Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK1
NRK1
Skriv ut p� dagens tv
06:30 
Nyhetsmorgen
Nyhetsmorgen, Politisk Kvarter og Kulturnytt - alt du trenger for en oppdatert start på dagen. Live fra studio 50 hver morgen fra kl 6:30 - 9:00.
09:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med verdensværet.
09:05 
Politisk kvarter
Samsending med P2.
09:20 
20 spørsmål [Repris]
Spørrekonkurranse for de munnrappe. Deltagere er Helén Vikstvedt, Cille Biermann og Rune Gokstad. Programleder er Trond-Viggo Torgersen. ,. Del 13 av 14.
09:50 
Klart eg kan
Norsk dokumentarserie. Anna Elise høyrer dårleg på det eine øyret, og no skal ho få høyreapparat. Ho kjenner berre bestemor som brukar høyreapparat, og ho er gammal. Anna Elise gruar seg til å komme på skulen med høyreapparatet på seg. Kanskje dei andre ikkje vil leike med henne lenger?.
10:00 
Antikkduellen [Repris]
Dansk serie. Denne uken konkurrerer Søren Falk fra København mot Jesper Damgaard-Laurtisen fra Odense. Danske antikkhandlere utfordres hver uke til å konkurrere om de beste kjøpene og den beste restaureringen. ,. Del 29 av 30.
10:30 
Antikkduellen [Repris]
Dansk serie. Finale! Søren Falk fra København og Jesper Damgaard-Laurtisen fra Odense er spente når kjøperne skal velge hvilke gjenstander de liker best. Danske antikkhandlere utfordres hver uke til å konkurrere om de beste kjøpene og den beste restaureringen. ,. Del 30 av 30.
11:00 
Hygge i hagen [Repris]
Svensk livsstilsserie. Et nytt hageparadis vokser fram med felles innsats fra Pernilla, Tareq, John og Malin. For første gang ønsker man seg regn til sankthans. Malin lager steinharde hagemøbler mens Tareq utvikler en ny dessert. ,. Säsong 17. Del 6 av 9.
12:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med verdensværet.
13:00 
Når en liten mus skal ut og gå [Repris]
Norsk naturserie fra 2019. Den store gåten. Av og til blir det museår. Smågnagerbestanden går til himmels. For deretter å kræsje i en katastrofe som drar mange av skogens dyr med seg. Fra enorme mengder til nesten ingen. Dette gjentar seg gang på gang, og setter sitt sterke preg på den nordiske naturen. Forskerne er ikke enige om hva som forårsaker denne mystiske syklusen. ,. Del 3 av 4. Producerat år 2019.
13:40 
Hva feiler det deg? [Repris]
Hvem er best til å gjette hva det feiler ekte pasienter? Vanlige folk med nettbrett eller leger med sin erfaring og kunnskap?. Hvordan går det når de rutinerte legene utfordres av en jentegjeng fra Holmlia i Oslo? Programleder Kjetil Røthing Askeland. Norsk medisinsk kunnskapslek fra 2016. ,. Säsong 1. Del 1 av 8.
14:20 
Det sit i veggane
Svensk serie. Historikaren og bygningsantikvaren hjelper folk å finne ut meir om dei gamle husa sine. Jugendhuset til Elin og Micke er prydd med fantastiske, store vindauge. Men kva skjuler seg bak tapetet?. Säsong 3. Del 1 av 8.
15:20 
Unik: Det nye hjertet
En kveld får Sigrid plutselig beskjed om at det har kommet et nytt hjerte og blir i full fart hentet av ambulanse. Jonas er på treningsopphold for barn med hjertefeil og Margrethe har brukket armen. Norsk dokumentarserie om barn på sykehus (2019).
15:40 
Alt var bedre før: Da barna lekte ute
Norsk dokumentarserie. Kontrastene mellom fritida til barn og unge i dag og på 1950-tallet er store. Brødrene Tobias og Teodor på 16 og 12 år har dagene fulle. Fotball, badminton og korps er aktiviteter under kyndig veiledning av voksne, og timene i sofaen med dataspill og sosiale medier er mange. Venninnene Laila og Karin, 68 og 71 år, minnes en helt annen barndom - utendørs med dokkevogn, paradishopping og slengtau, helt fritt for voksnes innblanding. Sesong 2.
