Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK1
NRK1
Skriv ut p� dagens tv
06:05 
Norge Rundt: Båtdrømmen
Odd Harald bruker sine beste år av livet til å restaurere en 141 år gammel båt. I dag blir programleder Karoline satt i hardt arbeid. Finn din favorittreportasje på Norge Rundtkartet: nrk.no/norgerundt.
06:30 
Munter mat - en nordisk odyssé
Dansk matprogram. Brødrene Price reiser ut i Norden, på jakt etter norske, svenske og finske matopplevelser. Det serveres både rømmegrøt, prinsefisk, fårikål, hvalpølse og pinnekjøtt. Norskere blir det ikke.
07:15 
Liv og luksus på Ritz hotell
Britisk dokumentar. Fem hundre helstekte kalkuner i uka, et ti meter høyt juletre og bursdagen til Prins Charles. Julestria er i gang på Ritz. Del 2 av 2.
08:00 
Snøfall
Norsk dramaserie. Winter innfører mange nye regler i Snøfall, han vil ha ro og orden! Han sier at dagen i dag er den store ryddedagen i Snøfall. Del 14 av 24.
08:25 
Ski Classics: La Venosta
Kommentator: Christoffer Callesen, Ole Kristian Stoltenberg.
09:25 
V-cup alpint: Storslalåm 1. omgang, menn
Kommentator: Kjetil André Aamodt, Thomas Lerdahl.
10:15 
V-cup friski: Big Air
Kommentator: Tom Hovde, Jonas Greve.
11:00 
Vinterstudio
11:25 
V-cup skiskyting: Stafett kvinner
Kommentator: Ola Lunde, Andreas Stabrun Smith.
12:50 
Vinterstudio
12:55 
V-cup alpint: Storslalåm 2. omgang, menn
Kommentator: Kjetil André Aamodt, Thomas Lerdahl.
13:55 
Vinterstudio
14:50 
V-cup skiskyting: Jaktstart menn
Kommentator: Ola Lunde, Andreas Stabrun Smith.
15:35 
Vinterstudio
15:55 
V-cup hopp: Laghopp, menn
Kommentator: Johan Remen Evensen, Christian Nilssen.
17:45 
Vinterstudio
18:00 
Jul på Kastanjegården
Dansk livsstilsprogram. Juleforberedelsene er i full gang på Kastaniegården. En deigtønne i tre skal bli "bonderøvens" julegave til Theresa, og kanskje blir nypelikøren bedre i år enn i fjor.
19:00 
Lørdagsrevyen
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med magasin, sport og vær.
19:45 
Lotto
19:50 
Rockheim Hall of Fame 2019
Norsk underholdning. Bli med på festen når Finn Kalvik, Anita Skorgan og TNT innlemmes i Rockheim Hall of Fame. Programleder: Jon Niklas Rønning.
21:20 
Eides språksjov
Norsk underhaldningsserie. Språk kan skape bråk. Kva er det som får ein heil fotballtribune til å skråle på same songen? Finst det eit eige stadionspråk?. Det blir hevda at oslofolk ikkje snakkar dialekt. Tull, meiner skodespelar Liv Gulbrandsen, som held på tveitadialekten. Säsong 4. Del 5 av 6.
22:05 
HAIK: Dagny
I HAIK skal Norges største popstjerner ut på tur. I dette underholdningsprogrammet har Dagny lagt livet sitt i programleder Christine Dancke sine hender for en dag. De drar på en biltur fylt av overraskelse og deilig musikk. Målet for reisen er en hemmelig konsert.
22:40 
Konsert - Dagny
Dagny har sagt ja til å spille en konsert hun ikke vet noe om på forhånd. Programleder Christine Dancke har i hemmelighet invitert venner, familie og artistens største fans for å lage en uforglemmelig konsertopplevelse.
23:00 
Kveldsnytt
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
23:15 
Racing Hearts
Amerikansk drama fra 2014. Forretningsmannen Colin får som regel det han vil, helt til en avtale med en sjeik avhenger av en helt spesiell brevdue. Dueeieren og en kvinne får Colin ut på dypt vann. Producerat år 2014. Regissör: Dominique Deruddere, Skådespelare: Anthony Head, Jamie Dornan, Charlotte De Bruyne.
00:50 
Gwen Stefanis jul
Amerikansk underholdning fra 2017. Bli med Gwen Stefani på en fantastisk julefeiring. Du føler det snør i stua og at juletreet rocker rundt. Gwen og hennes venner feirer julen med klassiske julesanger og humor. Det blir et fyrverkeri av et show som du sent vil glemme!. Producerat år 2017.
01:35 
Nytt på Nytt
Det beste av sesongens Nytt på nytt. Säsong 41. Del 16 av 16.
02:15 
Jul i borettslaget
Julen har kommet til Tertitten Borettslag, men julefreden har ikke helt senket seg. Borettslaget er uenig om hvordan julen bør feires, og samholdet blir satt på en hard prøve. Treff igjen Narvestad, Ali, Linda, Ruth, Piirka og alle de andre beboerne i Norges mest kjente borettslag!.
03:15 
Deilige danske hotell
Dansk serie. Hotell Nimb. Kan komikeren få stram rumpe og veltrent brystkasse? Og smaker livsstilseksperten forskjell på luksus-te og pose-te?. Duoen sjekker inn på Hotel Nimb i Tivoli i København. Del 4 av 4.
04:45 (05:43)
Beat for Beat
Det er igjen tid for å feire musikkgleden når Beat for beat nå er tilbake med nye oppgaver og nye artister. Artistene som skal konkurrere er Victor Sotberg og Kevin Haugan mot Anna-Lisa Kumoji og Akuvi. Programleder Atle Pettersen. Sesong 23. Säsong 23. Del 5 av 6.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se