Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK1
NRK1
Skriv ut p� dagens tv
06:30 
Nyhetsmorgen
Nyhetsmorgen, Politisk Kvarter og Kulturnytt - alt du trenger for en oppdatert start på dagen. Live fra studio 50 hver morgen fra kl 6:30 - 9:00.
09:00 
Med hjartet på rette staden [Repris]
Britisk dramaserie. Innbyggjarane i Aidensfield samler seg for å sjå månelandinga på tv. Peggy Armstrong hevdar at landinga er ein bløff og at ho har bevis. Og om nokon veit alt om ein bløff, er det Peggy. Med William Simons, Peter Benson, Sophie Ward, John Duttine, Derek Fowlds, David Lonsdale, Tricia Penrose, Jonathan Kerrigan, Mark Jordon og Gwen Taylor. (Heartbeat). ,. Säsong 16. Del 21 av 24.
09:50 
Det gode bondeliv [Repris]
Dansk livsstilsserie. Bondeknølen er tilbake med nye episoder fra Kastaniegården. Her forsøker Frank Erichsen å være selvforsynt og leve et enkelt liv sammen med kona Theresa og den lille sønnen deres. Serien er en av danskenes største tv-suksesser. I denne episoden: Det er kommet flere dyr til gården - to søte griser. Det victorianske drivhuset er nesten ferdig, og hveten skal høstes på gammeldags vis. Og så må jo geitene melkes. ,. Säsong 4. Del 1 av 10.
10:20 
Der ingen skulle tru at nokon kunne bu [Repris]
Norsk dokumentarserie fra 2017. Då kjærasten til Dag Fagermyr på barneskulen avslørte at ho ikkje ville bu oppe i skogsheiene på Fagermyr i Tvedestrand, fekk ho avskil på grått papir. For Dag har alltid visst at det var her oppe han skulle bu. ,. Säsong 15. Del 4 av 6. Producerat år 2017.
11:00 
Antikkduellen [Repris]
Dansk serie. Det er finaledag, og det skal avgjøres om det er Margit Damgaard og Lasse Franck som kan tjene mest på sine innkjøp. I tre dager har de fått 10 000 kroner hver til å handle antikviteter og retrogjenstander i og omkring henholdsvis Ringsted, Horsens og Skive. Det er stor stemning i auksjonslokalet, og ingenting er avgjort før siste hammerslag. ,. Säsong 4. Del 8 av 20.
11:30 
Antikkduellen [Repris]
Dansk serie. De to antikkhandlerne Ulrik Kemnitz og Sofie Frøkjær konkurrerer om å gjøre de beste kjøpene. I tre dager får de 10 000 kroner hver til å handle antikviteter og retrogjenstander, og i dag er de på shopping i Faaborg og omegn. Funnene blir taksert av en ekspert, og dagens vinner er den som får den beste vurderingen på sine kjøp. Den fjerde dagen er det finale, og da blir varene solgt på auksjon. ,. Säsong 4. Del 9 av 20.
12:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med verdensværet.
12:10 
Det sit i veggane
Svensk serie. Historikaren og bygningsantikvaren hjelper folk å finne ut meir om dei gamle husa sine. Prestegarden Funbos historie strekker seg tilbake til mellomalderen. No treng eit av husa ny trapp. Säsong 3. Del 5 av 8.
13:10 
Solgt!
Norsk serie. Utbyggarar møter meklarar til pristipping. To av Norges største utbyggarar utfordrar to røynde eigedomsmeklarar frå Oslo til prisduell i kveldens Solgt. Kven er flinkast til å tippe pris på tre selde eigedomar i Ålesund - utbyggarane eller meklarane? Programleiar Frode Søreide byr både på ein luksuriøs villa og ein einebustad med utedo.
13:40 
Fra bølle til bestevenn [Repris]
Norsk dokumentarserie. Treningsleiren hos Maren er over, og hundeeierne skal prøve ut det de har lært når de kommer hjem. Det byr på nye utfordringer, oppturer og nedturer. ,. Del 4 av 7.
14:20 
Oppfinneren [Repris]
Norsk serie fra 2017. Grunnarbeidet må være i orden når Erik Alfred skal i gang med det magiske kjøkkenet. Håpet er at naturmuren fra oldefars tid kan bære et helt nytt bygg. Og datteren Selma er med når den store hanen skal slaktes. ,. Säsong 2. Del 1 av 8. Producerat år 2017.