16:10 
Med kjærlighet for kanaler [Repris]
Britisk reiseserie. Nederland. Skuespillerparet Prunella Scales og Timothy West elsker elvebåter og kanaler. Nederlands nettverk av kanaler byr på perler som hageanlegget Keukenhof, museet i Haarlem og hovedstaden Amsterdams kanaldistrikt, Grachtengordel. ,. Säsong 4. Del 2 av 6.
17:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
17:15 
Litt av en jobb! [Repris]
Kokk. Norsk dokumentarserie om barn som får prøve seg i ulike jobber. Johanne og Erik koker nydelig blåskjellsuppe og serverer den til hemmelige gjester. ,. Säsong 1. Del 10 av 12.
17:30 
Oddasat - nyheter på samisk
17:45 
Tegnspråknytt
Nyheter på tegnspråk.
17:50 
Supernytt
18:00 
Dagsnytt 18
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
19:00 
Dagsrevyen
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
19:45 
Distriktsnyheter
20:00 
Hvem bor her?
Norsk underholdningsserie. En lærer, en naprapat, en frilanser, en investor og en butikkmedarbeider viser hverandre hjemmene sine. Men hvem bor hvor?. Säsong 1. Del 6 av 10.
20:40 
Norge i dag
Et direktesendt aktualitetsprogram med reportasjer og gjester fra hele landet.
21:00 
Dagsrevyen 21
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
21:20 
Debatten
Direktesendt debattprogram med programleder Fredrik Solvang.
22:05 
Mord i paradis
Britisk krim. Sjølv på den idylliske øya Saint-Marie må politiet løyse mordgåter. Årets feiring av Dei dødes dag går ikkje heilt etter planen på Saint-Marie. Del 5 av 8.
23:00 
Distriktsnyheter
23:05 
Kveldsnytt
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
23:20 
Ekstreme ekspedisjonar [Repris]
Britisk dokumentarserie. Underverda til Mayaane. Steve er på sporet etter mayasivilisasjonen på Yucatánhalvøya. Mayaene meinte at grottene under jungelen var portalar til underverda. ,. Del 4 av 10.
00:10 
113 [Repris]
Norsk dokumentarserie fra 2020. På Skjervøy er Malin på vakt med Stig-Håkon. Hun er ikke forberedt når det viser seg at det er hennes egen bestemor som er blitt akutt syk. Sesong 2 . ,. Del 5 av 10. Producerat år 2020.
00:50 
Jakta på det gode livet [Repris]
Japan. Nokre folk lever lengre, lykkelegare, meir velfungerande liv enn andre. I Japan døyr folk av overarbeid. Varme bad, uglekafear og skogsbad blir tatt i bruk i kampen mot stress. Men i tropiske Okinawa lever dei lenge. ,. Del 3 av 6.
01:30 
Må stikke
Svensk komedie. Bratte drøymer om å bli klovn. Men debuten hans står i fare når nokon stel alt godteriet som barna skulle få. Metin blir dregen inn i saka. Del 4 av 8.
01:55 
Må stikke
Svensk komedie. Når ambulansen kjem til Jordbro kastar ungane stein på han. For å løyse problemet får staden sin eigen ambulanze, med z. Metin blir ambulanzesjåfør. Del 5 av 8.
02:20 
Må stikke
Svensk komedie. Fatma trur at kjærasten Fatti har stukke av. Dottera hjelper ho med ein datingprofil, og dei får napp med ein gong. Men så dukkar Fatti opp. Del 6 av 8.
02:55 
Winnie
Fransk dokumentar fra 2017. Winnie Madikizela Mandela forteller om sitt eget liv og bidrag til kampen mot apartheid. Tidligere motstandere vitner også om hennes radikale politiske kraft. Producerat år 2017. Regissör: Pascale Lamche.
04:20 (05:06)
Med kjærlighet for kanaler [Repris]
Britisk reiseserie. Nederland. Skuespillerparet Prunella Scales og Timothy West elsker elvebåter og kanaler. Nederlands nettverk av kanaler byr på perler som hageanlegget Keukenhof, museet i Haarlem og hovedstaden Amsterdams kanaldistrikt, Grachtengordel. ,. Säsong 4. Del 2 av 6.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå