Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK1
NRK1
Skriv ut p� dagens tv
06:30 
Nyhetsmorgen
Nyhetsmorgen, Politisk Kvarter og Kulturnytt - alt du trenger for en oppdatert start på dagen. Live fra studio 50 hver morgen fra kl 6:30 - 9:00.
09:00 
Med hjartet på rette staden [Repris]
Britisk dramaserie. Bryllaupsdagen til Gina og Phil nærmar seg og heile byen er engasjert. Lord Ashfordly har lova bryllaupsfest i Ashfordly Hall, og alt ligg vel til rette. Kan noko gå gale?. Med William Simons, Peter Benson, Sophie Ward, John Duttine, Derek Fowlds, David Lonsdale, Tricia Penrose, Jonathan Kerrigan, Mark Jordon og Gwen Taylor. (Heartbeat). ,. Säsong 16. Del 18 av 24.
09:45 
Det gode bondeliv [Repris]
Dansk livsstilsserie. Sesong 3. ,. Säsong 3. Del 7 av 8.
10:15 
Der ingen skulle tru at nokon kunne bu [Repris]
Norsk dokumentarserie fra 2017. Daniel Storeide (27) fekk ei tung bør i hendene då foreldra gjekk bort og etterlet han eit veglaust kråkeslott av ein serveringsstad ved Hjørundfjorden. Saman med sambuaren Ivonne Eikremsæter er han i ferd med å finna ut om det å bu i Trandal er liv laga eller ikkje. ,. Säsong 15. Del 1 av 6. Producerat år 2017.
11:00 
Antikkduellen [Repris]
Dansk serie. Det er finaledag, og det skal avgjøres om det er Lis Messmann eller Kristian Ry som kan tjene mest på sine innkjøp. I tre dager har de fått 10 000 kroner hver til å handle antikviteter og retrogjenstander i og omkring henholdsvis Holbæk, Kerteminde og Mariager. Det er stor stemning i auksjonslokalet, og ingenting er avgjort før siste hammerslag. ,. Säsong 4. Del 4 av 20.
11:30 
Antikkduellen [Repris]
Dansk serie. De to antikkhandlerne Margit Damgaard og Lasse Franck konkurrerer om å gjøre de beste kjøpene. I tre dager får de 10 000 kroner hver til å kjøpe antikviteter og retrogjenstander, og i dag handler de i Ringsted og omegn. Funnene blir taksert av en ekspert, og dagens vinner er den som får den beste vurderingen på sine kjøp. Den fjerde dagen er det finale, og da blir varene solgt på auksjon. ,. Säsong 4. Del 5 av 20.
12:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med verdensværet.
12:10 
Det sit i veggane
Historikaren og bygningsantikvaren hjelper folk å finne ut meir om dei gamle husa sine. Herregarden Harbonäs med røter frå 1600-talet vart bygd av hovmeisterinna Görvel Posse. Adel, handelsmenn og ei enke er blant tidlegare eigarar. Sesong 3Svensk serie. Del 3 av 8.
13:10 
Det søte liv [Repris]
Dansk matprogram. Denne gangen blir det hjemmelaget mysli og marinerte kyllingspyd med brødpinner. Du får også oppskriften på rådhuspannekaker med hjemmelagede makroner og likør. Mette Blomsterberg lager søtsaker, men også spennende bakverk som du kan ha i matpakken. (Det søde liv). ,.
13:30 
Med kjærlighet for kanaler [Repris]
Britisk reiseserie. Venezia. Skuespillerparet Prunella Scales og Timothy West elsker elvebåter og kanaler. Forbi palassene langs elva Brenta følger Pru og Tim samme rute som Casanova og Lord Byron inn til Venezia. ,. Säsong 4. Del 1 av 6.
14:20 
Oppfinneren [Repris]
Norsk serie fra 2016. Tusenkunstneren Erik Alfred Tesaker og familien drømmer om å skape sitt eget selvforsynte mekanisk paradis på et gammelt småbruk på Sørlandet. Det blir bygget bro over badekulpen og familien henter lam på heia. Snart er det klart for høstfest på Øystøl. Men hvordan ligger det an med drømmetårnet?. ,. Säsong 1. Del 7 av 7. Producerat år 2016.
15:00 
Midt i naturen [Repris]
Svensk naturserie frå 2017. Nokre dyr har dårlegare rykte enn andre. Utanfor Florida kan store haiar bli nærgåande. Rotta er eit skadedyr, men også intelligent og tilpassar seg lett. Og det er ikkje vanskeleg å finne dei. ,. Säsong 8. Del 7 av 9. Producerat år 2017.
