Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK1
NRK1
Skriv ut p� dagens tv
06:30 
Tid til å leve
Norsk naturserie. Siri ble syk og måtte reise bort for å få behandling. Det ble stusslig i Gullvika. Vil hun rekke hjem til julefeiring med guttene sine?. Siri og Jørn har flyttet til en liten hytte ved havgapet i Lofoten sammen med sine to smågutter. Her bor de uten naboer, bilvei og strøm. Drømmen er et friår fra bylivets stramme timeplan, å være sjølberga med mat, og ha et blomstrende kjæresteliv. Blir det slik de drømmer om?. Del 5 av 6.
07:10 
Munter mat - en nordisk odyssé
Dansk matprogram. Brødrene Price reiser ut i Norden, på jakt etter norske, svenske og finske matopplevelser. Finland byr på ertesuppe i saunaen, runebergterte, vorschmack og den mindre pene matretten mämmi.
07:55 
Beat for Beat
Det er igjen tid for å feire musikkgleden når Beat for beat nå er tilbake med nye oppgaver og nye artister. Artistene som skal konkurrere er Anita Skorgan og Christine Guldbrandsen mot Bruno Mitsogiannis og Peter Johansson. Programleder Atle Pettersen. Sesong 23. Säsong 23. Del 2 av 6.
08:55 
Sesongstart langrenn: 10 km klassisk, kvinner
Kommentator: Torgeir Bjørn, Jann Post.
10:10 
V-cup alpint: Slalåm 1. omgang, kvinner
Kommentator: Lars Elton Myhre, Thomas Lerdahl.
10:55 
Sesongstart langrenn: 15 km klassisk, menn
Kommentator: Torgeir Bjørn, Jann Post.
13:10 
V-cup alpint: Slalåm 2. omgang, kvinner
Kommentator: Lars Elton Myhre, Thomas Lerdahl.
14:10 
NM kombinert: 5 km langrenn, menn
Kommentator: Torgeir Bjørn, Jann Post.
14:35 
NM kombinert: 2,5 km langrenn, kvinner
Kommentator: Torgeir Bjørn, Jann Post.
14:55 
Verdens beste landslag: Kapteinen og den frittalende trønderen
15:10 
Verdens beste landslag: "Nykommerne"
15:30 
Cupen: Før cupfinalen
16:00 
Cupfinale, LSK Kvinner - Vålerenga
Kommentator: Christian Nilssen, Carl-Erik Torp.
18:15 
Ut i naturen
Norsk naturserie fra 2019. Mathjelp. En morløs oterunge ble reddet i siste liten. Nå elsker den å leke i snøen, og blir gjerne med på aketur. Seervideoer med morsomme og dramatiske opptak av ville dyr i norsk natur. Del 1 av 5. Producerat år 2019.
19:00 
Lørdagsrevyen
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med magasin, sport og vær.
19:45 
Lotto
19:50 
Jorden rundt på seks steg
Norsk underholdningsserie fra 2019. Solveig og Helén. På et isflak utenfor Grønland starter en musikalsk øyhopping uten like: Klarer Solveig og Helén å spore opp en Grand Prix-legende i tide?. Säsong 2. Del 4 av 6. Producerat år 2019.
20:55 
Eides språksjov
Norsk underhaldningsserie. Buktaling og lange svev. Kvifor er "Bompengepartiet" så vanskeleg å uttale for ein buktalar? Kan DDE brukast i norskopplæring?. Begge spørsmåla får du svar på i språksjovet, der hopptrenar Alexander Stöckl er ein av gjestene. Säsong 4. Del 3 av 6.
21:45 
Hellums kro
Hellumpiaden. Når eieren av to veikroer på hver side av E6 pensjonerer seg, starter rivaliseringen mellom de to daglige lederne. Norsk humorserie med Bjarte Tjøstheim, Gine Cornelia Pedersen, Henrik Elvestad, Kristoffer Olsen, Sofia Knudsen Estefanos og Finn Schau. Del 5 av 6.
22:10 
Parterapi: Hverdagen
Norsk humorserie. Er du passiv-aggressiv, ekstremt egoistisk eller sykelig sjalu? Vil du redde forholdet, er denne serien noe for deg. Sesong 3.
22:20 
HAIK: Aurora
I HAIK skal Norges største popstjerner ut på tur. I dette underholdningsprogrammet har Aurora lagt livet sitt i programleder Christine Dancke sine hender for en dag. De drar på en biltur fylt av overraskelse og deilig musikk. Målet for reisen er en hemmelig konsert.
23:10 
Kveldsnytt
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
23:25 
Konsert - Aurora
Aurora har sagt ja til å spille en konsert hun ikke vet noe om på forhånd. Programleder Christine Dancke har i hemmelighet planlagt å gi henne en musikalsk overraskelse hun vet Aurora har drømt om. Hun har også invitert venner og artistens største fans for å lage en uforglemmelig konsertopplevelse.
23:55 
Welcome to me
Amerikansk komedie fra 2014. Alice vinner 86 millioner dollar, slutter med medisinen hun tar mot personlighetsforstyrrelse og kjøper sitt eget talkshow. Producerat år 2014. Medverkande: James Marsden, Kristen Wiig, Tim Robbins, Regissör: Shira Piven.
01:20 
Nytt på Nytt
Hva skjedde egentlig i uka som gikk? Bård, Pernille og Johan + to smarte gjester oppsummerer ukas viktigste saker. Gjester denne uken er Ingerid Stenvold og Petter Northug. Sesong 41. Säsong 41. Del 13 av 16.
01:50 
Hekta
To tidligere elskere går over grensen. Krista og Niko begynner å gjøre seg kjent med hverandre. Julius står foran et vanskelig valg. Finsk dramaserie. Säsong 1. Del 7 av 10.
02:40 
Hekta
Oskari havner i en vanskelig posisjon mellom Krista og CKP. Julius lærer seg at familie og forretninger ikke går sammen. Finsk dramaserie. Säsong 1. Del 8 av 10.
03:30 
Under sanden
Dansk drama fra 2015. En gruppe tyske krigsfanger rydder strendene for miner etter at krigen er slutt. Sersjant Carl Rasmussen leder de forskremte tenåringene. Det er ikke rom for nåde. Producerat år 2015. Regissör: Martin Zandvliet, Skådespelare: Laura Bro, Roland Møller, Mikkel Boe Følsgaard.
05:05 (06:07)
Beat for Beat
Det er igjen tid for å feire musikkgleden når Beat for beat nå er tilbake med nye oppgaver og nye artister. Artistene som skal konkurrere er Anita Skorgan og Christine Guldbrandsen mot Bruno Mitsogiannis og Peter Johansson. Programleder Atle Pettersen. Sesong 23. Säsong 23. Del 2 av 6.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se