Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK1
NRK1
Skriv ut p� dagens tv
06:30 
Nyhetsmorgen
Nyhetsmorgen, Politisk Kvarter og Kulturnytt - alt du trenger for en oppdatert start på dagen. Live fra studio 50 hver morgen fra kl 6:30 - 9:00.
09:00 
Med hjartet på rette staden
Br. dramaserie. Bellamy og Walker jaktar på eit parti stolne russiske ikon og mistenkjer ein person som vart overfalle på puben i Aidensfield. Vernon kastar seg inn i ein ny tankelaus plan når han møter ein italiensk trøffelseljar, medan Helen undrar seg over den mystiske medisinske historia til ein ung gut. Med: William Simons, Geoffrey Hughes, Peter Benson, m.fl. (Heartbeat) Sesong 14. Säsong 14. Del 15 av 26.
09:50 
Hygge i Strömsö
Finsk livsstilsserie frå 2017. Mørke vindauge blir ein flott bakgrunn for måling med tusj i november. Korsnäströjan er ei tradisjonell strikkekofte som Lee vil sjå nærare på. Jim snekrar det som kanskje er det einaste møbelet i verda av poppel. Del 10 av 16.
10:20 
Hvorfor biter fisken?
Millionfisken. Dagen er her, med fiskekonkurransen Millionfisken. Runes mål er å vinne hovedpremien. Han får både stor kveite og stor torsk, og spenningen er stor ved premieutdelingen. Uansett resultat, i kulissene venter en stor overraskelse, en tur til Malaysia for å fiske verdens raskeste fisk, seilfisk. Del 5 av 5.
11:00 
Gull på markedsplassen
Dansk serie fra 2017. Hva er verdien på bronsekanonen fra 1733 fra Dragsholm slott? Eller på en narhvaltann og en isbjørnskalle?. I vertsbyen Holbæk får vi høre at man før i tiden kunne straffes med døden om man stjal på en onsdag eller lørdag. Säsong 3. Del 6 av 10. Producerat år 2017.
12:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med værvarsel.
12:10 
Poirot
Britisk krim. Døden i flyet. Hercule Poirot sovner på flyet mellom Paris og London, og underveis blir en av hans medpassasjerer forgiftet og drept. Den døde madame Giselle livnærte seg som pengeutlåner, og det viser seg at flere passasjerer kan ha motiv for å ønske henne død. Med: David Suchet, Philip Jackson, Eve Pearce m.fl. (Death in the Clouds). Säsong 4. Del 2 av 3. Producerat år 1992.
13:55 
I jegerens gryte
Dansk serie fra 2016. Det er april, og Jørgen og Nikolaj har pakket teltet og dratt til Sverige. De vil nok en gang prøve å felle en bever. Jakten krever stor utholdenhet, og denne gangen vil de forsøke å komme på skuddhold fra kano. Om de skal få beverbiff på tallerkenen, må begge yte sitt ytterste. (Nak & Æd). Säsong 5. Del 3 av 7. Producerat år 2016.
14:40 
Kontinenta veks fram
Britisk dokumentarserie. Europa og Asia er geologisk sett eitt kontinent. Det blei danna av ei rekke kollisjonar der fjellkjeder reiste seg, og dalar og hav har komme og gått. Spora etter kjempekreftene kan ein finne om ein veit kor ein skal leite. Norsk kommentar: Gry Beate Molvær (Rise of the Continents - Eurasia ). Del 4 av 4.
15:30 
I all slags vær
Vi leter i arkivet etter vær og nordmenns forhold til vær gjennom 100 år. Vi bor på værharde steder, men hytte vil vi ha på steder som er enda verre. Del 5 av 8.
16:00 
Anno
Norsk realityserie. Kjetil setter alle i sving, for i dag skal middagen serveres, og det er Magistratet som skal vartes opp!. Det blir stress i kulissene, og for svennen er det vanskelig å få alle til å ta oppdraget seriøst. Og i turnering er det kunnskap om import og eksport, samt hurtighet som er avgjørende for å unngå å havne i fekteduellen! (15).
17:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
17:15 
Filmavisen
Uke 6.
17:30 
Oddasat - nyheter på samisk
17:45 
Tegnspråknytt
Nyheter på tegnspråk.
