Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK1
NRK1
Skriv ut p� dagens tv
06:30 
Nyhetsmorgen
Nyhetsmorgen, Politisk Kvarter og Kulturnytt - alt du trenger for en oppdatert start på dagen. Live fra studio 50 hver morgen fra kl 6:30 - 9:00.
09:00 
Med hjartet på rette staden
Br. dramaserie. Ein tidlegare innsett bruker Jenny for å setje press på sersjant Merton, og ein nyrik Vernon organiserer ein velgjerdsauksjon. Med: Duncan Bell, David Lonsdale, Peter Benson m.fl. (Heartbeat) Sesong 12. Säsong 12. Del 23 av 25.
09:50 
Smaker fra Sápmi
Svensk matprogram fra 2017. Møt fire mennesker i Sápmi med lidenskap for mat, natur, råvarer og tradisjon. Hvordan reflekterer mat identitet? Greta byr barnebarna på kokekaffe med ost og reinfett og røkt fisk. Martin tar vare på alle deler av et reinslakt, mens Maret forbereder mat til nevøens konfirmasjon. (Smaker från Sápmi). Säsong 1. Del 2 av 6. Producerat år 2017.
10:20 
Da vi styrte landet
Norsk dokumentarserie fra 2017. Mannen som ikke ville bli statsminister. Thorbjørn Jagland er best husket for å miste regjeringsmakten med 36,9-ultimatum, men hans mulighet til å forandre verden stoppet ikke etter fadesen i 1997. Da vi styrte landet er fortellingen om de mektigste personene i vår tid. Våre seks siste nålevende statsministre møtes for å snakke om det helst spesielle livet som statsminister. Säsong 1. Del 3 av 6. Producerat år 2017.
11:00 
Kommunepamper
Svensk dokumentarserie. Hvem er egentlig menneskene som jobber i det offentlige systemet og påvirker livene til hver enkelt av oss? En varm og humoristisk skildring fra fire svenske kommuner. Del 1 av 4.
12:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med værvarsel.
12:10 
Poirot
Britisk krimserie fra 1989. Drømmen. Benedict Farley, en rik forretningsmann, drømmer stadig at han tar sitt eget liv. Han søker råd hos Poirot. Med: David Suchet, Hugh Fraser, Philip Jackson og Pauline Moran. (Poirot: The Dream). Säsong 1. Del 10 av 10. Producerat år 1987.
13:00 
Verdens søteste valper
Britisk serie fra 2017. Leker og har det moro. Den italienske mynden Luna prøver seg på brettpadling. Den tibetanske terrieren Teddie tar seg en tur på markedet i en kabriolet, mens Nelson må ha på redningsvest på kanalbåtferie. Säsong 2. Del 9 av 9. Producerat år 2017.
13:45 
Eides språksjov
Norsk underhaldningserie frå 2017. Høyrt om esperanto? I Eides språksjov møter du ein av få nordmenn som dagleg brukar dette språket. Kvifor? Og fungerer esperanto som sjekketriks? Artisten Sigrid Moldestad frå Breim kan ikkje esperanto, men er ein reser på halvemål. Ein dialektvariant der bokstaven H blir borte. Säsong 1. Del 7 av 9. Producerat år 2017.
14:20 
10 på topp
Norsk underholdningsserie fra 2018. Noen hits glemmer du aldri, andre hadde du glemt at du kunne. Men klarer du å gjette deg fram til de ti mest populære låtene fra 1987? Det er utfordringen Stian Staysman gir sine gjester i kveldens 10 på Topp! Ukens gjester: Truls Svendsen, Solveig Kloppen, Helen Vikstvedt og Tore Renberg. Säsong 1. Del 3 av 8. Producerat år 2018.
15:15 
Generasjoner
Norsk dokumentarserie. Jakten på drømmejobben. En av de aller viktigste avgjørelsene i livet, er valget av utdanning og yrke. Skal vi lytte til hjertet eller hodet? For to generasjoner siden var det foreldrenes økonomi som bestemte hvor høy utdanning barna kunne ta. Så kom Statens Lånekasse, og alle fikk muligheten. Nordmenn er nå blant verdens høyest utdannede befolkninger. Men selv med rause stipend og gode evner er det ikke gitt at man kaprer drømmejobben. Med; Shahera Elise Ali, Tina Jerstad og Roald Bakke. Säsong 1. Del 3 av 4.
15:55 
Dyreklinikken
Svensk dyreserie fra 2016. Katten Sigge har vært i slagsmål og risikerer å miste halen. I Namibia ønsker de å gi en gruppe geparder friheten tilbake, men først trenger de hjelp fra Sverige. Hunden Alice har kreft, men kan likevel leve et godt liv. (Djursjukhuset). Säsong 6. Del 1 av 8. Producerat år 2016.
17:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
17:15 
Filmavisen
Uke 36.
17:30 
Oddasat - nyheter på samisk
17:45 
Tegnspråknytt
Nyheter på tegnspråk.
