Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK1
NRK1
Skriv ut p� dagens tv
06:30 
Nyhetsmorgen
Nyhetsmorgen, Politisk Kvarter og Kulturnytt - alt du trenger for en oppdatert start på dagen. Live fra studio 50 hver morgen fra kl 6:30 - 9:00.
09:00 
Med hjartet på rette staden
Br. dramaserie. Ei kidnappingssak skapar kaos i Vernons planar for bryllaupet til Liz og Ben, medan Helens draumar om ein ny start for henne og Matt ikkje ser ut til å vere liv laga. Jenny er glad for diagnosen ho har fått, men ektemannen Dennis får eit vanskeleg val - han må velje mellom kona og karrieren som politimann. Med: William Simons, Geoffrey Hughes, Peter Benson, m.fl. (Heartbeat). Säsong 14. Del 12 av 26.
09:50 
Hygge i Strömsö
Finsk livsstilsserie frå 2017. Tradisjonell limmåling passar i tak, men korleis lagar du limmåling?. Lee brukar hekla blomster frå sjåarane i nye kunstverk, mens Paul og Camilla byr på honningrista pasternakk. Del 7 av 16.
10:20 
Hvorfor biter fisken?
Havfiske og laksefiske. Rune drar til Mehamn på fiske etter havets dronning. Noen av forberedelsene gjør han i Ålesund akvarium, der han tester ut om fiskene foretrekker makrell eller akkar. Det er mange uløste spørsmål når det gjelder laksen. Et av dem er hvorfor laksen i det hele tatt biter på kroken på vei opp gyteelva. Den skal jo ikke ha mat, for den slutter å spise når den går fra havet og opp i elva. På Høylandet får Rune litt av svaret. Del 2 av 5.
11:00 
Gull på markedsplassen
Dansk serie fra 2017. Forstenede dinosaurbein og et svært landskapsmaleri blir presentert for ekspertene. Og hvor mye er to russiske bronseskulpturer verd?. På tur gjennom Herning ender programlederen opp med en verdifull boks med lort. Säsong 3. Del 3 av 10. Producerat år 2017.
12:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med værvarsel.
12:10 
Poirot
Britisk krimserie. Etter begravelsen. I Richard Abernethies begravelse meddeler den yngste søsteren hans, Cora, at han ble myrdet. Dagen etter blir Cora funnet død i sengen, myrdet mens hun sov. Familieadvokaten Entwhistle ber om Poirots assistanse, og Poirot finner ut at hele familien lyver om sine alibier. (Poirot: After the Funeral). Säsong 10. Del 2 av 4. Producerat år 2005.
13:45 
I jegerens gryte
Dansk serie. På Wyomings forblåste prærie skal Jørgen og Nikolaj jakte på jordens nest raskeste dyr, den for mange ukjente gaffelbukken. Men det blir ingen enkel jakt, for i tillegg til at den er kjapp, har den også et syn som tilsvarer en kikkert med åtte ganger forstørrelse. Gaffelbukken lever av vill salvie, så Nikolaj gleder seg vilt til å få den i gryten. Særlig fordi alternativet denne gangen er en præriehund. (Nak & æd). Säsong 4. Del 10 av 10.
14:30 
Kontinenta veks fram
Britisk dokumentarserie. For 250 millionar år sidan fanst det berre eitt landstykke på jorda, Pangea. Det blei rive sund av kjempekrefter og delt opp i fleire kontinent. Korleis skjedde det, og på kva måte kjem desse kreftene til å halde fram med å endre jorda vår? I Afrika kan vi sjå spor etter omveltningane på dei mest underlege plassar. Norsk kommentar: Gry Beate Molvær (Rise of the Continents - Africa). Del 1 av 4.
15:20 
Verdens nordligste trikk
Norsk dokumentar. Gråkallbanen i Trondheim har trofast fraktet trøndere i nærmere 90 år. Og passasjerene elsker verdens nordligste trikkelinje.
15:30 
I all slags vær
Vi leter i arkivet etter vær og nordmenns forhold til vær gjennom 100 år. Folkefester utendørs er ikke lett i landet med verdens mest skiftende vær . Del 2 av 8.
16:00 
Anno
Norsk Realityserie. Malin er en god motivator som Svenn og nesten alle har laget ferdig bestikket sitt før Oldermann kommer. Deltagerne får prøve seg på tidsriktig dans!. Og Selda tester igjen hvordan 1700-tallet ville fungert i dag. Og i turnering er det om å gjøre å få kanonen til å smelle først, for å unngå å havne i den påfølgende fekteduellen! (12).
17:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
17:15 
Filmavisen
Uke 2.
17:30 
Oddasat - nyheter på samisk
17:45 
Tegnspråknytt
Nyheter på tegnspråk.
17:50 
Eit enklare liv
Britisk opplevingsserie. Maryanne bur i utkanten av Sahara med dei 14 hundane sine. Solkraft, kyr, geiter og kjøkkenhage gjer at den 67 år gamle enka er sjølvberga, i alle fall eit stykke på veg. (Where the Wild men are: Egypt). Säsong 6. Del 3 av 8. Producerat år 2017.
18:35 
Extra
18:50 
Distriktsnyheter
Siste nytt fra distriktene.
19:00 
Dagsrevyen
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
19:45 
Safari Norge
Norsk naturserie fra 2019. Nicolay i bjørneland. Nicolay Ramm har lyst til å møte det største rovdyret på norsk fastland, og reiser på bjørnesafari til Pasvik i Finnmark. Säsong 1. Del 3 av 6. Producerat år 2019.
20:25 
Norge nå
Norge nå er et direktesendt show hvor vi prater med folk om det de er opptatt av, der det faktisk skjer. Fra hele Norge til hele Norge. Säsong 4. Del 38 av 64.
20:55 
Distriktsnyheter
Siste nytt fra distriktene.
21:00 
Dagsrevyen 21
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
21:20 
Debatten
Direktesendt debattprogram med programleder Fredrik Solvang.
21:50 
Fred til lands
Å leike Gud kan få djevelske følger. Milad tvilar på at gjengen er i stand til å gjennomføre eit drap. Dansk psykologisk thriller. Del 3 av 8.
22:55 
Distriktsnyheter
Siste nytt fra distriktene.
23:00 
Kveldsnytt
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
23:15 
Orkanjegeren
Britisk dokumentarserie. Tyfonen Mangkhut. Josh kjører rett inn i uværet når andre flykter. Først morgenen etter Mangkhut ser Josh og Oli de enorme skadene. Og i Nord-Carolina fortsetter Florence sine herjinger. Säsong 1. Del 6 av 8.
00:00 
Brenner live: Vigdis Hjorth, Jens M. Johansson, Ida Hegazi Høyer, og Pedro Carmona-Alvarez'
Vigdis Hjorth forteller om gjennombruddet i USA med "Arv og miljø" og om den aktuelle Ibsen-romanen "Henrik Falk". Jens M. Johansson skriver om den sinte mannen som pusher femti i "Laveterskeltilbud", mens Ida Hegazi Høyer problematiserer morsrollen i "Ene/Barnet". Pedro Carmona-Alvarez' "Refrenger" handler om familiens flyktningehistorie og om identitet knyttet opp mot latinamerikansk musikk. Håkon Kornstad Trio skal spille for oss.
00:55 
Norskov
Dansk dramaserie fra 2017. Bonden får en dom på 14 år. Firmaet står i fare, men kona Claudia gir seg ikke. En hjernerystelse knuser Olivers hockeydrømmer. Han forsøker å døyve smerten med ulovlig medisin. Men han hjemsøkes av en hemmelighet fra fortiden, som bare hans onkel i fengsel kan fortelle mer om. Med: Thomas Levin, Marijana Jankovic, Jacob Hauberg Lohmann. Säsong 2. Del 1 av 6. Producerat år 2017.
01:35 
Norskov
Dansk dramaserie fra 2017. Bonden får en dom på 14 år. Firmaet står i fare, men kona Claudia gir seg ikke. Er morfaren til Oliver egentlig faren hans?. Og klarer Klemme og Simone å lokke ham med på innbrudd? Jackie finner de ulovlige pillene hans. Med: Thomas Levin, Marijana Jankovic, Jacob Hauberg Lohmann. Säsong 2. Del 2 av 6. Producerat år 2017.
02:10 
Poirot
Britisk krimserie. Etter begravelsen. I Richard Abernethies begravelse meddeler den yngste søsteren hans, Cora, at han ble myrdet. Dagen etter blir Cora funnet død i sengen, myrdet mens hun sov. Familieadvokaten Entwhistle ber om Poirots assistanse, og Poirot finner ut at hele familien lyver om sine alibier. (Poirot: After the Funeral). Säsong 10. Del 2 av 4. Producerat år 2005.
03:45 
Unge inspektør Morse
Britisk krim fra 2017. En lærer forsvinner fra en privatskole, og Endeavour må ty til forkledning for å løse saken. Samtidig tar etterforskningen av Eddie Nero en blodig vending. Med: Shaun Evans, Roger Allam, Dakota Blue Richards. Säsong 5. Del 6 av 6. Producerat år 2017.
05:15 (05:46)
Norge nå
Norge nå er et direktesendt show hvor vi prater med folk om det de er opptatt av, der det faktisk skjer. Fra hele Norge til hele Norge. Säsong 4. Del 38 av 64.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se