17:50 
Gull på markedsplassen
Eksperter vurderer publikums antikviteteter og verdigjenstander. Deretter blir det budrunde. Et lite maleri av Jens Juel blir vurdert mye høyere enn den opprinnelige prisen. Og konkurransen er hard om å kjøpe en vase av Axel Salto. Dansk serie. Del 10 av 10.
18:50 
Distriktsnyheter
Siste nytt fra distriktene.
19:00 
Dagsrevyen
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
19:30 
Norge Rundt
Distriktenes magasin. Finn din favorittreportasje på Norge Rundtkartet: nrk.no/norgerundt.
19:55 
10 på topp
Norsk underholdningsserie. I kveld går turen til 1991, året da World Wide Web så dagens lys og Roxette hadde en stor hit med Joyride. Og det blir en humørfylt tur når Stian Staysman og hans gjester boltrer seg i ungdomsminner og uforglemmelig musikk. De 10 mest populære låtene i Norge i 1991 skal kåres. Ukas gjester: Esben "Dansken" Selvig, Mona B. Riise, Kristian Ødegård, Line Andersen. Säsong 2. Del 7 av 10.
20:55 
Nytt på Nytt
Hva skjedde egentlig i uka som gikk? Bård, Pernille og Johan + to smarte gjester oppsummerer ukas viktigste saker. Sesong 41. Säsong 41. Del 9 av 16.
21:25 
Lindmo
Norsk talkshow med Anne Lindmo som programleder. Målet er å samle gjester som gløder og som kan kunsten å fortelle historier folk kjenner seg igjen i, sånn at det svinger i både topplokket og i lattermuskelen og innerst i sjelen hos seerne våre. Sesong 15. Säsong 15. Del 9 av 15.
22:15 
Grantchester
Britisk krim. Will ber om hjelp med en familieaffære. Hans fortid overrasker Geordie. Säsong 4. Del 5 av 6.
23:00 
Kveldsnytt
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
23:15 
Elvis - en hyllest
Amerikansk underholdningsprogram. I 1968 holdt Elvis Presley en legendarisk comeback-konsert på amerikansk tv. Ed Sheeran, Post Malone, John Fogerty og Carrie Underwood er blant stjernene som hyller Elvis Presley og en av hans mest minneverdige opptredener.
00:40 
Cave
Norsk spenningsfilm fra 2016. Eks-soldatene Charlotte, Adrian og Viktors mål er å være de første til å komme seg levende gjennom et øde, uutforsket grottesystem. De vet ikke hva som venter i dypet. Producerat år 2016. Regissör: Henrik Martin Dahlsbakken, Skådespelare: Benjamin Helstad, Heidi Toini, Mads Sjøgård Pettersen.
01:55 
Poirot
Britisk krim. Døden i flyet. Hercule Poirot sovner på flyet mellom Paris og London, og underveis blir en av hans medpassasjerer forgiftet og drept. Den døde madame Giselle livnærte seg som pengeutlåner, og det viser seg at flere passasjerer kan ha motiv for å ønske henne død. Med: David Suchet, Philip Jackson, Eve Pearce m.fl. (Death in the Clouds). Säsong 4. Del 2 av 3. Producerat år 1992.
03:40 
USA i fargar
Amerikansk dokumentarserie frå 2018. Familiane Rockefeller og Vanderbilt ervervar seg gigantiske formuar og menger seg med politikarar. Pressebaronen William Randolph Hearst fyller avisene med artiklar om dei. Säsong 2. Del 5 av 6. Producerat år 2018.
04:25 
Lisenskontrolløren og livet
Suksess. Det er typisk norsk å være god, men samtidig hater vi nordmenn som tror de er noe. Lisenskontrolløren møter kjente mennesker som har opplevd suksess og motgang. Liv Ullmann, Madcon, Sondre Lerche, Jenny Skavlan og Idar Vollvik forteller hvorfor fiasko er nøkkelen til suksess. Del 2 av 6.
04:55 (05:43)
Kontinenta veks fram
Britisk dokumentarserie. Landmassane i Nord- og Sør-Amerika er tett bundne saman av den samme geologiske historia. Dei to amerikanske kontinenta har nokre av jordas mest spektakulære landskap som oppstod på grunn av enorme krefter frå jordas indre. Den dag i dag kan ein kjenne dei og sjå at dei har prega historia til menneska som bur der. Norsk kommentar: Gry Beate Molvær (Rise of the Continents - America). Del 3 av 4.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se