Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK1
NRK1
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
Snowhow [Repris]
Norsk vinterdokumentar. Kjempen faller. Hva skjer når vinteren tar slutt? Hva gjør Petri for at skiløypene han har ansvar for skal vare?. Hva gjør Narve når det ligger to meter snø der han skal dyrke gress? Hvordan står det til med fjellreven i Arjeplogfjellene, og hva skjer med isen på Grønland?. Og kan vi stole på at vinteren kommer tilbake?. ,. Del 4 av 4.
07:15 
Fotobonden [Repris]
Norsk naturserie fra 2020. Gaupeland. Jakten på gaupa fortsetter, men den er sky og vanskelig å fange på kamera. Livet i skogen går videre, men det er mindre mat, og kulda blir mer og mer utilgivelig. Dyrene må ha mat, og Jostein jobber iherdig for å sørge for at de små får noe godt å spise. Maj-Lena trener gjeterhundene sine i den dype nysnøen i jakten på heder og ære. ,. Säsong 1. Del 3 av 5. Producerat år 2020.
07:55 
Datoen [Repris]
Norsk serie. 10. juli 1995 blir blir Kamilla Johansen, Sina Bayat og Ada Stolsmo Hegerberg født. Som liten er Ada sikker på at hun ikke skal bli fotballspiller - men få seg en ordentlig jobb. ,. Säsong 4. Del 4 av 10.
08:55 
V-cup kombinert: Laghopp
Kommentator: Fred Børre Lundberg, Arild Eriksen.
09:45 
Vinterstudio
09:55 
V-cup langrenn: 15 km fellesstart med skibytte, kvinner
Kommentator: Torgeir Bjørn, Jann Post.
10:45 
Vinterstudio
11:25 
V-cup alpint: Utfor menn
Kommentator: Marius Arnesen, Thomas Lerdahl.
12:45 
V-cup langrenn: 30 km fellesstart med skibytte, menn
Kommentator: Torgeir Bjørn, Jann Post.
13:30 
Vinterstudio
13:50 
V-cup kombinert: 4 x 5 km stafett
Kommentator: Torgeir Bjørn, Jann Post.
14:55 
V-cup skiskyting: Blandet stafett
Kommentator: Ola Lunde, Andreas Stabrun Smith.
16:15 
V-cup hopp: Laghopp, menn
Kommentator: Johan Remen Evensen, Christian Nilssen.
18:00 
Vinterstudio
18:15 
Ungdoms-OL
Høydepunkter fra ungdoms-OL i Lausanne, Sveits. Kommentator: Carl Andreas Wold. Kommentator: Carl Andreas Wold.
18:45 
Vinterstudio
19:00 
Lørdagsrevyen
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med magasin, sport og vær.
19:45 
Lotto-trekning
19:50 
Melodi Grand Prix 2020: Delfinale 3
Konfettikanonene er ladet for årets største musikkfest, Melodi Grand Prix. I år feirer MGP 60 år, og det gjøres ved å tilegne en delfinale til hver landsdel. I tredje delfinale er det artister fra Midt-Norge som skal i ilden. I tillegg blir det opptreden fra forhåndskvalifisert finaleartist Didrik og Emil/Akuvi/Ulrikke/Tone Damli. MGP byr på ny musikk, deilige nostalgiske øyeblikk, og noen overraskelser. Programmet ledes av Ingrid Gjessing Linhave, Ronny Brede Aase og Kåre Magnus Bergh.
21:10 
Allerud VGS
Spissern. Rektor Mikkel og avdelingsleder Eva har intern maktkamp på Allerud, som resulterer i at Mikkel tar inn en eldgammel eksamensvakt. Curlingbarn-eleven Emily stiller til elevrådsvalg, og lærer Benni må ta en vanskelig avgjørelse. Säsong 1. Del 4 av 8.
21:40 
Eides språksjov
Norsk underhaldningsserie. Frå De til du. God aften og velkommen til fjernsynet. Språket har endra seg kraftig sidan dei første fjernsynssendingane i 1960. Til språksjovet kjem den første hallodama i NRK. Säsong 5. Del 3 av 6.
22:25 
Bublé!
Amerikansk konsert. Den prisvinnande artisten Michael Bublé inviterer til ei musikalsk reise gjennom karrieren. Høyr gamle slagarar og nye låtar.
23:10 
Kveldsnytt
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
23:25 
Chicago Fire
Amerikansk dramaserie. Drama på høgoktan med heltane på Chicago Firehouse 21. Ei sjeldan, men dødeleg bakterie krev fleire menneskeliv. Kan ein brann på eit lokalt universitet vere knytt til utbrotet?. Säsong 8. Del 4 av 22.
00:05 
Mi bragd - av og med Are Kalvø
Er vi som lever her og no, i det heile i stand til å gjere noko stort?. Eller er alle bragder allereie gjort, fordi vi har meir enn nok med å klippe tånegler og pusse opp kjøkkenet? Dette er spørsmål komikar Are Kalvø prøver å finne svar på. Få med deg denne lattervekkande og svært personlege framsyninga frå scena på Det Norske Teatret i Oslo.
01:30 
Hellbillies 20 år konsert: En helt spesiell kveld med Hellbillies
Et av Norges mest folkekjære liveband kan se tilbake på 20 år som plateutgivende artister. Det ble behørig feiret i et fullsatt Oslo Spektrum. Hellbillies i toppform spilte sine største hits som "Ei Krasfaren Steinbu", "Mørkemann" og "Den Finast Eg Veit". Gjesteartistene Rita Eriksen, Trond Nagell-Dahl og felespilleren Rob Hajacos var med på å gjøre dette til en uforglemmelig kveld.
02:30 
Nytt på Nytt [Repris]
Hva skjedde egentlig i uka som gikk? Bård, Pernille og Johan + to smarte gjester oppsummerer ukas viktigste saker. Gjester denne uken er Lilli Bendriss og Tomm Kristiansen. ,. Säsong 42. Del 3 av 14.
03:00 
Jorden rundt på seks steg [Repris]
Norsk underholdningsserie fra 2019. Solveig og Helén. På et isflak utenfor Grønland starter en musikalsk øyhopping uten like: Klarer Solveig og Helén å spore opp en Grand Prix-legende i tide?. ,. Säsong 2. Del 4 av 6. Producerat år 2019.
04:05 (04:55)
Lindmo [Repris]
Utenriksminister Ine Søreide forteller om operasjonen bak regjeringskrisen, Børge Ousland om sin siste langtur og Vazelina gir seg etter førti år. ,. Säsong 16. Del 3 av 15.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se