Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK1
NRK1
Skriv ut p� dagens tv
06:30 
Nyhetsmorgen
Nyhetsmorgen, Politisk Kvarter og Kulturnytt - alt du trenger for en oppdatert start på dagen. Live fra studio 50 hver morgen fra kl 6:30 - 9:00.
09:00 
Med hjartet på rette staden
Br. dramaserie. Gina Ward kjem overraskande attende til Aidensfield, og Bellamy møter ein viktig informant som kan vise seg å vere nyttig i eit visst høve. Men Bellamy får eit problem da mannen forsvinn før han får gitt kollegaene i politiet eit tips om eit væpna ran som skal finne stad i nær framtid. Med: Clare Calbraith, Derek Fowlds, Philip Franks m.fl. (Heartbeat) Sesong 13. Säsong 13. Del 13 av 25.
09:50 
Hygge i Strömsö
Paul og Elin sanker sopp og lager en saftig pai mens de sylter resten av soppen. Lee maler på porselen med tusj, mens Jim og Camilla lager ulike oppheng av kvister og grener. Finsk livsstilsserie. Del 1 av 18.
10:20 
Hva feiler det deg?
Legene får bryne seg når eksperter på snørr, spysjuke og skrubbsår googler dagens sykdommer. Finner de årsaken til Sanas depresjon og Ingrids svimmelhet? Det blir Barnehage mot leger i kveldens "Hva feiler det deg?" Norsk medisinsk kunnskapslek fra 2017. Säsong 2. Del 3 av 8.
11:00 
Gull på markedsplassen
Dansk antikvitetsserie. Den danske kjøpstaden Svaneke rommer mange gode historier. Eksperter vurderer antikviteteter og verdigjenstander som publikum har med seg. Deretter står tre profesjonelle oppkjøpere klare for å by på skattene. Og denne gangen er det en rye fra 1963 som vekker størst interesse. (Guld i Købstæderne: Svaneke). Säsong 1. Del 9 av 10.
12:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med værvarsel.
12:10 
Bonusfamilien
Svensk dramakomedie. Arven. Kos, kaos og komiske øyeblikk med Lisa og Patrik, deres barn, bonusbarn og ekspartnere. Patrik og Lisa er uenige om hvordan arven etter Ingmar skal fordeles mellom barna. Hvor viktig er det å ta hensyn til den avdødes ønsker?. Säsong 3. Del 5 av 10.
12:55 
Elgorado
Norsk naturserie. Elgtrøbbel. De er store og de er mange. Elgen kan stelle til mye trøbbel og farlige situasjoner både for seg selv og andre. Særlig i trafikken. Hjelpsomme mennesker har tatt på seg oppgaven med å begrense skadene og plagene for begge parter. Del 3 av 5.
13:35 
Eides språksjov
Norsk underhaldningsserie frå 2019. Rapp og remis. Sesongpremiere! Kva føler du no? Spørsmålet er ein klisje i sports-journalistikken. Men går det an å styre unna?. Møt NRK-sportens sjakkdronning Line Andersen. Og Runar Gudnason frå Side Brok, som rappar klisjefritt på sunnmørsdialekt. Säsong 3. Del 1 av 9. Producerat år 2019.
14:15 
Hvem tror du at du er?
Norsk underholdningsserie. Kjente personer søker etter sine røtter. Geir Lippestad forsker på farssiden av sin slekt og blir overrasket av hvor mye han har til felles med sin hittil ukjente oldefar. Men det er ikke alle slektningene han ønsker å bli sammenlignet med. Säsong 3. Del 1 av 8.
15:15 
I jegerens gryte
Dansk matserie. Det er desember, og Jørgen og Nikolaj har dratt vestover til et område som heter Værnengene. Her det fine, gamle trehytter, plass til store armbevegelser og kanskje en kortnebbgås over bålet, hvis det da lykkes Jørgen å skyte en. Ellers må kokken bruke fantasien og trylle fram en rett av muldvarper. (Nak & Æd). Del 2 av 10.
15:55 
Dyreklinikken
Svensk serie fra 2017. Hunden Rocky må lide for at han aldri lærer hva man ikke bør spise. I Argentina skal man for første gang sette ut tapirer i det fri. Kamelhoppa Victoria må beskyttes fra sin partner. Programledere: Sofia Rågenklint og Anders "Ankan" Johansson. Del 7 av 8. Producerat år 2017.
17:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
17:15 
Filmavisen
Uke 19.
17:30 
Oddasat - nyheter på samisk
17:45 
Tegnspråknytt
Nyheter på tegnspråk.
17:50 
Gull på markedsplassen
Dansk serie fra 2017. En liten gutt håper tinnsoldatene han har arvet ikke er så verdifulle at de ikke kan lekes med. Hva kan et såkalt sladrekompass fra 1700-tallet være verd? Og på 1400-tallet ble norske smuglere banket med stokker i Holbæk. Säsong 3. Del 5 av 10. Producerat år 2017.
18:50 
Distriktsnyheter
Siste nytt fra distriktene.
19:00 
Dagsrevyen
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
19:45 
Symesterskapet
Norsk konkurransereality. Hopp i gardinene. Sju talentfulle deltakarar kjempar om å bli den aller beste syaren. Det blir svette, tårer og pittelitt blod, men mest av alt latter, moro og stor sy-lidenskap. Visste du at fallskjermhopparar hadde på seg jumpsuit når dei hoppa, og at det lønner seg å klippe halternecken på full skrå når det står i oppskrifta? Underhaldninga når nye høgder når dommar Andreas frivillig er mannekeng. Men kor aktuell er eigentleg ein mannevest?. Del 8 av 16.
20:25 
Norge nå
På Slettnes, I Gamvik, finn me verdas nordlegaste fastlandsfyr. Gamvik museum har lagt til rette for at fastbuande og turistar kan få eit innblikk i denne delen av kystkulturen. Kva er det dei finn?. Säsong 4. Del 19 av 64.
20:55 
Distriktsnyheter
Siste nytt fra distriktene.
21:00 
Dagsrevyen 21
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
21:20 
Symesterskapet
Norsk konkurransereality. Planleggingsdag. Respekt. Sju talentfulle deltakarar kjempar om å bli den aller beste syaren. Det blir svette, tårer og pittelitt blod, men mest av alt latter, moro og stor sy-lidenskap. Ta eit klenodium av ein kjole og gjer den aktuell nok for årets skuleball, samtidig som du viser den gamle kjolen respekt. Lett seier du? Syarane elskar og hatar kundeoppgåva denne veka, men i dag skal dei berre planlegge. Del 9 av 16.
21:50 
F-ordet: Kjønn
Feminist har blitt et skjellsord for mange. Hvorfor? Ulrikke Falch vil prøve å overbevise en videregående skole om at alle bør være feminister.
22:15 
F-ordet: Hore
Feminist har blitt et skjellsord for mange. Hvorfor? Ulrikke Falch vil prøve å overbevise en videregående skole om at alle bør være feminister.
22:55 
Distriktsnyheter
Siste nytt fra distriktene.
23:00 
Kveldsnytt
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
23:15 
Torp
Et aktuelt og dyptpløyende intervjuprogram. Hver uke inviterer programleder Ole Torp en aktuell gjest til å sitte i stolen.
23:45 
Over land - fra London til Mongolia
Kan man kjøre gjennom 22 land på sju uker i en Skoda Fabia 1,2? Torkild, Kyrre og Lars melder seg på Mongol Rally og prøver. Eventyret fortsetter med ballongferd over Kappadokia og et første møte med armensk vei- og hotellstandard. Norsk realityserie. Del 2 av 6.
00:15 
Lucky Man
Britisk dramaserie frå 2017. Harry og teamet hans granskar ei rekkje drukningstilfelle langs Londons uhyggelege kanalar. Dei kjem snart på sporet av ei sjølvrettferdig og nådelaus kvinne. Säsong 2. Del 5 av 10. Producerat år 2017.
01:00 
Lucky Man
Britisk dramaserie frå 2017. Ein nådelaus leigemordar går til åtak på passasjerane på eit charterfly. Kan Harry og teamet finne ut kva motivasjonen hans er før han slår til igjen?. Säsong 2. Del 6 av 10. Producerat år 2017.
01:45 
Stacey Dooley - hjernevasket?
Britisk dokumentarserie fra 2016. Anti-abortgruppa Survivors i California er blant de mest ekstreme i USA. Stacey får følge undervisningen deres og se hvordan de forkynner budskapet sitt, både til folk flest og til vordende mødre spesielt. Kan de overtale henne til å bli med på sitt kontroversielle felttog?. Säsong 1. Del 1 av 2. Producerat år 2016.
02:30 
Fremtidens byggeklosser
Hus av sopp og datalagring i sand. Ny teknologi og nye materialer gir spennende muligheter. Britisk dokumentar.
03:30 
Karakterjukset
Svensk dokumentar fra 2018. De kan være fremtidens leger, jurister eller økonomer. Men de har jukset seg til toppresultater på videregående eksamen. Producerat år 2018.
04:30 (04:57)
Norge nå
På Slettnes, I Gamvik, finn me verdas nordlegaste fastlandsfyr. Gamvik museum har lagt til rette for at fastbuande og turistar kan få eit innblikk i denne delen av kystkulturen. Kva er det dei finn?. Säsong 4. Del 19 av 64.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se