Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK1
NRK1
Skriv ut p� dagens tv
06:30 
Nyhetsmorgen
Nyhetsmorgen, Politisk Kvarter og Kulturnytt - alt du trenger for en oppdatert start på dagen. Live fra studio 50 hver morgen fra kl 6:30 - 9:00.
09:00 
Snøfall
Norsk dramaserie. Winter påstår at Julius ikke vil være julenisse mer. Det blir heldigvis Snøfallkamp som alle barna har gledet seg veldig til. Del 12 av 24.
09:25 
Med hjartet på rette staden
Britisk dramaserie. Rob og Helen skal gifte seg. Dei har planlagt ein liten og roleg seremoni, men resten av Aidensfield vil det annleis. Med Derek Fowlds, Tricia Penrose, Geoffrey Hughes, Jonathan Kerrigan, Peter Benson, Sophie Ward, Phillip Franks og Mark Jordon. (Heartbeat). Säsong 15. Del 23 av 26.
10:10 
Det søte juleliv
Dansk matserie. Hva med å lage sine egne marsipangriser til jul? Mette Blomsterberg inspirerer deg til å lage deilige desserter og kaker.
10:20 
Kari-Anne på Røst
Norsk dokumentarserie frå 2017. Fiskarbonden Kari-Anne Nilsen har satsa alt på eit liv på gyngande grunn. Store verdiar blir henta opp frå havet i den vesle øykommunen Røst. Båtane kjem til kai fullasta med fisk. For Kari-Anne har fangsten blitt mager, men sauebonden har ikkje tid til å henge med hovudet. Det er radiosendingar som skal leiast, fiskekaker som skal lagast og ein trufast dyreflokk som treng mat og omsorg. Säsong 1. Del 6 av 6. Producerat år 2017.
10:50 
Oppfinneren
Norsk serie fra 2017. Regnværssommeren topper seg med høstflom, og grusvegen opp til huset blir ødelagt. Hvordan skal Erik Alfred nå få tre tonn med stein opp til kjøkkenbygget?. Planen er å bygge en masseovn, og å få på plass legohemsen med en spesiell gammel teknikk - men er det mulig å komme seg i hus til jul når været aldri spiller på lag?. Säsong 2. Del 8 av 8. Producerat år 2017.
11:30 
Antikkduellen
Dansk serie. Denne uken konkurrerer Søren Falk fra København mot Jesper Damgaard-Laurtisen fra Odense. Danske antikkhandlere utfordres hver uke til å konkurrere om de beste kjøpene og den beste restaureringen. Del 27 av 30.
12:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med værvarsel.
12:10 
Poirot: Mot alle odds
Britisk krimserie fra 1993. Poirot blir invitert hjem til Rueben Astwell. Under middagen finner Poirot ut at Astwell er mislikt av alle, og kort tid senere blir han myrdet. Men drapet er bare en brikke i et puslespill. Poirot oppdager nemlig at Astwells selskap har utviklet en kostbar syntetisk gummi som mange vil ha tak i. Med: David Suchet, Hugh Fraser. (The Underdog). Producerat år 1993.
13:01 
I jegerens gryte
Dansk serie. Jørgen og Nikolaj går på jakt, og Nikolaj lager mat av byttet. En liten krokodille til middag skal det bli, om ikke Jørgen og Nikolaj blir krokodillemiddag først. Säsong 9. Del 8 av 8.
13:45 
Dialektriket
Kva er det med desse dialektane her i landet? Korfor vekker dei så sterke følelsar i oss?. Yasmin Syed møter Christine Natalie Meyer frå Fredrikstad som blir flau kvar gong ho høyrer dialekten sin på tv. Korfor skal nokon skamma seg over dialekten?. Går det an å endra det norske dialekthierarkiet? Norsk serie om nordmenn og dialektar. Del 3 av 6.
14:25 
Ut i naturen
Norsk naturserie fra 2019. I lufta. Havørna må ikke få mistanke om at det er mennesker i fotoskjulet. Men lander havørna utenfor skjulet mens vi sitter der?. Seervideoer med morsomme og dramatiske opptak av ville dyr i norsk natur. Del 4 av 5. Producerat år 2019.
15:05 
Norge rundt
Hvordan kommer man seg tusen meter over havet på seks minutter? Bli med når programleder Vaino Rensberg får en luftig tur rett opp i Loen.
15:30 
Tidsbonanza
Norsk underholdningsserie. Realitybonanza. Eventyr, gode historier, dramatikk og kjærlighet. Alle elsker det, men noen stuper inn i det med hud og hår. Tidsbonanza ser tilbake på de første realityseriene og reality-deltakere som ble kjendiser. Gjestene som morer seg med glimt fra reality på norsk TV er Gaute Grøtta Grav og Katrine Moholt vs Linni Meister og Svein Østvik. Programleder er Thomas Felberg. Säsong 5. Del 3 av 11.
16:20 
Anno
Norsk realityserie. Gleden er stor blant jentene når ukens svennestykke blir i hattemakerlauget. De mener deres estetiske sans vil sikre seieren. Guttene på sin side er fast bestemt på å få dette til. Mesterstykket i gjørtlerfaget skal igangsettes, men dette viser seg å bli en langt vanskeligere oppgave enn fryktet. Programleder er Selda Ekiz. Säsong 2. Del 16 av 30.
17:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
17:15 
Filmavisen
Uke 48.
17:30 
Oddasat - nyheter på samisk
17:45 
Tegnspråknytt
Nyheter på tegnspråk.
17:50 
Skattejegerne
Dansk antikvitetsserie. Søren vil bygge hjemmedesignede benker for å vise fram sine funn foran butikken. Katrine skal hjelpe en kunde å finne riktige møbler, men det kan være vanskelig å velge mellom det pene og det praktiske. Säsong 9. Del 8 av 12.
18:20 
Skattejegerne
Dansk antikvitetsserie. Lasse håper å få kjøpt et bilde av den færøyiske maleren Mikines. Kenny leter gjennom bokstabler på jakt etter sjeldne utgivelser og spennende førsteutgaver. Mads og Jens leter etter skatter på øya Læsø. Säsong 9. Del 9 av 12.
18:50 
Distriktsnyheter
Siste nytt fra distriktene.
19:00 
Dagsrevyen
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
19:45 
Liv og luksus på Ritz hotell
Britisk dokumentar. Fem hundre helstekte kalkuner i uka, et ti meter høyt juletre og bursdagen til Prins Charles. Julestria er i gang på Ritz. Del 2 av 2.
20:30 
Mesterportretter
Magnus Moan. Kombinertutøveren Magnus Moan gjester radiostudio til Dag Erik Pedersen. Magnus var en sann mesterskapsløper som har tatt syv VM-gull i syv forskjellige mesterskap. Del 6 av 10.
20:55 
Distriktsnyheter
Siste nytt fra distriktene.
21:00 
Dagsrevyen 21
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
21:25 
Brennpunkt
Undersøkende dokumentar.
22:20 
NRK nyheter: Valg i Storbritannia
22:55 
Distriktsnyheter
Siste nytt fra distriktene.
23:00 
Kveldsnytt
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
23:15 
Studio Sápmi
Samisk talkshow hvor Ánne Márjá Hætta møter gjester fra hele Sápmi. Uhøytidelig stemning, gode samtaler- og musikk fra samiske artister. Säsong 6. Del 10 av 10.
23:45 
Fremtidens drømmeboliger
Dansk arkitekturserie. Vi besøker banebrytende, vakre og personlige hjem rundt omkring i verden. Vi ser nærmere på et 13 kvadratmeter stort hjem i London, et entrébadekar i Japan og et hus med skyvbare yttervegger. Med arkitekt Sonja Stockmarr. Säsong 1. Del 4 av 4.
00:15 
Fred til lands
Å leike Gud kan få djevelske følger. Det er Sankthans og D-dag. Men så stikk Jakob av for å finne sanninga om fortida til faren sin. Dansk psykologisk thriller. Del 7 av 8.
01:10 
Fred til lands
Å leike Gud kan få djevelske følger. Kan gjengen slippe unna med mord? Og vil Peter få stilt hemnlysta si? Dansk psykologisk thriller. Del 8 av 8.
02:10 
Munter mat - en nordisk odyssé
Dansk matprogram. Brødrene Price reiser ut i Norden, på jakt etter norske, svenske og finske matopplevelser. Det serveres både rømmegrøt, prinsefisk, fårikål, hvalpølse og pinnekjøtt. Norskere blir det ikke.
02:55 
Helene sjekker inn
Norsk dokumentarserie. Evje overvektsklinikk. Folk med sykelig overvekt får hjelp til et sunnere og bedre liv. Livsstilsendring er mer enn bare trening og kostråd. Säsong 4. Del 2 av 3.
03:55 (04:45)
Poirot: Mot alle odds
Britisk krimserie fra 1993. Poirot blir invitert hjem til Rueben Astwell. Under middagen finner Poirot ut at Astwell er mislikt av alle, og kort tid senere blir han myrdet. Men drapet er bare en brikke i et puslespill. Poirot oppdager nemlig at Astwells selskap har utviklet en kostbar syntetisk gummi som mange vil ha tak i. Med: David Suchet, Hugh Fraser. (The Underdog). Producerat år 1993.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se