16:00 
10 på topp [Repris]
Norsk underholdningsserie. I kveldens 10 på topp skal vi til året da låten "The Ketchup Song" fikk alle til å danse. Men var låten blant de ti mest populære i Norge i 2002, og vil gjestene i så fall by på gjensyn med dansen? Stian Staysman og to heltente og engasjerte lag gir deg svaret. Ukas gjester: Vita og Wanda Mashad, Niklas Baarli og Adam Schjølberg. ,. Säsong 2. Del 4 av 10.
17:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
17:15 
Filmavisen
Uke 16.
17:30 
Oddasat - nyheter på samisk
17:45 
Tegnspråknytt
Nyheter på tegnspråk.
18:10 
Med kjærlighet for kanaler [Repris]
Britisk reiseserie. Nederland. Skuespillerparet Prunella Scales og Timothy West elsker elvebåter og kanaler. Nederlands nettverk av kanaler byr på perler som hageanlegget Keukenhof, museet i Haarlem og hovedstaden Amsterdams kanaldistrikt, Grachtengordel. ,. Säsong 4. Del 2 av 6.
19:00 
Dagsrevyen
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
19:45 
Distriktsnyheter
20:00 
Hva feiler det deg?
Hvorfor kan ikke jeg få barn?. Hva feiler det deg er en medisinsk kunnskapslek der erfarne leger konkurrerer mot vanlige folk med nettbrett om å finne diagnosen på ekte pasienter. Säsong 6. Del 3 av 8.
20:40 
Norge i dag
Et direktesendt aktualitetsprogram med reportasjer og gjester fra hele landet. (12:101).
21:00 
Dagsrevyen 21
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
21:20 
Snowhow
Norsk vinterdokumentar. Kjempen faller. Hva skjer når vinteren tar slutt? Hva gjør Petri for at skiløypene han har ansvar for skal vare?. Hva gjør Narve når det ligger to meter snø der han skal dyrke gress? Hvordan står det til med fjellreven i Arjeplogfjellene, og hva skjer med isen på Grønland?. Og kan vi stole på at vinteren kommer tilbake?. Del 4 av 4.
22:20 
Nigellas italienske fristelser
Britisk matprogram. La deg forføre av Nigellas lidenskap for italiensk kokekunst. Søte sambuca-kyss følger en saftig, fylt svinekam når Nigella inviterer vennene sine til italiensk aften. Del 3 av 6.
22:53 
Distriktsnyheter
23:00 
Kveldsnytt
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
23:15 
Torp
Et aktuelt og dyptpløyende intervjuprogram. Hver uke inviterer programleder Ole Torp en aktuell gjest til å sitte i stolen.
23:45 
Mat på hjernen [Repris]
Britisk dokumentarserie fra 2017. Hvilke fysiske, biologiske og kjemiske prosesser ligger skjult i maten vi spiser? Vi undersøker hva som ligger bak duftene og smakene i maten. Hvordan narrer jordbær oss til å tro at de er søtere enn de er? Hvordan blir smakseksplosjonen som oppstår når vi blander sjøsalt og karamell, til?. ,. Säsong 1. Del 3 av 3. Producerat år 2017.
00:45 
Vår tid er nå
Familien Löwander driver restaurant Djugårdskällaren i Stockholm. Calle og Carmen utvikler en meny for Nina's. John og gjengen finner en ny måte å finansiere sin politiske virksomhet. Svensk familiekrønike. Säsong 3. Del 3 av 8.
01:40 
Vår tid er nå
Familien Löwander driver restaurant Djugårdskällaren i Stockholm. Peter konfronterer Ester og Marko om angrepet på Nina's. Maggan står overfor et viktig valg. Svensk familiekrønike. Säsong 3. Del 4 av 8.
02:40 
Vår tid er nå
Familien Löwander driver restaurant Djugårdskällaren i Stockholm. Stockholm, mai 1971: Det har gått tre år, og Christina har skapt seg et nytt liv med John. Gustaf og familien vender hjem fra Tanzania. Svensk familiekrønike. Säsong 3. Del 5 av 8.
03:35 
Orkanjegeren [Repris]
Britisk dokumentarserie. Orkanen Willa. Josh kjører rett inn i uværet når andre flykter. Orkanen Willa nærmer seg delstaten Sinaloa i Mexico. Orkanjegeren og teamet hans står overfor mange vanskelige valg. ,. Säsong 1. Del 7 av 8.
04:20 (04:43)
Norge i dag
Et direktesendt aktualitetsprogram med reportasjer og gjester fra hele landet. (12:101).

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se