Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK1
NRK1
Skriv ut p� dagens tv
06:45 
Familieekspedisjonen
Norsk serie fra 2018. Familene skal vestover til vakre, ville Aurland. Her mellom stupbratt fjellsider venter nye utfordringer. Turen starter i robåt på Nærøyfjorden, mens nattens leirplass ligger på en fjellhylle 300 meter rett opp. Det blir en luftig tur oppover på en sti som nok passer bedre for geitene enn for Trond og Waqas. Programleder er Ingrid Gjessing Linhave. Sesong 1. Säsong 1. Del 7 av 16. Producerat år 2018.
07:25 
Fuglefjellet
Norsk dokumentar fra 2016. Som evige pulsslag returnerer sjøfuglene hver vår til fuglefjellet på vakre Hornøya. Det er igjen tid for sjekking, hekking og klekking. Målet er å fostre opp unger, men utfordringene står i kø. Det er kamp om de beste hekkeplassene, og rovfugler er stadig innom. Men det største problemet er matmangel. Vil foreldrene klare å finne nok fisk i havet selv om de store fiskestimene ikke lenger er der de pleier? Tettere enn noen gang følger vi livet her i fuglefjellet gjennom en hektisk sommer. Producerat år 2016.
08:10 
Høst-hygge i hagen
Svensk hageserie fra 2015. Det er høst i hagen. Pernilla har en brennende interesse for gamle kjerringråd, og gartneren John må være forsøkskaninen hennes. Kokken Tareq griller på balinesisk vis og hjelper til når Malin forvandler gyngestoler til hengestoler. Del 1 av 2. Producerat år 2015.
09:10 
Symesterskapet
Norsk konkurransereality. Hopp i gardinene. Sju talentfulle deltakarar kjempar om å bli den aller beste syaren. Det blir svette, tårer og pittelitt blod, men mest av alt latter, moro og stor sy-lidenskap. Visste du at fallskjermhopparar hadde på seg jumpsuit når dei hoppa, og at det lønner seg å klippe halternecken på full skrå når det står i oppskrifta? Underhaldninga når nye høgder når dommar Andreas frivillig er mannekeng. Men kor aktuell er eigentleg ein mannevest?. Del 8 av 16.
09:50 
Jens i villmarka
Norsk naturserie fra 2019. Frostskader. Jens vil kjøre hundespann fra Finnmark og helt hjem til Trøndelag. Arbeidet med de seks hundene i isende kulde gir ham alvorlige frostskader. Men det sitter langt inne å avbryte turen. Säsong 1. Del 2 av 6. Producerat år 2019.
10:30 
Oslo Maraton
Kommentator: Jack Waitz, Jann Post, Sindre Buraas.
16:55 
Toppserien: LSK Kvinner - Sandviken
Kommentator: Carl-Erik Torp, Olav Traaen.
19:00 
Lørdagsrevyen
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med magasin, sport og vær.
19:45 
Lotto
19:50 
Stjernekamp
Norsk underholdningsserie direkte fra studio på Fornebu. I kveld er det klart for en sjanger som artistene både gruer og gleder seg til, nemlig hiphop!. Nå skal de for første gang rappe på direktesendt tv! Yosef og Tshawe fra Madcon er kveldens gjesteeksperter! Programleder er Kåre Magnus Bergh. Säsong 8. Del 5 av 10.
21:30 
Side om Side
Poolparty. Jonas får tilbake en kollega som har vært langtidssykemeldt, og gjensynet er ikke hjertelig. Frode og Lisbeth vil rydde opp i gammelt vennskap i det de inviteres til poolparty hos Anna og Krypto-Knut, mens Silje vikler seg inn i unødvendige problemer med en nabo. Sesong 7. Säsong 7. Del 5 av 10.
22:10 
Trygdekontoret dokumentar: By, land og en skalla mann
Norge har aldri hatt færre bønder, Senterpartiet har aldri vært større. Thomas Seltzer har reist Norge rundt med Trygve Slagsvold Vedum.
23:00 
Kveldsnytt
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
23:15 
Hvis jeg var deg
Am. komedie, 2011. Dave er en typisk familiemann. Han har flott kone, to barn og en bra jobb. Tilværelsen er ikke like på stell for barndomsvennen Mitch, som er singel, uten fast jobb og lever bekymringsfritt fra dag til dag. De misunner hverandres liv og bestemmer seg for å bytte kropper. Hva skjer når de angrer seg og ikke får byttet tilbake? Med: Jason Bateman, Ryan Reynolds, Olivia Wilde mfl. (The Change-up). Regissör: David Dobkin.
01:05 
Nytt på Nytt
Hva skjedde egentlig i uka som gikk? Bård, Pernille og Johan + to smarte gjester oppsummerer ukas viktigste saker. Gjester denne uken er Trine Skei Grande og Vegard Harm. Sesong 41. Säsong 41. Del 4 av 16.
01:35 
10 på topp
Norsk underholdningsserie. Det blir både nostalgisk og humørfylt når Stian Staysman tar med et knippe kjendiser tilbake til tiden da de fremdeles var unge og lovende. Det blir gjenhør med noen tidløse klassikere når lagene skal finne frem til de ti mest populære låtene i Norge i 1984. Ukas gjester er Jon Almaas, Mona Grudt, Petter Schjerven, Siri Kristiansen. Säsong 2. Del 3 av 10.
02:35 
En hyllest til Motown
Det historiske og innflytelsesrike plateselskapet Motown Records feirer 60 år i 2019. Amerikansk hyllestkonsert med bl.a. Mickey Stevenson, Meghan Trainor og Stevie Wonder.
04:00 (04:42)
Rolling Stone Magazine - 50 år på kanten
Amerikansk dokumentarserie fra 2017. Ice T skaper kontroverser med sin "Cop Killer". Noen av Rolling Stone Magazines største profiler intervjuer Bill Clinton, mens en ny ungdomsgenerasjon omfavner artister som *NSync og Britney Spears. Säsong 1. Del 5 av 6. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se