15:00 
Midt i naturen [Repris]
Svensk naturserie frå 2017. Fuglekvitter, brøl og bjeff. Naturen har sitt eige kor med ulike lydar. I Pantanal i Brasil finst brølaper, pratande otrar og kvitrande arapapegøyer. Her heime syng fuglane, og om hausten brøler brunstig dåhjort. ,. Säsong 8. Del 8 av 9. Producerat år 2017.
16:00 
10 på topp [Repris]
Norsk underholdningsserie. 1996 er året da Spice Girls slår igjennom med et brak og Tom Cruise har hovedrollen i den første Mission Impossible filmen. Men blir det en umulig oppgave for lagene å finne de ti mest populære låtene i 1996? Programleder Stian Staysman har fasiten og en imponerende liste med hiter å by på. Ukas gjester: Nils-Ingar Aadne, Karoline Dyhre Breivang, Katarina Flatland, Håvard Tvedten. ,. Säsong 2. Del 6 av 10.
17:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
17:15 
Filmavisen
Uke 19.
17:30 
Oddasat - nyheter på samisk
17:45 
Tegnspråknytt
Nyheter på tegnspråk.
18:10 
Med kjærlighet for kanaler [Repris]
Britisk reiseserie. Leeds og Liverpool. Skuespillerparet Prunella Scales og Timothy West elsker elvebåter og kanaler. Kanalen mellom Leeds og Liverpool var den lengste, dyreste og mest tidkrevende å konstruere i britisk historie. ,. Säsong 4. Del 3 av 6.
19:00 
Dagsrevyen
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
19:45 
Distriktsnyheter
20:00 
Trillingliv
Inn og ut av sykehus. Trillingfødselen er over. Nå lærer foreldrene hva det innebærer å stelle tre babyer på en gang. Og toåringen deres reagerer på sine tre nye søsken. Del 4 av 6.
20:40 
Norge i dag
Et direktesendt aktualitetsprogram med reportasjer og gjester fra hele landet. (14:101).
21:00 
Dagsrevyen 21
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
21:20 
Datoen
Norsk serie. 1.juni 1969 blir Siv, Jeanette og Elisabeth født. Siv drømte om å bli kassadame i foreldrenes skobutikk. Senere fikk hun ansvaret for hele Norges økonomi. Säsong 4. Del 5 av 8.
22:20 
Nigellas italienske fristelser
Britisk matprogram. La deg forføre av Nigellas lidenskap for italiensk kokekunst. En mørk, dristig dessert avslører Nigellas kjærlighet til italiensk lakris. I tillegg blir det både couscous, østers og lammeskank. Del 4 av 6.
22:50 
Norge fra lufta
Se vårt vidstrakte land fra luften.
22:55 
Distriktsnyheter
23:00 
Kveldsnytt
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
23:15 
Shetland sesong 3 [Repris]
Britisk krimserie. Shetland. Tross advarsler fra norske myndigheter leter Perez og Tosh opp Mathias Søderland. På Shetland er det tid for minnegudstjeneste for Sally McColl på stranda. ,. Säsong 3. Del 4 av 6.
00:15 
22. juli [Repris]
Norsk dramaserie. Elefantsnabel. Barneskolelæreren Helga møter sorgen på nært hold. Anine graver i terroristens barndom. ,. Säsong 1. Del 5 av 6.
01:05 
Eit enklare liv
Britisk dokumentarserie. Eventyraren Ben besøker folk verda over, der ingen skulle tru at nokon kunne bu. Blant edderkoppar, termittar og pirajaer kjempar skotske Chris mot faunakriminalitet i Amazonas.
01:50 
Maestro [Repris]
I kveld er stikkordene Frank Sinatra og Las Vegas, når våre seks gjenværende deltakerne får bryne seg på musikk til storband. ,. Del 4 av 8.
03:05 
Mi bragd - av og med Are Kalvø
Er vi som lever her og no, i det heile i stand til å gjere noko stort?. Eller er alle bragder allereie gjort, fordi vi har meir enn nok med å klippe tånegler og pusse opp kjøkkenet? Dette er spørsmål komikar Are Kalvø prøver å finne svar på. Få med deg denne lattervekkande og svært personlege framsyninga frå scena på Det Norske Teatret i Oslo.
04:30 (04:49)
Norge i dag
Et direktesendt aktualitetsprogram med reportasjer og gjester fra hele landet. (14:101).

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se