17:50 
Dyrevenn: Dyrevenn-Iben og hesten Skima
Norsk serie om barn og dyr. Iben og Skima. Hesten til Iben har brekt beinet og dei kan ikkje lenger ri. Kva må Iben gjera for at Skima skal bli frisk att? Må Skima operere? Og vil dei nokon gong få ri att?.
18:10 
På cruise med Jane McDonald
Britisk reiseprogram. Hebridane. Joviale Jane reiser på unike cruise verda rundt. Ho møter lundefuglar, kopplam, skotsk mat og kultur på den vakre øya Mull. Säsong 1. Del 2 av 4.
18:50 
Distriktsnyheter
Siste nytt fra distriktene.
19:00 
Dagsrevyen
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
19:45 
Partilederutspørring Sosialistisk Venstreparti
Programleder er Fredrik Solvang.
20:15 
Symesterskapet
Norsk konkurransereality. Fashion-klovn. Ti talentfulle deltakarar kjempar om å bli den aller beste syaren. Det blir svette, tårer og pittelitt blod, men mest av alt latter, moro og stor sy-lidenskap. Syarane får i oppdrag å sy til ein ekte kunde. Og den som vinn oppdraget kan ikkje bli sendt heim. Dei har vidt forskjellige idear om korleis dei skal løyse oppgåva, men kva for antrekk vel kunden som treng noko nytt å gå med på jobben?. Del 2 av 16.
20:55 
Distriktsnyheter
Siste nytt fra distriktene.
21:00 
Dagsrevyen 21 med valg 2019
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport, vær og valg 2019. Årets lokalvalg er mer spennende enn på mange år, nye partier konkurrerer ut de etablerte. Saker som bompenger og vindkraft splitter folket. Hos oss utfordrer velgerne de som ønsker å bli valgt. Du får møte velgere fra hele landet, ordførere og topp-politikere. Programleder er Yama Wolasmal.
21:35 
Valg 2019: En kamp mot vindmøller
Utbyggingen av vindmølleparker skaper store konflikter over hele landet. I Trøndelagsbygda Flatanger har lokale aksjonister hindret anleggsarbeidet. Politiet har kjørt sambygdinger på glattceclle. Utbyggerne som trodde de var miljøvennlige har blitt miljøfiende nummer én.
22:20 
Einig?: Økonomi
TV-debattar er ofte ein kamp som skal vinnast, men kva viss dei same deltakarane må lytte til kvarandre, ikkje får avbryte og må prøve å forstå motstandaren. Kva skjer då?.
22:35 
Ikke spør om det
Rullestolbruker. Få svar på spørsmålene du ikke tør å stille i "Ikke spør om det". Er livet ødelagt når man havner i rullestol? Kan man ha sex, og hvordan gjør man det?. Säsong 2. Del 1 av 6.
22:55 
Distriktsnyheter
Siste nytt fra distriktene.
23:00 
Kveldsnytt
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
23:15 
Italias underjordiske byer
Britisk dokumentarserie fra 2017. Venezia. Hva skjuler seg under Italias oldtidsbyer? Venezia er bygd på en sump og var en av middelalderens viktigste byer i Europa. Hvordan ble den så mektig, og hvordan kan den fremdeles bestå? Med: Alexander Armstrong, dr. Michael Scott. Säsong 1. Del 2 av 3. Producerat år 2017.
00:05 
Bedrag - skitne penger
Dansk krimserie. Alf er på sporet av en mistenkt, men er ikke fornøyd med innsatsen til resten av Task Force-gruppa. Säsong 3. Del 3 av 10.
01:00 
Bedrag - skitne penger
Dansk krimserie. Nicky gjenopptar kontakten med sønnen Milas, men det er lettere sagt enn gjort å få ham hjem. Alf får en mistanke, men møter motstand hos avdelingslederen. Säsong 3. Del 4 av 10.
01:55 
Zero Days
Amerikansk dokumentar. Løynde agendaer og virtuell krigføring truger industrien og økonomien i heile verda. I 2010 blir dataormen Stuxnet oppdaga. Dette er ei vondsinna programvare designa for å spionere og skade industrielle system. Ormen skal vere designa av USA og Israel for å sabotere det iranske atomprogrammet. Men kva skjer når ormen spreier seg vidare?.
03:45 
Klimakatastrofen vi unngikk?
Britisk dokumentar fra 2017. Uten Ronald Reagans og Margaret Thatchers handlinger på 1980-tallet ville verden i dag stå foran global hungersnød, sammenbrudd av økosystemer og en befolkning som kanskje måtte leve om natten for å unngå faren for hudkreft. Producerat år 2017.
04:40 (05:19)
Symesterskapet
Norsk konkurransereality. Fashion-klovn. Ti talentfulle deltakarar kjempar om å bli den aller beste syaren. Det blir svette, tårer og pittelitt blod, men mest av alt latter, moro og stor sy-lidenskap. Syarane får i oppdrag å sy til ein ekte kunde. Og den som vinn oppdraget kan ikkje bli sendt heim. Dei har vidt forskjellige idear om korleis dei skal løyse oppgåva, men kva for antrekk vel kunden som treng noko nytt å gå med på jobben?. Del 2 av 16.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se