Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK1
NRK1
Skriv ut p� dagens tv
06:30 
Nyhetsmorgen
Nyhetsmorgen, Politisk Kvarter og Kulturnytt - alt du trenger for en oppdatert start på dagen. Live fra studio 50 hver morgen fra kl 6:30 - 9:00.
09:00 
Snøfall
Norsk dramaserie. I dag er det den årlige nissefesten, men Winter annonserer at det gjøres om til et møte, bare for de voksne. Selma og Pil sniker seg inn på møtet. De må få vite hvem den nye lærlingen er!. Del 10 av 24.
09:25 
Med hjartet på rette staden
Britisk dramaserie. Ein død kropp vert funnen i elva, og mistanken fell på Debbie Bellamy som fleire vitne såg flykte frå staden. David og Peggy vert invadert av hippiar, og Rob og Helen freistar å verte vener att. Med Derek Fowlds, Tricia Penrose, Geoffrey Hughes, Jonathan Kerrigan, Peter Benson, Sophie Ward, Phillip Franks og Mark Jordon. (Heartbeat). Säsong 15. Del 21 av 26.
10:10 
Kari-Anne på Røst
Norsk dokumentarserie frå 2017. Fiskarbonden Kari-Anne Nilsen har satsa alt på eit liv på gyngande grunn. Røst, lengst sør i Lofoten, er eit paradis for sauer. Her kan dei beite friskt gras ute nesten året rundt. Godt beite gjev god smak, og no vil Kari-Anne bruke saueblod til eit heilt spesielt matprosjekt. Er blodpølse kokt i magesekk ein god ide?. Sauebonden Torill bedømmer smaken og inviterer til radiobingo. Säsong 1. Del 4 av 6. Producerat år 2017.
10:40 
Oppfinneren
Norsk serie fra 2017. Det regner hele sommeren, og materialene til det magiske kjøkkenet får aldri tørket. Blir det mulig å holde tidsplanen og få opp reisverket?. Erik Alfred overrasker Ellen Marie med noe hun har ønsket seg en god stund, og familien drar på fisketur til Stemtjønn. Säsong 2. Del 6 av 8. Producerat år 2017.
11:25 
NRK nyheter: Nobel 2019: Prisutdeling
12:50 
Nobels fredsprisutdeling 2019
Nobels fredspris deles i år ut til Etiopias Statsminister Abiy Ahmed Ali for hans innsats for fred mellom Etiopia og Eritrea. Nobelkomiteens leder Berit Reiss-Andersen leder seremonien direkte fra Oslo Rådhus. Kommentator Espen Aas.
14:15 
NRK nyheter: Etter Nobels fredspris
14:30 
Symesterskapet
Norsk konkurransereality. Fire skal bli til tre. Fire talentfulle deltakarar kjempar om å bli den aller beste syaren. Det blir svette, tårer og pittelitt blod, men mest av alt latter, moro og stor sy-lidenskap. Ein må reise heim etter dei to første oppgåvene. Det er finaleveke og mykje står på spel, og det blir ikkje lettare av at oppgåvene handlar om dei store dagane i livet. Stemninga i syrommet er forandra. Del 14 av 16.
15:10 
Symesterskapet
Planleggingsdag. Glede Tre finalistar kjempar om å vinne Symesterskapet. Det blir svette, tårer og pittelitt blod, men mest av alt latter, moro og stor sy-lidenskap. Den aller siste oppgåva vansklegare og viktigare enn nokon gong. Likevel blir finalistane rett og slett lukkelege av å få eksamensoppgåva og møte den heilt unike kunden, og det finst ikkje rart!. Bra det er tid til å planlegge. Del 15 av 16.
15:50 
Jul hos Mette Blomsterberg
Dansk matprogram. Mette Blomsterberg byr mellom anna på pyntekringler og nissar av marsipan. Ho pyntar julepakkane med gran og heimelaga kort. Blomsterbergs kjøkken er pynta til jul, og i desember demonstrerer ho oppskrifter og tips som kan gjere julemånaden endå søtare.
16:20 
Anno
Norsk realityserie. Liv synes en del av de andre oppfører seg som barn, og kaster bort mye tid i arbeidet med mesterstykket. Både Katinka og Lars Kristian sliter med å få til støpingen, men jobber innbitt videre. Når oldermannen kommer er venter to spente svennelærlinger på å få vite hvem som blir svenn!. Og det er igjen klart for valg av 1. duellant! Programleder er Selda Ekiz. Säsong 2. Del 14 av 30.
17:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
17:19 
Filmavisen
Uke 45.
17:30 
Oddasat - nyheter på samisk
17:45 
Tegnspråknytt
Nyheter på tegnspråk.
17:50 
Prinsesse Lilian
Svensk dokumentar fra 2013. Et portrett av den svenske prinsesse Lilian og hennes vanskelige kjærlighetshistorie. Prinsessen vokste opp i Wales. Under andre verdenskrig møtte hun prins Bertil, og etter mange år sammen, giftet de seg i 1976. Da ble hun prinsesse av Sverige og hertuginne av Halland. Producerat år 2013.
18:10 
NRK nyheter: Fakkeltoget
19:00 
Dagsrevyen
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
19:45 
Distriktsnyheter
Siste nytt fra distriktene.
19:55 
Ut i naturen
Norsk naturserie fra 2019. I lufta. Havørna må ikke få mistanke om at det er mennesker i fotoskjulet. Men lander havørna utenfor skjulet mens vi sitter der?. Seervideoer med morsomme og dramatiske opptak av ville dyr i norsk natur. Del 4 av 5. Producerat år 2019.
20:34 
Isbjørnselfien som forsvant i dypet
Audun ser til sin forskrekkelse at kameraet med selvutløser han hadde satt opp ved et hull i isen på Svalbard blir dyttet ned i hullet av en isbjørn. Ett år etter er han tilbake, og vil forsøke å finne igjen kameraet som ligger på havets bunn, under isen.
20:55 
Distriktsnyheter
Siste nytt fra distriktene.
21:00 
Dagsrevyen 21
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
21:20 
Urix: Spesial
21:50 
Mesterportretter
Madeleine Enersen Hellerød. Årets yngste deltaker i Mesternes Mester gir oss et innblikk i hva discodans er. Hun forteller også om hvordan hun klarte å ta ni VM-gull, fem EM-gull og 48 NM-gull, alt før hun fylte 19 år!. Del 3 av 10.
22:15 
Mesterportretter
Kari Mette Johansen. Håndballspiller Kari Mette Johansen var en av bærebjelkene på Larvik og for de norske håndballjentene i en årrekke. Hun vant Champions League med Larvik, har to OL-gull, ett VM-gull og 4-EM gull med landslaget. Del 4 av 10.
22:40 
Extra
22:55 
Distriktsnyheter
Siste nytt fra distriktene.
23:00 
Kveldsnytt
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
23:15 
Folkets dronning
Britisk dokumentar. Tett på Elizabeth II og den britiske kongefamilien, i møte med mennesker fra hele verden som kaller henne sin dronning. Del 2 av 2.
00:02 
Trygdekontoret dokumentar: By, land og en skalla mann
Norge har aldri hatt færre bønder, Senterpartiet har aldri vært større. Thomas Seltzer har reist Norge rundt med Trygve Slagsvold Vedum.
00:50 
Fred til lands
Å leike Gud kan få djevelske følger. Milad tvilar på at gjengen er i stand til å gjennomføre eit drap. Dansk psykologisk thriller. Del 3 av 8.
01:45 
Fred til lands
Å leike Gud kan få djevelske følger. Gjengen får ei gyllen anledning til å gjennomføre planen sin. Dansk psykologisk thriller. Del 4 av 8.
02:40 
Vår tid er nå
Familien Löwander driver restaurant Djurgårdskällaren i Stockholm. Almetrærne skal felles i Kungsträdgården, men det er ikke alle enige i. Svensk familiekrønike. Säsong 3. Del 6 av 8.
03:40 
Jul hos Mette Blomsterberg
Dansk matprogram. Mette Blomsterberg byr mellom anna på pyntekringler og nissar av marsipan. Ho pyntar julepakkane med gran og heimelaga kort. Blomsterbergs kjøkken er pynta til jul, og i desember demonstrerer ho oppskrifter og tips som kan gjere julemånaden endå søtare.
04:05 (05:04)
Poirot: Mysteriet på jegerens hytte
Britisk krim fra 1991. Hastings og den berømte detektiven er på rypejakt. Freden blir brutt av at en i jaktselskapet blir myrdet. Producerat år 1991. Regissör: Renny Rye, Skådespelare: Hugh Fraser, David Suchet.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se