Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK1
NRK1
Skriv ut p� dagens tv
06:30 
Nyhetsmorgen
Nyhetsmorgen, Politisk Kvarter og Kulturnytt - alt du trenger for en oppdatert start på dagen. Live fra studio 50 hver morgen fra kl 6:30 - 9:00.
09:00 
Med hjartet på rette staden
Br. dramaserie. Crane og Merton får mykje å gjere når ein snikskyttar slår til under ei leirdueskyting. Det hissige temperamentet til Bellamy gjer ikkje saka betre. Vernon har planar om å gå inn i bed-and-breakfast-marknaden, men ein god kokk er han ikkje. Med: Clare Calbraith, Derek Fowlds, Philip Franks m.fl. (Heartbeat) Sesong 13. Säsong 13. Del 17 av 25.
09:50 
Hygge i Strömsö
Elin kjører en runde blindebukk og andre barneleker med lekne gjester. Paul og Camilla byr på kjøttpudding, og Alexandra tipser om ulike superpulver. Finsk livsstilsserie. Del 5 av 18.
10:20 
Hva feiler det deg?
Hvorfor spiser Hall (59) potenspiller morgen, middag og kveld? Og hvorfor er Ellen-Kristine (28) hes?. Tre mediejenter googler etter svar og prøver å gjette flere riktige diagnoser enn legene. Programleder: Kjetil Røthing Askeland. Norsk medisinsk kunnskapslek fra 2017. Säsong 2. Del 7 av 8.
11:00 
Gull på markedsplassen
Dansk antikvitetsserie fra 2016. Danske eksperter vurderer antikviteteter og verdigjenstander som publikum har med seg. Deretter står tre profesjonelle oppkjøpere klare for å by på skattene, deriblant en unik gullring fra Hans Hansen. Vi får dessuten se en stor, russisk isbjørn og høre den tragiske historien til et rasjoneringskrus fra en tysk konsentrasjonsleir. I Horsens blir vi med og undersøker om byens gågate virkelig er så bred som de skryter av. (Guld i Købstæderne: Horsens). Säsong 2. Del 3 av 10. Producerat år 2016.
12:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med værvarsel.
12:10 
Bonusfamilien
Svensk dramakomedie. Dåpen. Kos, kaos og komiske øyeblikk med Lisa og Patrik, deres barn, bonusbarn og ekspartnere. Det skal holdes navneseremoni for Josef, og Bigge er fornærmet for at hun ikke har blitt spurt om å hjelpe til. Säsong 3. Del 9 av 10.
12:55 
Folk: Den trygge dalen
Norsk dokumentar. Kvart år kjempar ei gruppe sauebønder seg opp i Jotunheimen med 600 sauer. Der inne har dei funne ein trygg, grøn dal der sauene har det godt. Den spektakulære reisa inn er ei styrkeprøve for både dyr og folk.
13:40 
Eides språksjov
Norsk underhaldningsserie frå 2019. Joik - større kraft enn krut?. Er joik eit eige språk? Joikaren Ánde Somby har kanskje svaret. I tillegg får Linda Eide besøk av noko sjeldant: ein bergensar med rulle-r. Marie Amdam er skribent og frontfigur i bandet Razika. Säsong 3. Del 5 av 9. Producerat år 2019.
14:20 
Hvem tror du at du er?
Norsk underholdningsserie. Kjente personer søker etter sine røtter. Mia Gundersen prøver å finne ut hvem hennes morfar egentlig var. Det blir starten på en svært emosjonell reise som avdekker den ene hemmeligheten etter den andre. Säsong 3. Del 5 av 8.
15:20 
I jegerens gryte
Dansk matserie. Jørgen og Nikolaj drar til Færøyene. På øya Mykines jakter de lundefugl. Arten er i tilbakegang, men man vet ikke riktig hvorfor. Derfor skal Jørgen hjelpe til med å fange en for å sende mageinnholdet til en undersøkelse. Dette kan kanskje vise hvorfor de ikke yngler så godt. Men det er ingen enkel oppgave, for å fange en fugl kreves det nemlig at den er til stede. (Nak & Æd). Del 6 av 10.
16:00 
Dyreklinikken
Svensk dyreserie. Følg veterinærer på jobb over hele verden. Spissneshornet trues av krypskyttere, og Sofia reiser til naturreservatet Pongola i Sør-Afrika for å delta i kampen for artens overlevelse. Säsong 7. Del 3 av 8.
17:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
17:15 
Filmavisen
Uke 24.
17:30 
Oddasat - nyheter på samisk
17:45 
Tegnspråknytt
Nyheter på tegnspråk.
17:50 
Verdens tøffeste togturer
Britisk reiseserie. Ekstreme opplevelser venter den som vil tøffe med toget gjennom noen av de mest utfordrende terreng verden har å by på. Fra Gibraltar til Baskerland. Säsong 5. Del 2 av 4.
18:35 
Extra
18:50 
Distriktsnyheter
Siste nytt fra distriktene.
19:00 
Dagsrevyen
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
19:45 
Når en liten mus skal ut og gå
Norsk naturserie fra 2019. Noe er galt i Hakkebakkeskogen. I Torbjørn Egners univers følte dyra behov for forbedring. De var ikke fornøyd med naturtilstanden der "man spiser hverandre, og ferdig med det". Hvordan er det i virkelighetens Hakkebakkeskog? Trond Berg viser hvordan livsvilkårene er svært tøffe der ute. For hvert fjerde år opplever musene noe som er verre enn Svartedauden. Del 4 av 4. Producerat år 2019.
20:25 
Norge nå
Norge nå er et direktesendt show hvor vi prater med folk om det de er opptatt av, der det faktisk skjer. Fra hele Norge til hele Norge. Säsong 4. Del 22 av 64.
20:55 
Distriktsnyheter
Siste nytt fra distriktene.
21:00 
Dagsrevyen 21
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
21:20 
Debatten
Direktesendt debattprogram med programleder Fredrik Solvang.
21:50 
Orkanjegeren
Britisk dokumentarserie. Orkanen Michael, del 2. Josh kjører rett inn i uværet når andre flykter. Michael herjer, og fiskeren Stephen prøver å redde båten og levebrødet. Men snart må han og familien kjempe for livet. Säsong 1. Del 2 av 8.
22:35 
Ikke spør om det
Schizofreni. Få svar på spørsmålene du ikke tør å stille i "Ikke spør om det". Hvordan er det å ha schizofreni? Hva er det de ser og hører?. Säsong 2. Del 4 av 6.
22:55 
Distriktsnyheter
Siste nytt fra distriktene.
23:00 
Kveldsnytt
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
23:15 
Brenner live
Bokshow med Hans Olav Brenner. I kveld kommer Agnes Ravatn for å snakke om sin aktuelle roman Dei sju dørene og begravelsesagenten Tor-Håkon G. Håvardsen kommer for å snakke om boka han har skrevet om yrket sitt og hvordan vi tar vare på våre døde. Hanne Hukkelberg skal spille for oss.
00:10 
Mosley og menneskene
Britisk dokumentarserie fra 2017. Mosley og menneskene - hvorfor konkurerer vi?. Konkurranseinstinktet er sterkt hos kroppsfikserte Anita, tvillingene Kelvin og Carl og resten av gjengen som samles til kappestrid på herskapshuset. Hvilke strategier bruker de, og hvor langt vil de gå for å vinne?. Säsong 1. Del 3 av 5. Producerat år 2017.
01:00 
Herrens veier
Dansk dramaserie. En moderne prestefamilie får utfordret egen tro når livets store spørsmål står på spill. Det er halvannet år siden August døde. Familien prøver ulike strategier for å komme tilbake til hverdagen. Det faller Johannes tungt for brystet. (Herrens veje). Säsong 2. Del 1 av 10.
02:00 
Herrens veier
Dansk dramaserie. En moderne prestefamilie får utfordret egen tro når livets store spørsmål står på spill. Elisabeth oppsøker et medium i håp om å få kontakt med August. Johannes er på en selvdestruktiv og farlig vei, mens en av Emilies pasienter ber henne om hjelp til å ta sitt eget liv. Säsong 2. Del 2 av 10.
03:00 
Unge inspektør Morse
Britisk krim fra 2017. Politimannen Endeavour Morse etterforsker kriminalsaker i Oxford. En aldrende filmstjerne besøker den lokale kinoen. Men et mystisk dødsfall kaster skygger over begivenheten. Med: Shaun Evans, Roger Allam, Dakota Blue Richards. Säsong 5. Del 2 av 6. Producerat år 2017.
04:30 (04:58)
Norge nå
Norge nå er et direktesendt show hvor vi prater med folk om det de er opptatt av, der det faktisk skjer. Fra hele Norge til hele Norge. Säsong 4. Del 22 av 64.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se