Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK1
NRK1
Skriv ut p� dagens tv
06:45 
Norge Rundt: På besøk hos naboen
I byen bor mange tett i tett, men har liten eller ingen kontakt med naboene. På bygda er det større avstand, men alle kjenner alle. I dagens Norge Rundt ringer Johan på hos sine nye naboer i Bergen. Finn din favorittreportasje på Norge Rundtkartet: nrk.no/norgerundt.
07:10 
Hagekampen
Svensk serie. Kven er Sveriges største hageentusiast? Ti deltakarar med god fantasi og grøne fingrar konkurrerer om kven som kan skape den vakraste hagen. Ein deltakar blir slått ut i kvart program, fram til det står berre ein att - vinnaren av hagekampen!. Del 7 av 8.
08:10 
Sommermat i Falkenberg
Svensk matserie. Bitter smak inngår i mange retter. Lisa byr på oppskrifter med løvetann og grillet laks, samt en egen tonic. Men viktigst av alt er jo sjokoladen!. Säsong 1. Del 2 av 8.
09:10 
Alt var bedre før: Da det var liv på gården
Norsk dokumentarserie fra 2014. Bondegårdene var tradisjonelt et samfunn som yret av liv, og med mange slags dyr i uthusene. Tre generasjoner levde sammen, og barna hadde sin naturlige plass i arbeidsfellesskapet. I dag tømmes bygdene for folk, den gamle kulturen er i ferd med å bli borte, og bonden er blitt ensom. Producerat år 2014.
09:40 
Helt alene
Norsk serie fra 2018. Willy (24) fortsetter å teste sine egne grenser i naturen helt alene. Han lever ut villmarksdrømmen sin i Pasvik i Finnmark. Men holder rockeren ut den store ensomheten i en hel måned, og får han oppfylt ønsket om å møte bjørn?. Säsong 1. Del 2 av 4. Producerat år 2018.
10:20 
Superhundene
Norsk dokumentarserie fra 2019. Kjetil og Lucky. Kjetil (47) har i mange år vært i full aktivitet som idrettsutøver i kjelkehockey, men nå merker han at et langt liv med cerebral parese begynner å slite på kroppen. Kan hundetrener Maren Teien Rørvik finne den riktige omplasseringshunden som kan gjøre livet hans enklere?. Säsong 1. Del 1 av 8. Producerat år 2019.
11:00 
Sommerauksjon
Svensk auksjonsserie. Hvem tar hjem de beste kuppene? To lag konkurrerer på auksjon. Ekteparet Carl og Elisabeth konkurrerer mot vennene Desiree og Oskar på en gårdsauksjon i Hallaryd, Småland. Säsong 2. Del 5 av 8.
12:00 
Poirot
Fem små griser. Br.krim fra 2003. Etter en roman av Agatha Christie, med David Suchet i hovedrollen. I 1925 blir Caroline Crale hengt for drapet på sin mann, maleren Amyas Crale. Tretten år senere oppsøker datteren Lucy detektiv Hercule Poirot med et brev som moren skrev rett før hun døde, hvor hun bedyrer sin uskyld. Poirot går med på å grave opp fortiden for å finne sannheten, men han advarer Lucy med at den kanskje ikke er det hun ønsker å høre. (Poirot: Five little pigs). Säsong 9. Del 1 av 4. Producerat år 2003.
12:50 
Eplebygda i Telemark
Norsk dokumentar. I Sauherad i Telemark har folk et lidenskapelig forhold til epler. Fruktdyrkerne der påstår at det renner eplesaft i årene deres. I de idylliske eplehagene treffer vi flotte mennesker og får oppleve litt hverdagsmagi.
13:00 
Valg 2019: Folkemøte Husøy
Fiskeripolitikk og klimautfordringer.
13:50 
Lærdalselvi
Norsk dokumentar. Den vakre elva er livsnerven i ein heil kommune og gjev identitet og stolthet til folket som bur der. Vatnet held liv i ei av Norges viktigaste fruktbygder og fiskarar kjem langvegsfrå for å få den berømte lærdalslaksen på kroken.
14:00 
Husdrømmer
Svensk serie fra 2016. Simone og Tommy drømmer om å leve som de lærer. Det vil si at de ønsker å bo i et passivhus og bruke lite energi. Dessuten skal det være rundt. Husbyggingen går med rasende fart, men det høye tempoet har sin pris, og plutselig orker ikke Simone mer. Säsong 3. Del 4 av 8. Producerat år 2016.
15:00 
EM ryttersport: Dressurridning
Kommentator: Siril Helljesen, Rita Morvik.
16:10 
I tredje ledd
Finsk dokumentar fra 2017. Rallykjøreren Ulf Grönholm døde i en treningsulykke. Likevel fulgte sønnen Marcus i hans fotspor og vant VM to ganger. Nå vil Marcus' sønn Niclas bli finsk mester.
16:40 
Norge fra lufta
Se vårt vidstrakte land fra luften.
16:50 
Sykling: Ladies Tour of Norway
Kommentator: Sondre Sørtveit, Ole Kristian Stoltenberg.
19:00 
Lørdagsrevyen
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med magasin, sport og vær.
19:45 
Lotto
19:50 
Friidrett: Diamond League fra Paris
Kommentator: Vebjørn Rodal, Karen-Marie Ellefsen, Jann Post.
20:10 
Stjernekamp
Premiere! Norsk underholdningsserie direkte fra studio på Fornebu. Stjernekamp er i gang igjen, og nå skal Åge Sten Nilsen, Hanne Sørvaag, Bilal Saab, Kari Gjærum, Kim Rysstad, Beate Lech, Sondre Mulongo Nystrøm, Andrea Santiago, Adrian Jørgensen og Anette Amelia Hoff Larsen slåss om tittelen som Norges ultimate entertainer. I første program skal artistene konkurrere i sjangeren stadionrock! Musikkjournalist Mona B. Riise og rocker Thomas Felberg utgjør konkurransens ekspertpanel, og i kveldens sending får de hjelp av gjesteekspert Knut Erik Østgård, vokalist fra bandet Return. Programleder er som alltid Kåre Magnus Bergh. Säsong 8. Del 1 av 10.
21:50 
Side om side
Bryllup. Sesongpremiere! I sesongpremieren blir det endelig bryllup i Side om Side! Vi møter også Frode som barnevogntrillende bestefar og Celine og Tommy prøver å lykkes max i sosiale medier. Og mens Jonas og Silje er på bryllupsreise, styrer Gullestad deres Airbnb-prosjekt. Sesong 7. Säsong 7. Del 1 av 10.
22:35 
Toppidrettsveka: Jaktstart
Klassisk jaktstart i Trondheim. Kommentatorer: Andreas Stabrun Smith og Torgeir Bjørn. Programleder: Harald Thingnes. Kommentator: Torgeir Bjørn, Andreas Stabrun Smith.
23:15 
Kveldsnytt
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
23:30 
Svart humor
Norsk humorserie fra 2017. Er folk så redde for terror som media skal ha det til? Yousef møter Hege Storhaug på gata, Anna gir folket Fake News og Nasser forsøker å ta avstand til terror med hjelp av et målebånd. Programleder Yousef Hadaoui . Säsong 2. Del 6 av 6. Producerat år 2017.
23:50 
Horns
Amerikansk thriller frå 2013. Ig Perrish er mistenkt for å ha drepe kjærasten sin. Ein dag vaknar han opp med horn på hovudet, og folk rundt han blir mana til å tilstå dei mørkaste syndene sine. Producerat år 2013. Medverkande: Joe Anderson, Daniel Radcliffe, Juno Temple, Regissör: Alexandre Aje.
01:45 
Rolling Stone Magazine - 50 år på kanten
Amerikansk dokumentarserie fra 2017. Få har forstått rockens kraft til å endre kultur og samfunn bedre enn Rolling Stone Magazine. Det nye bladet fanget tidsånden da de skrev om hendelser og fenomener som narkoraidet mot the Grateful Dead, groupie-kulturen og duoen Ike og Tina Turner. Dessuten sikret de seg et legendarisk intervju med John Lennon. Del 1 av 6. Producerat år 2017.
02:30 
Besett av ein seriemordar
Britisk krim. Ei ung kvinne blir funnen død. Politietterforskar Colin Sutton blir sett på saka. Kan det vere ein seriemordar på ferde?.
04:45 (05:36)
Lindmo
Sesongpremiere! Sissel Kyrkjebø feirer femti år og er for første gang sjef i sin egen karriere. Hun kommer til ukens Lindmo sammen med Nicolai Cleve Broch og Stig Henrik Hoff fra HBO-serien Beforeigners. Terrorangrepet i Al Noor-moskeen i Bærum har berørt mange, en av dem er styremedlem Irfan Mushtaq som var først på åstedet. Han er gjest i kveldens sending. I tillegg får vi besøk av Joachim og Levi fra e-sportlaget N47, som har gjort dataspill til toppidrett. Programleder Anne Lindmo. Sesong 15. Säsong 15. Del 1 av 15.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se