Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK1
NRK1
Skriv ut p� dagens tv
06:30 
Nyhetsmorgen
Nyhetsmorgen, Politisk Kvarter og Kulturnytt - alt du trenger for en oppdatert start på dagen. Live fra studio 50 hver morgen fra kl 6:30 - 9:00.
09:00 
Snøfall
Norsk dramaserie. IQ sier til Winter at Selma sikkert er den nye lærlingen. Winter får panikk, han inviterer Selma på middag og prøver å finne ut om hun vet noe om hvem den nye lærlingen er. Imens prøver Ruth å finne ut hva hun skal gjøre med Casper. Del 9 av 24.
09:25 
Med hjartet på rette staden
Britisk dramaserie. Bernie vert målet for ein serie valdelege og mystiske angrep, noko som gjer Rosie uroleg. Ein framand frå Helen si fortid kjem til byen, og set livet hennar på hovudet. Med Derek Fowlds, Tricia Penrose, Vanessa Hehir, Geoffrey Hughes, Jonathan Kerrigan, Peter Benson, Sophie Ward, Phillip Franks og Mark Jordon. (Heartbeat). Säsong 15. Del 20 av 26.
10:10 
Billedbrev: Jan E. Hansens Roma
Norsk reisedokumentar. Vi blir med Jan E. Hansen på en rundtur i Romas gater. Du får oppleve Pantheon, Largo di Torre Argentina og den store Mariakirken.
10:20 
Kari-Anne på Røst
Norsk dokumentarserie frå 2017. Fiskarbonden Kari-Anne Nilsen har satsa alt på eit liv på gyngande grunn. Ved det majestetiske fyrtårnet på Skomvær beitar ein liten saueflokk for å redde eit attgrodd landskap, men dei greier ikkje jobben åleine. Kari-Anne har heldigvis mange gode vener. Hjelpande hender kjem båtvegen frå Røst til dugnad, men greier dei å få starta slåmaskina?. Säsong 1. Del 3 av 6. Producerat år 2017.
10:50 
Oppfinneren
Norsk serie fra 2017. Det er sommer, og Erik Alfred vil konstruere en iskremmaskin ved bekken på Øystøl. Reisverket til det magiske kjøkkenet skal også opp, og Erik Alfred får besøk av en av Norges mest erfarne tradisjonssnekkere. Holder materialene og konstruksjonen han har planlagt?. Det blir også en tur til en smed for lage verktøy. Säsong 2. Del 5 av 8. Producerat år 2017.
11:30 
Antikkduellen
Dansk serie. Nå skal alle antikvitetene fra denne uken selges. Niels Jørgen Andreasen og Rikke Fog Sørensen er spente på hva kjøperne velger. Danske antikkhandlere utfordres hver uke til å konkurrere om de beste kjøpene og den beste restaureringen. Del 25 av 30.
12:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med værvarsel.
12:10 
Poirot: Mysteriet på jegerens hytte
Britisk krim fra 1991. Hastings og den berømte detektiven er på rypejakt. Freden blir brutt av at en i jaktselskapet blir myrdet. Producerat år 1991. Regissör: Renny Rye, Skådespelare: Hugh Fraser, David Suchet.
13:00 
I jegerens gryte
Dansk serie. Jørgen og Nikolaj går på jakt, og Nikolaj lager mat av byttet. Jørgen og Nikolaj håper å dra i land en laks på en øy mellom Møn og Tyskland. Säsong 9. Del 6 av 8.
13:45 
Dialektriket
Kva er det med desse dialektane her i landet? Korfor gjer dei oss så glade og stolte, og samtidig så sinte og såre?. Programleiar Yasmin Syed prøver å finne ut kor spesiell tilstanden i dialektriket Noreg eigentleg er og blir dratt inn i ein dialektgalskap ho ikkje visste om. Kan det bli for mykje av det gode?. Forstår me kvarandre? Norsk serie om nordmenn og dialektar. Del 1 av 6.
14:25 
Symesterskapet
Norsk realityserie. Bunadspoliti på ferie. Seks talentfulle deltakarar kjempar om å bli den aller beste syaren. Det blir svette, tårer og pittelitt blod, men mest av alt latter, moro og stor sy-lidenskap. Kimiya ynskjer seg ei heilt spesiell festdrakt som både kan vise kor ho kjem frå opphavleg og kor ho bur i dag. I dag må to reise heim, så det er viktigare enn nokon gong å sy bra, og forstå kva kunden vil ha. Del 13 av 16.
15:04 
Norge rundt
Hvor fort går det egentlig når man kjører rallycross? Bli med programleder Vaino Rensberg når vi finner ut av det.
15:30 
Tidsbonanza
Norsk underholdningsserie fra 2019. Idrettsgalla. Det drysser medaljer av edelt slag når Tidsbonanza dykker ned i norsk sportshistorie fra 2002 og fram til i dag. Det er atleter som har rørt våre hjerter, klesdesign som har overrasket oss og offisielle mesterskapssanger som har kommet og gått. Gjestene som kjemper om heder og ære i norske idrettsøyeblikk er Kjetil André Aamodt og Tiril Sjåstad Christiansen vs. Carina Olset og Carsten Skjelbreid. Programleder er Thomas Felberg. Säsong 5. Del 1 av 11. Producerat år 2019.
16:20 
Anno
Norsk realityserie. Det skal velges nye svennelærlinger, og guttene forsøker seg med en ny og mildere taktikk. Denne gangen skal deltakerne prøve seg på metallstøping i gjørtlerfaget - noe som viser seg å være svært vanskelig. I mesterstykket i kokkelauget må deltakerene levere daglige måltider til garnisonen. Deltakeren som leder arbeidet, er imidlertid ikke vant til å lede og synes det ville vært mye enklere å gjøre alt selv. Programleder er Selda Ekiz. Säsong 2. Del 13 av 30.
17:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
17:17 
Filmavisen
Uke 44.
17:30 
Oddasat - nyheter på samisk
17:45 
Tegnspråknytt
Nyheter på tegnspråk.
17:50 
Skattejegerne
Dansk antikvitetsserie. Søren tar med seg nyere brukte og veteranbiler til Vorbasse marked. Hyllene hos Mads og Jens er tomme etter en god sesong, og nå er de på jakt etter nye skatter. Lasse har fått inn en meget sjelden samling fajanse. Säsong 9. Del 4 av 12.
18:20 
Skattejegerne
Dansk antikvitetsserie. Lasse og Sofie sjanser på å kjøpe et dødsbo. Katrine leter etter kjøkkenrekvisitter til et reklamefoto. Rikke skifter fra gummistøvler til høye hæler når hun drar fra utendørsmarkedene til et innendørs antikkmarked. Säsong 9. Del 5 av 12.
18:50 
Distriktsnyheter
Siste nytt fra distriktene.
19:00 
Dagsrevyen
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
19:45 
Innafor: Mannen
Norsk dokumentarserie. Programleder Vilde Bratland Erikstad utforsker fenomener og miljøer som utfordrer hennes generasjon.
20:40 
Helt frivillig
Har rikdommen gjort oss nordmenn late og selvopptatte? Heldigvis ikke. Over hele Norge står alltid noen klare til å hjelpe andre. Helt frivillig.
20:55 
Distriktsnyheter
Siste nytt fra distriktene.
21:00 
Dagsrevyen 21
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
21:20 
Vår tid er nå
Familien Löwander driver restaurant Djurgårdskällaren i Stockholm. Almetrærne skal felles i Kungsträdgården, men det er ikke alle enige i. Svensk familiekrønike. Säsong 3. Del 6 av 8.
22:15 
Arkitektens hjem: Thomas Thorsnes
Thomas Thorsnes jobber med fortettingsprosjekter der begrenset plass er en stor utfordring. Han lager smakfulle boliger, men også minisamfunn der det er tatt hensyn til både privatliv, utsikt og gode fellesområder. Selv bor Thorsnes i et nyoppusset hus fra etterkrigstiden.
22:45 
Frykt
Fjesing. Ludvig tester fjesing. Säsong 1. Del 2 av 6.
22:55 
Distriktsnyheter
Siste nytt fra distriktene.
23:00 
Kveldsnytt
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
23:16 
Vera
Britisk krim fra 2017. En kvinne i en rolig forstad blir funnet myrdet i hagen. Vera skjønner etter hvert at naboene til offeret ikke er helt hva de gir seg ut for. Säsong 8. Del 3 av 4. Producerat år 2017.
00:45 
Fred til lands
Å leike Gud kan få djevelske følger. Ein ung gut blir påkjørt og døyr. Men var det ei ulykke?. Faren vil ha hemn og er ikkje den einaste som er ute etter bilføraren. Dansk psykologisk thriller. Del 1 av 8.
01:40 
Fred til lands
Å leike Gud kan få djevelske følger. Då Mike spreier rykte om Tom, tar Bibi affære. Vil Peter klare å overtale Milad om å bli med i gjengen?. Dansk psykologisk thriller. Del 2 av 8.
02:41 
Munter mat - en nordisk odyssé
Dansk matprogram. Brødrene Price reiser ut i Norden, på jakt etter norske, svenske og finske matopplevelser. Norge byr på klippfisk på Bryggen i Bergen, vafler med brunost ved Borgund stavkirke og burger i Oslo.
03:26 
Den følelsen
Norsk dokumentarserie. Sinne. Njål Engesæth har møtt noen av Norges sinteste. En drapskvinne, en sint muslim og Sigrid Bonde Tusvik. Hvorfor kan man bli syk av å undertrykke sinne?. Säsong 1. Del 1 av 5.
04:00 (04:53)
Tidsbonanza
Norsk underholdningsserie fra 2019. Idrettsgalla. Det drysser medaljer av edelt slag når Tidsbonanza dykker ned i norsk sportshistorie fra 2002 og fram til i dag. Det er atleter som har rørt våre hjerter, klesdesign som har overrasket oss og offisielle mesterskapssanger som har kommet og gått. Gjestene som kjemper om heder og ære i norske idrettsøyeblikk er Kjetil André Aamodt og Tiril Sjåstad Christiansen vs. Carina Olset og Carsten Skjelbreid. Programleder er Thomas Felberg. Säsong 5. Del 1 av 11. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se