallsidyll. Sola skinner alltid på familien Larkin. En ung skatteinspektør kommer til gården for å kikke Pop nærmere i kortene. Men han kikker visst like mye på den eldste dattera i huset. ,. Del 1 av 6.
02:45 
Livet med Larkins [Repris]
Britisk femtitallsidyll. Sola skinner alltid på familien Larkin. Det er mandag morgen, og Charley skulle vært på kontoret. Men familien Larkin har andre planer for ham. ,. Del 2 av 6.
03:35 
Fader Brown [Repris]
Britisk krim. Flambeau behøver fader Browns hjelp til å bli kvitt en rival. ,. Säsong 8. Del 5 av 10.
04:20 (05:11)
Med kjærlighet for kanaler [Repris]
Britisk serie. Sør-India. Skuespillerparet Prunella Scales og Timothy West elsker elvebåter og kanaler. Kerala i India har et stort nettverk travle vannveier. Tim og Pru utforsker dets innsjøer, elver og kanaler. ,. Del 1 av 6.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå