Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK1
NRK1
Skriv ut p� dagens tv
06:30 
Nyhetsmorgen
Nyhetsmorgen, Politisk Kvarter og Kulturnytt - alt du trenger for en oppdatert start på dagen. Live fra studio 50 hver morgen fra kl 6:30 - 9:00.
09:00 
Snøfall
Norsk dramaserie. Selma, Pil og Frida sniker seg ut i hagen for å lete etter den hemmelige vennen til Julius. Winter er sint fordi folk ikke gidder å følge reglene. I Antikvariatet kommer det mange kunder og julebrevene forsvinner om natten. Del 16 av 24.
09:25 
Med hjartet på rette staden
Britisk dramaserie. David er lei av å bli kommandert rundt av tante Peggy og skaffar seg jobb hos vindaugspussaren Topsy Turner. Men Peggy gir ikkje opp David så lett. Med Derek Fowlds, Tricia Penrose, Geoffrey Hughes, Jonathan Kerrigan, Peter Benson, Sophie Ward, Phillip Franks og Mark Jordon. (Heartbeat). Säsong 15. Del 25 av 26.
10:10 
Kari-Anne på Røst
Norsk dokumentarerie frå 2018. Det er ikkje berre dyr ein bonde må ta seg av. På Røst treng også husa ei hjelpande hand. Kari-Anne har henta inn ekspertar for å redde gamle vindauge. Og så kjem det grisefint besøk, sauene får selskap av to som også har ull. Säsong 2. Del 2 av 6. Producerat år 2018.
10:50 
Oppfinneren
Norsk serie fra 2018. Uferdig kjøkkenbygg og uvanlig lang vinter tærer på tålmodigheten på Øystøl. Det gamle kjøkkenet er i ferd med å falle fra hverandre, og Oppfinneren må finne midlertidige løsninger parallellt med arbeid på nybygget. Og hva slags kjøkken ønsker egentlig Ellen Marie seg?. Säsong 3. Del 1 av 4. Producerat år 2018.
11:30 
Antikkduellen
Dansk serie. Denne uken konkurrerer Søren Falk fra København mot Jesper Damgaard-Laurtisen fra Odense. Danske antikkhandlere utfordres hver uke til å konkurrere om de beste kjøpene og den beste restaureringen. Del 28 av 30.
12:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med værvarsel.
12:10 
Poirot: Det forsvunne testament
Britisk krim fra 1993. En dødssyk mann ber Poirot om hjelp med sitt nye testamente, men blir myrdet før han får skrevet det. Det viser seg snart at det gamle er stjålet. Producerat år 1993. Skådespelare: Philip Jackson, Hugh Fraser, David Suchet.
13:00 
Team Bachstad i Finland
Norsk humor-reiseserie fra 2015. Team Bachstad er på veien igjen, og denne gang skal de kjøre Finland på langs på jakt etter julenissen i to knøttsmå italienske varemopeder. Turen starter i Åbo i sør, og strekker seg over tre uker og like mange episoder, før guttene etter planen skal krysse over grensen til Norge ved Kirkenes i nord. Säsong 4. Del 1 av 3.
13:40 
Dialektriket
Kva er det med desse dialektane her i landet? Korfor vekker dei så sterke følelsar i oss?. Yasmin Syed møter Geir Nesbakk som er villig til å gå i krigen for å behalda den flotte rulle-r-en sin. Men skarre-r-en er alt på full fart inn i Bremanger. Kan ein stoppa ei dialektendring?. Kva er me eigentleg redde for? Norsk serie om nordmenn og dialektar. Del 5 av 6.
14:20 
Det søte juleliv
Dansk matserie. Mette Blomsterberg inspirerer deg til å lage deilige desserter og kaker. Denne gangen blir det kransekake til nyttårsaften. (Det søde liv - jul).
14:35 
Det søte juleliv
Dansk matserie. Mette Blomsterberg tryller fram deilige småkaker med glaserte nøtter. (Det søde liv - jul).
14:40 
Anno
Norsk realityserie. Problemene tårner seg opp i arbeidet med mesterstykket, og angsten er stor for ikke å greie det. Men de andre deltakerne nekter å gi opp og forbereder en overraskelse. Begge svennelærlingene er fornøyde med eget arbeid og tror på seier når oldermannen kommer. Og igjen er det klart for valg av 1. duellant. Programleder er Selda Ekiz. Säsong 2. Del 17 av 30.
15:20 
Anno
Norsk realityserie. Det er fremdeles en del som gjenstår på mesterstykket, så nå må det jobbes hardt før oldermannen kommer for å bedømme produktene. Midt i innspurten blir noe av redskapen ødelagt, noe som setter hele mestertykket i fare. Borgermesteren mener hygienen på Isegran ikke er god nok, og skjenker alle en tur til barteskjæreren. Det er igjen klart for turnering i Anno, og vinnerinstinktet hentes frem hos de to som skal møtes til duell. Til tross for kampviljen må en av dem reise hjem. Programleder er Selda Ekiz. Säsong 2. Del 18 av 30.
16:20 
Anno
Norsk realityserie. Denne uken får to nye svennelærlinger sjansen til å prøve seg i vognmakerlauget. Det blir hardt fysisk arbeid, og for én av lærlingene blir det tøft å holde motivasjonen oppe. Når det kommer til arbeidet med mesterstykke, er det ikke alle som unner svennen å bli mester. Programleder er Selda Ekiz. Säsong 2. Del 19 av 30.
17:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
17:15 
Filmavisen
Uke 50.
17:30 
Oddasat - nyheter på samisk
17:45 
Tegnspråknytt
Nyheter på tegnspråk.
17:50 
Jul i det kongelige kobberkjøkken
Dansk matprogram fra 2017. Det blir for alvor pustet liv i det gamle kongelige kobberkjøkkenet da Mette Blomsterberg og James Price inntar Christiansborg slott for å lage tradisjonell dansk julemat. Producerat år 2017.
18:20 
Skattejegerne
Dansk antikvitetsserie. Søren samler inspirasjon og leter etter skatter hos andre forhandlere i sitt eget nærområde. Katrine får et oppdrag på et hemmelig lager for en unik samling glass fra Holmegaard. Jesper lar seg begeistre av en myntsamling. Säsong 9. Del 12 av 12.
18:50 
Distriktsnyheter
Siste nytt fra distriktene.
19:00 
Dagsrevyen
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
19:45 
Oppfinneren: Julespesial
Det nærmer seg jul på Øystøl, men sneen lar vente på seg. Erik Alfred og familien har travle dager med å arrangere julemarked på Fabrikken, og de drar til skogs for å hogge juletre. Hvordan kan man få ett fint juletre ved å bruke to glisne?. Og vil det komme snø til jul?.
20:25 
Mesterportretter
Margaret Knutsen Aase. Årets tøffeste deltaker heter Margaret Knutsen Aase. Hun forklarer hva kampsporten brasiliansk jiu jitsu går ut på og ser tilbake på sine VM og EM titler. Del 7 av 10.
20:55 
Distriktsnyheter
Siste nytt fra distriktene.
21:00 
Dagsrevyen 21
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
21:20 
Vår tid er nå
Familien Löwander driver restaurant Djugårdskällaren i Stockholm. Christina leter etter fluktmuligheter. Kan Nina legge fortiden bak seg og ta imot hjelp fra Peter? Svensk familiekrønike. Säsong 3. Del 7 av 8.
22:10 
Vår tid er nå
Familien Löwander driver restaurant Djugårdskällaren i Stockholm. John vil ha med seg Christina og Moa-Li til Spania. Astrid ligger på det siste, mens Maggan får et overraskende tilbud fra høyeste hold. Svensk familiekrønike. Säsong 3. Del 8 av 8.
23:10 
Distriktsnyheter
Siste nytt fra distriktene.
23:15 
Kveldsnytt
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
23:30 
Vera
Britisk krim fra 2017. Liket av en tenåringsgutt blir funnet i et vannreservoar utenfor en avsidesliggende småby. Vera må gå lokalsamfunnet etter i sømmene. Säsong 8. Del 4 av 4. Producerat år 2017.
01:00 
Alt eg ikkje minnest
Ein ung mann døyr i bilulykke og verda til mor hans rasar saman. Då ho får greie på at det kanskje ikkje var ei ulykke likevel, blir ho besett av å få greie på sanninga: Kvifor døydde den 25-årige sonen hennar?. Dette leier henne til dei to personane som stod Samuel nærast før han døydde. Hans beste ven Vandad, ein valdeleg smågangster med ei stor hemmelegheit, og Laide, ein framgangsrik forretningsadvokat. Då dei fortel sine to versjonar av sanninga, framtrer eit bilde av ein relasjon der Samuel står mellom to sterke motpolar - ein dragkamp med konsekvensar for alle innblanda. Svensk dramaserie med m.a. Pernille August. Del 1 av 3.
02:00 
Alt eg ikkje minnest
Svensk dramaserie. Ein nøkkel merka med namnet til Laide leier Gunilla til eit nedbrunne hus. Del 2 av 3.
03:00 
Alt eg ikkje minnest
Svensk dramaserie. Svik og skjebnesvangre hendingar. Vandad og Laide fortel om dei siste dagane til Samuel. Del 3 av 3.
04:00 
Joanna Lumley i India
Britisk dokumentarserie frå 2017. Joanna Lumley reiser tilbake til India. Her vart ho fødd, eitt år før landet fekk sjølvstende. I Mumbai reiser Joanna med ei av drosjene til eit selskap med berre kvinner. Ho besøker avisa der onkelen hennar var redaktør på 30- og 40-talet. Og kontrastane mellom dei som er høgst og lægst i kastesystem kan vere store. Säsong 4. Del 2 av 3. Producerat år 2017.
04:45 (05:35)
Poirot: Det forsvunne testament
Britisk krim fra 1993. En dødssyk mann ber Poirot om hjelp med sitt nye testamente, men blir myrdet før han får skrevet det. Det viser seg snart at det gamle er stjålet. Producerat år 1993. Skådespelare: Philip Jackson, Hugh Fraser, David Suchet.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se