Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK1
NRK1
Skriv ut p� dagens tv
06:30 
Nyhetsmorgen
Nyhetsmorgen, Politisk Kvarter og Kulturnytt - alt du trenger for en oppdatert start på dagen. Live fra studio 50 hver morgen fra kl 6:30 - 9:00.
09:00 
Med hjartet på rette staden
Br. dramaserie. Dennis Merton vert kalla til Ranby Hall for å etterforske den brå døden til racerkøyraren Jack Maclean som hadde tatt ein overdose insulin. Vernon treffer ein gammal venn som kjem med eit gullkanta tilbod om store forretningar - eit tilbod som set Vernon i store vanskar. Med: Clare Calbraith, Derek Fowlds, Philip Franks m.fl. (Heartbeat) Sesong 13. Säsong 13. Del 18 av 25.
09:50 
Hygge i Strömsö
Vi ser på ulike varianter av lykter og stemningsbelysning. Paul og Elin tilbereder en moderne versjon av "kroppkaka" med høstlig tilbehør. Finsk livsstilsserie. Del 6 av 18.
10:20 
Hva feiler det deg?
Maja (23) har et rødt felt på øyet. Joakim (28) kan ta ut sitt øye på fest. Hva feiler det dem?. Vårt faste legelag konkurrerer mot tre operasangere med nettbrett. Programleder: Kjetil Røthing Askeland. Norsk medisinsk kunnskapslek fra 2017. Säsong 2. Del 8 av 8.
11:00 
Gull på markedsplassen
Dansk antikvitetsserie fra 2016. I et tidligere fengsel i Horsens oppbevarer de øksen som ble brukt til den siste henrettelsen i Danmark. Vi ser også nærmere på et russisk kroningsbeger og to skjeer som en gullgraver har tatt hjem fra Amerika. Oppkjøperne byr på et italiensk gullarmbånd og en lysestake som ble kjøpt på loppemarked for ti kroner. Danske eksperter vurderer antikviteteter og verdigjenstander som publikum har med seg. Deretter står tre profesjonelle oppkjøpere klare for å by på skattene. (Guld i Købstæderne: Horsens). Säsong 2. Del 4 av 10. Producerat år 2016.
12:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med værvarsel.
12:10 
Bonusfamilien
Svensk dramakomedie. Beslutningen. Kos, kaos og komiske øyeblikk med Lisa og Patrik, deres barn, bonusbarn og ekspartnere. Lisa og Patrik står foran en vanskelig avgjørelse. Säsong 3. Del 10 av 10.
12:55 
Folk: Den store dagen
I over 20 år har amerikaneren Dee Cunningham restaurert og drevet gårdene på Stigen og Fresvik i Sogn. Når han nå tok fatt på den siste store jobben med å gjenreise løen på høydegarden Stigen, drømte han om å få gruppen "Vamp" til åpningskonserten på den veiløse og strømløse garden. Dette er historien om å gjøre denne umulige drømmen mulig.
13:40 
Eides språksjov
Norsk underhaldningsserie frå 2019. Matprat og åndeleg føde. Har du nokon gong stått på kjøkenet og lurt på kor mykje ein dæsj er? Linda håpar på svar frå matskribent Andreas Viestad. Smoi, derimot, er eit språk som berre innvidde mandalittar forstår. Säsong 3. Del 6 av 9. Producerat år 2019.
14:20 
Hvem tror du at du er?
Norsk underholdningsserie. En luring av en tippoldefar, en sta oldemor og en avslørende dagbok er noen av overraskelsene Birgit Skarstein får når hun graver i den til nå ukjente Skarstein-slekten. Men kan hun ved veis ende være stolt av å kalle seg en Skarstein?. Säsong 3. Del 6 av 8.
15:20 
I jegerens gryte
Dansk matserie. Det er august, og Jørgen og Nikolaj reiser til det østlige Island med drømmen om å skyte en rein. De får kyndig hjelp fra sin egen reinsdyrhvisker og fra en liten mann som har fulgt med dem i kofferten fra Danmark. Men det er litt av en utfordring, for Island er stort, reinen er god til å gjemme seg, og Jørgen og Nikolaj skal gjennom lange kjøreturer og en manndomsprøve før de i det hele tatt nærmer seg leiren. (Nak & Æd). Del 7 av 10.
16:00 
Dyreklinikken
Svensk dyreserie. Følg veterinærer på jobb over hele verden. Katten Harley må få fikset tennene, men har et hjerteproblem som gjør narkosen risikabel. Säsong 7. Del 4 av 8.
17:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
17:15 
Filmavisen
Uke 25.
17:30 
Oddasat - nyheter på samisk
17:45 
Tegnspråknytt
Nyheter på tegnspråk.
17:50 
Cupen: Kvartfinale, Ranheim - Fram
Kommentator: Thomas Lerdahl, Melissa Wiik Kovacs.
19:00 
Dagsrevyen
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
19:45 
Distriktsnyheter
Siste nytt fra distriktene.
19:55 
Symesterskapet
Norsk realityserie. Fargesprell. Seks talentfulle deltakarar kjempar om å bli den aller beste syaren. Det blir svette, tårer og pittelitt blod, men mest av alt latter, moro og stor sy-lidenskap. Dei burde ha visst det, dei som er igjen: Les oppskrifta nøye!. Redesignoppgåva kjem uventa, og konkurransen tilspissar seg. Viktige detaljar får stor betydning. Del 11 av 16.
20:35 
Norge nå
Norge nå er et direktesendt show hvor vi prater med folk om det de er opptatt av, der det faktisk skjer. Fra hele Norge til hele Norge. Säsong 4. Del 23 av 64.
20:55 
Distriktsnyheter
Siste nytt fra distriktene.
21:00 
Dagsrevyen 21
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
21:20 
Symesterskapet
Norsk realityserie. Planleggingsdag. Festdrakt. Seks talentfulle deltakarar kjempar om å bli den aller beste syaren. Det blir svette, tårer og pittelitt blod, men mest av alt latter, moro og stor sy-lidenskap. Ein elegant kunde med bein i fleire kulturar entrar syrommet, og plutseleg må alle google. Symesterskapet går mot slutten og det skal ikkje vere lett å komme vidare til finaleveka, men i dag er det berre planlegging. Del 12 av 16.
21:50 
F-ordet: Sjef
Feminist har blitt et skjellsord for mange. Hvorfor? Ulrikke Falch vil prøve å overbevise en videregående skole om at alle bør være feminister.
22:15 
F-ordet: Gutter og følelser
Feminist har blitt et skjellsord for mange. Hvorfor? Ulrikke Falch vil prøve å overbevise en videregående skole om at alle bør være feminister.
22:55 
Distriktsnyheter
Siste nytt fra distriktene.
23:00 
Kveldsnytt
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
23:15 
Torp
Et aktuelt og dyptpløyende intervjuprogram. Hver uke inviterer programleder Ole Torp en aktuell gjest til å sitte i stolen.
23:45 
Over land - fra London til Mongolia
Norsk realityserie. Kan man kjøre gjennom 22 land på sju uker i en Skoda Fabia 1,2? Torkild, Kyrre og Lars melder seg på Mongol Rally og prøver. Penisstatuer på en kirkegård i Iran og den marmorbelagte byen Asjkhabad i Turkmenistan er blant underverkene langs veien. Del 3 av 6.
00:15 
Herrens veier
Dansk dramaserie. Salget av Brovang kirke vekker oppsikt. Svend er bekymret for Johannes, som synes å ha mistet gløden. Amira og Walid blir ikke enige om omsorgen for datteren. Säsong 2. Del 3 av 10.
01:15 
Herrens veier
Dansk dramaserie. Sannheten må fram om Johannes og Elisabeth skal berge ekteskapet. Emilie rådfører seg med psykiateren Daniel om hvordan hun kan hjelpe pasienten Ellen. Hos Christian og Amira tar nyttårsfeiringen en uventet retning. Säsong 2. Del 4 av 10.
02:10 
Einar - hele historien
Norsk dokumentarserie. I sin ungdom er fattiggutten Einar Gerhardsen en revolusjonær kommunist som reiser til Sovjetunionen for å bli inspirert av Lenin og Trotsky. Einar og hans partifeller vil skape revolusjon i Norge. Del 1 av 4.
03:10 
Einar - hele historien
Norsk dokumentar. Ved inngangen til 1945 sitter Einar Gerhardsen dødssyk i Sachsenhausen konsentrasjonsleir. Høsten 1945 blir han statsminister - og starter gjenoppbyggingen av det Norge som nazistene hadde rasert. Del 2 av 4.
04:10 (04:38)
Norge nå
Norge nå er et direktesendt show hvor vi prater med folk om det de er opptatt av, der det faktisk skjer. Fra hele Norge til hele Norge. Säsong 4. Del 23 av 64.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se