Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK1
NRK1
Skriv ut p� dagens tv
07:00 
Nyhetsmorgen
Nyhetsmorgen, Politisk Kvarter og Kulturnytt - alt du trenger for en oppdatert start på dagen. Live fra studio 50 hver morgen fra kl 6:30 - 9:00.
10:00 
Reiseradioen
Ingen sommer uten Reiseradioen!. Medverkande: annet moro, sprelske programledere som gir deg badetemperaturer, gode gjester.
12:00 
NRK nyheter
13:00 
Hagen min [Repris]
Norsk hageprogram fra 2017. Vi følger med når hageeiere lager jorda selv, og der sprøyting er strengt forbudt. Odd B. Hauge og Amund Aasgaard er opptatt av det økologiske kretsløpet og spiller på lag med naturen. Med bakerovn i hagen blir det tid til en pizzafest også. Det sørger kokken Dag Tjersland for. Programleder er Heidi Sivertzen-Oksmo. ,. Del 6 av 10. Producerat år 2017.
13:40 
Der ingen skulle tru at nokon kunne bu [Repris]
Norsk dokumentarserie. I eit herskapleg gods langs Sognefjorden bur Vilhelm Rumohr. Han arva den største skogseigedomen på Vestlandet som 19-åring, og hadde inga aning om kva han gjekk til. For kommunikasjonane med utanomverda er sparsommelege, og det som gjorde forfedrene hans rike må i dag utnyttast på heilt andre måtar. ,. Säsong 13. Del 6 av 6.
14:20 
Husdrømmer [Repris]
Svensk serie fra 2014. Kamilla har funnet en perfekt loftsleilighet i Helsingborg, og Johan, den nye mannen hennes, skal selvsagt være med i prosjektet. Men Kamilla er utålmodig, noen ganger litt for utålmodig, viser det seg. Pernilla Monsson Colt følger familier som skal realisere boligdrømmene sine, mens arkitekt Gert Wingårdh viser fram villaer, loftsleiligheter, nybygg og oppussingsobjekter. ,. Säsong 1. Del 6 av 8. Producerat år 2014.
15:20 
Filmavisen
Uke 15.
15:30 
Filmavisen
Uke 17.
15:40 
Tilbake til 60-tallet [Repris]
Norsk dokumentarserie fra 2009. 1965 var året da den tjue år lange Gerhardsen-epoken tok slutt. Einar Gerhardsen gikk av som statsminister, og Per Borten overtok som leder for en borgerlig regjering. En russisk romfarer stod for den første spaserturen i verdensrommet, og USA tok i bruk napalm-bomber i Vietnam-krigen. "Granatmannen" skremte Oslos befolkning med flere eksplosjoner, og The Beatles sang "Yesterday". Tre norske personligheter som preget dette året, kommenterer årets begivenheter. Sverre Kjelsberg oppnådde Beatles-hysteriske tilstander med gruppa Pussycats, Bjørn Nilsen reiste landet rundt som reporter i Dagsrevyen, og Wenche Foss spilte inn film og radioteater om dagen og stod på scenen på Nationaltheatret om kvelden, i tillegg til at hun var mor for Fabian. ,. Säsong 1. Del 6 av 10. Producerat år 2009.
16:10 
20 spørsmål
Norsk humor-quiz. Spørrekonkurranse for de munnrappe med Finn Bjelke, Cille Biermann, Rune Gokstad og Helén Vikstvedt. Programleder: Knut Borge.
16:35 
20 spørsmål
Norsk humor-quiz. Spørrekonkurranse for de munnrappe med Finn Bjelke, Cille Biermann, Rune Gokstad og Helén Vikstvedt. Programleder: Knut Borge.
17:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
17:15 
Arkitektens hytte [Repris]
Norsk serie fra 2018. Jon Haug. Jon Haug er en nestor innen norsk hyttearkitektur og har tegnet tusenvis av hytter spesialtilpasset den norske fjellheimen. Hans prisbelønte og fleksible systemhytter blir til og med brukt som boliger - som arkitektens eget hjem på Bygdøy. ,. Säsong 4. Del 6 av 6. Producerat år 2018.
17:50 
Tegnspråknytt
Nyheter på tegnspråk.
17:55 
Oddasat - nyheter på samisk
18:00 
Dagsnytt 18
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
19:00 
Dagsrevyen
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
19:30 
Distriktsnyheter
19:45 
Det gode bondeliv
Dansk livsstilsserie. Tusenkunstneren Frank og familien hans lever et nøysomt liv på Kastaniegården. Skaftet til Franks gamle kjøkkenkniv har gått i stykker. Nå må han i smia for å lage nye messingnagler. Del 6 av 6.
20:30 
Stol på legen
Britisk helseserie. Framifrå fagfolk guidar deg i jungelen av råd om helsa di. Vi samanliknar tai chi chuan og hardtrening. Dessutan ser vi nærare på dei nyaste framstega innan hjernekirurgi. Del 6 av 6.
21:00 
Dagsrevyen 21
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
21:15 
DNA
Dansk krimserie. To menn tilstår å ha betalt Victoria for å være surrogatmor. Men en DNA-test av barnet deres viser noe uventet. Del 5 av 8.
21:55 
DNA
Dansk krimserie. Etterforskerne drar til klosteret i Polen. Nonnene benekter all kjennskap til Victoria, men noe lukter svidd. Del 6 av 8.
22:35 
Ginos italienske fristelser
Britisk matserie. Lombardia. I Lombardia ligger naturskjønne innsjøer, og er et populært feriemål for kjendiser som George Clooney og Madonna. Gino prøver fiskelykken. Del 3 av 7.
23:00 
Kveldsnytt
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
23:15 
Tause vitner [Repris]
Britisk krim fra 2019. Nikki blir beskylt for å ha gjort en grov feil i sin etterforskning av et mulig drap. Med: Emilia Fox, Richard Lintern, David Caves. (Silent Witness). ,. Säsong 22. Del 5 av 5. Producerat år 2019.
00:55 
En dag [Repris]
Et bankran eskalerer ut av kontroll. Hele byen følger et nervepirrende katt-og-mus-drama som utspilles de neste timene. Tidlig i morgentimene tar to ranere seg inn i den lokale banken. De tar gisler, og barrikaderer seg inne i banklokalet. Belgisk dramaserie. ,. Del 1 av 12.
01:35 
En dag [Repris]
Et bankran eskalerer ut av kontroll. Hele byen følger et nervepirrende katt-og-mus-drama som utspilles de neste timene. Tidlig i morgentimene tar to ranere seg inn i den lokale banken. De tar gisler, og barrikaderer seg inne i banklokalet. Belgisk dramaserie. ,. Del 2 av 12.
02:15 
En dag [Repris]
Et skudd avfyres. Ivo ønsker å vite hva som skjer inne i banken. Gisselforhandlingene går dårlig for Ibrahim, og Vos engster seg for sin syke far. Belgisk dramaserie. ,. Del 3 av 12.
03:05 
Dokusommer: Jim Allisons kur mot kreft
Amerikansk dokumentar. Han mistet flere av sine nærmeste i kreft. Tiår senere får den sta, varme og visjonære vitenskapsmannen Nobelprisen for sin banebrytende immunterapi.
04:25 (05:19)
KORK - hele landets orkester: Stein Torleif Bjella og KORK
Trubaduren fra Ål har truffet hele Norge med sine sanger om livets små og store utfordringer, med en unik blanding av melankoli og humor. Her synger han med KORKs blåsere i Store studio.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå