Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK1
NRK1
Skriv ut p� dagens tv
07:10 
Flaskepost fra Stillehavet [Repris]
Norsk reisedokumentar. Sesong 2. Vi drar igjen. Denne gangen skal Ivi og Jack reise til Stillehavet sammen med naboene sine Vilja og Iben. Alle foreldrene, og fetter Jørgen skal også være med. Vi bygger fyrtårn av søppel og gjør oss klare til å dra. ,. Del 1 av 13.
07:20 
Sommermat i Falkenberg [Repris]
Svensk matserie. Umami er en av de fem grunnleggende smakene. Lisa byr på ramenbuljong, nougat og eplekake. Hvordan steker vi den perfekte biffen?. ,. Säsong 1. Del 4 av 8.
08:20 
Under midnattssola [Repris]
Norsk naturserie fra 2020. Feiring. Mange reiser langt for å oppleve lyse netter. På Grimsey på Island er det midnattssol-festival og på Nordkapp feirer Julie og Rune bryllup. ,. Del 1 av 3. Producerat år 2020.
09:00 
Reiseradioen
Ingen sommer uten Reiseradioen!. Medverkande: annet moro, sprelske programledere som gir deg badetemperaturer, gode gjester.
11:00 
Året var 1961
Svensk dokumentar. Hva skjedde for 50 år siden? Det var krise i Kongo, og FNs generalsekretær, svenske Dag Hammarskjöld døde i en flyulykke. Jurij Gagarin var det første mennesket som ble skutt opp i rommet, og på veiene dukket Volvo P 1800 opp. Den store filmsuksessen, Änglar, finns dom? hadde premiere og Berlin ble delt i to.
12:00 
NRK nyheter
12:15 
Monsen på villspor [Repris]
Norsk opplevelsesserie fra 2014. Lars Monsen utfordres på det han kan best: Å overleve i villmarka. Det eneste han vet er oppdraget: Overlev, finn fram til målet innen fem dager, ellers blir du hentet ut. Lars får seg en overraskelse når helikopteret drar og han tar av seg bindet for øynene. Han står nemlig på en holme i et iskaldt fjellvann. Programleder er Anne Rimmen. ,. Säsong 1. Del 1 av 5. Producerat år 2014.
13:15 
Eides språksjov [Repris]
Norsk underhaldningsserie. Surt ver=sur dialekt?. Passar bergensdialekten til usympatiske roller? Vi spør Kjersti Elvik, som spelte den sure dama i Snøfall. Dessutan skal det handle om kebab - i språkleg forstand. ,. Säsong 5. Del 1 av 6.
14:00 
Sommerauksjon [Repris]
Svensk auksjonsserie. To lag konkurrerer om å gjøre de beste kuppene på auksjon. Først ut er vennene Mia og Malin som kappes mot paret Lena og Tapio fra Umeå. Og skueplassen er en auksjon i ei bygd i Östergötland som heter Kärra. ,. Säsong 1. Del 1 av 8.
15:00 
NRK nyheter
15:15 
Sanger om Norge [Repris]
Noen steder er så spesielle at kjente musikere har skrevet en sang om dem. "Sanger om Norge" er Tore Strømøys reise til disse byene, hvor låtskriverne viser fram byens kjente og ukjente sider. På Kjerringøy venter Halvdan Sivertsen, og i Gjøvik står Eldar Vågan og Viggo Sandvik klare. ,. Del 1 av 6.
15:55 
Sølvfuglen fra Sandefjord
Hun var med under landgangen i Normandie i 1944, nå har hun roligere dager som et flyvende museum over Vestfold. Dakotaen på Torp stelles og pleies av erfarne karer, og Norges eneste flyvende DC-3 har mer enn 2 000 nære venner.
16:10 
Skjergardsdokteren [Repris]
Svensk dramaserie om kvardagsliv og dramatikk frå ein legepraksis i Stockholms skjergard. I hovudrolla: Samuel Fröler. ,. Del 1 av 12.
17:05 
Skjergardsdokteren [Repris]
Svensk dramaserie om kvardagsliv og dramatikk frå ein legepraksis i Stockholms skjergard. I hovudrolla: Samuel Fröler. ,. Del 2 av 12.
18:05 
Livet med Larkins [Repris]
Britisk femtitallsidyll. Sola skinner alltid på familien Larkin. En ung skatteinspektør kommer til gården for å kikke Pop nærmere i kortene. Men han kikker visst like mye på den eldste dattera i huset. ,. Del 1 av 6.
19:00 
Lørdagsrevyen
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med magasin, sport og vær.
19:30 
Lotto-trekning
19:35 
Sommerbilen minutt for minutt: Vesterålen
Bli med på biltur gjennom vårt eget ferieland i sommer. Tuva Fellman og Ronny Brede Aase kjører gjennom Vesterålen.
21:25 
Fader Brown
Britisk krim. Flambeau behøver fader Browns hjelp til å bli kvitt en rival. Säsong 8. Del 5 av 10.
22:10 
Med kjærlighet for kanaler
Britisk serie. Sør-India. Skuespillerparet Prunella Scales og Timothy West elsker elvebåter og kanaler. Kerala i India har et stort nettverk travle vannveier. Tim og Pru utforsker dets innsjøer, elver og kanaler. Del 1 av 6.
23:00 
Kveldsnytt
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
23:20 
Hvorfor det? [Repris]
Trond-Viggo Torgersen har med seg gjesten Tore Sagen på scenen, og sammen svarer de på alle tenkelige og utenkelige spørsmål fra publikum på Samfundet i Trondheim. ,. Säsong 4. Del 4 av 7.
23:50 
Zoeys spilleliste
Amerikansk komiserie. Zoey havner i konflikt med Simon, Max, Mo og Howie. På jobben er det anspent. Programmererne konkurrerer om en viktig kode. Del 10 av 12.
00:30 
Zoeys spilleliste
Amerikansk komiserie. Mora til Zoey må ta en vanskelig beslutning, og Zoey prøver å finne en måte å hjelpe henne på. Del 11 av 12.
01:10 
Zoeys spilleliste
Amerikansk komiserie. Zoey har en gnagende følelse om at noe fryktelig kommer til å skje. Del 12 av 12.
01:55 
Schindlers liste
Amerikansk drama fra 1993. Filmen er en sann historie basert på tyskeren Oskar Schindlers liv. Han reddet mer enn 1100 jøder fra å bli drept i gasskamrene under andre verdenskrig. Producerat år 1993. Regissör: Steven Spielberg, Skådespelare: Ben Kingsley, Ralph Fiennes, Liam Neeson.
05:00 (05:56)
Mord i paradis [Repris]
Britisk krim. Sjølv på den idylliske øya Saint-Marie må politiet løyse mordgåter. Ein forskar døyr nær ein aktiv vulkan. Alt tyder på naturlege årsaker, og det blir ein vanskeleg sak for Humphrey og teamet hans. ,. Del 1 av 8.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå