Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK1
NRK1
Skriv ut p� dagens tv
06:30 
Nyhetsmorgen
Nyhetsmorgen, Politisk Kvarter og Kulturnytt - alt du trenger for en oppdatert start på dagen. Live fra studio 50 hver morgen fra kl 6:30 - 9:00.
09:00 
Med hjartet på rette staden
Br. dramaserie. Ein pensjonert politimann vert drepen medan han freistar rømme til Spania med ei mystisk kvinne. Merton får den tunge oppgåva å fortelje enkja om både dei tragiske og pikante detaljane. Vernon har planar om raske pengar ved pokerbordet. Med: William Simons, Geoffrey Hughes, Peter Benson, m.fl. (Heartbeat). Säsong 14. Del 10 av 26.
09:50 
Hygge i Strömsö
Finsk livsstilsserie frå 2017. Owe og Elin innreier med potteplantar. Det gjer det triveleg og gjer inneklimaet betre. Alexandra blandar røykelse som luktar skog. Lee gjev deg dei beste strikketipsa sine, mens Paul og Camilla lagar årets haustgryte. Del 5 av 16.
10:20 
Laksebonden
Norsk naturdokumentar fra 2018. Helge Furnes er levende engasjert. Han er levende engasjert i Vossolaksen, gårdsdrifta og ikke minst artsmangfoldet i naturen i de stupbratte liene dypt inne i fjordene øst for Bergen. Etter at Vossolaksen forsvant er ikke livet like rikt som før, men ved hjelp av gammel kunnskap og forskere er det kanskje fortsatt et håp om at laksen vil vende tilbake. Producerat år 2018.
11:00 
Gull på markedsplassen
Dansk serie fra 2017. Eksperter vurderer antikviteteter og verdigjenstander som publikum har med seg. Et messingkompass fra 1700-tallet og en antikk kamelstol funnet i en container er blant objektene de får presentert i Haderslev. Vi får også møte en verdensmester i speedway og hans gullbelagte motorsykkel. Säsong 3. Del 1 av 10. Producerat år 2017.
12:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med værvarsel.
12:10 
Poirot
Mord på Nilen. Br.krim fra 2003. Den unge Jacqueline De Bellefort lider av kjærlighetssorg og er full av hevntanker overfor sin rike venninne, som stjal forloveden fra henne. Nå følger hun etter dem på bryllupsreisen på et cruiseskip på Nilen, og der treffer hun også Hercule Poirot. (Poirot: Death on the Nile). Säsong 9. Del 5 av 4. Producerat år 2003.
13:50 
I jegerens gryte
Dansk serie. Jørgen og Nikolaj fortsetter jakteventyret sitt i Mosambik. Her blir samarbeidet deres for alvor satt på prøve. Målet er at Jørgen skal skyte en grå duiker, som er en av verdens minste antilopearter. Men det får han bare til hvis Nikolaj klarer å lokke antilopen fram fra bushen. Hvis ikke, blir det i stedet hulepiggsvin til middag. (Nak & æd). Säsong 4. Del 8 av 10.
14:35 
Dyrsku'n i Seljord
Norges største landbruksmesse er en tredagers folkefest og en begivenhet for både folk og fe. Innenfor portene er det opplevelser, smaker og andre fristelser som samler besøkende fra store deler av landet i hjertet av Telemark.
14:50 
Lenket
Norsk underholdningsserie. Naturopplevelser og utfordringer venter Lenken når de begir seg ut i havgapet ved Øygarden og Herdlevær. Det siste oppdraget før finalen byr på dramatikk og sterke følelser når samholdet settes på prøve. De vanlige menneskene gir alt for sitt livs gode gjerning. Del 7 av 8.
15:50 
Vegard Ulvang - Gåten Nordvestpassasjen
Vegard Ulvang og turkameratene Jan Fasting og Harald Dag Jølle drar med skiseil gjennom Arktis for å gjenoppta norsk polarhistorie og komme nærmere folkene som bærer arven etter Roald Amundsen. Målet er Gjøahavn, byen hvor Amundsen overvintret i to år. Men nå har de gått seg fast, og i verste fall må de avbryte hele ekspedisjonen. Klarer de å leve opp til de norske polarheltene, og komme seg videre på tross av alle odds?. Del 3 av 3.
16:20 
Anno
Norsk realityserie. Nye svennelærlinger skal velges og denne gangen skal de testes som kokker og i slakt. Guttene som har tapt tre ganger på rad lar flertallet bestemme, selv om ikke alle er fornøyd med det. Malin skal ta mesterprøven i smiing og gutta har lovet å hjelpe henne til å bli mester hvis hun deler på mestergodene. Vibeke mener Claus tar for stor plass i gruppa og skal konfrontere ham med det. (10).
17:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
17:15 
Filmavisen
Uke 5.
17:30 
Oddasat - nyheter på samisk
17:45 
Tegnspråknytt
Nyheter på tegnspråk.
17:50 
Gull på markedsplassen
Eksperter vurderer publikums antikviteteter og verdigjenstander. Deretter blir det budrunde. Et halskjede fra Tiffany kan være verd riktig mye, om det bare kan dokumenteres at det er ekte. Dansk serie. Del 6 av 10.
18:50 
Distriktsnyheter
Siste nytt fra distriktene.
19:00 
Dagsrevyen
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
19:30 
Norge Rundt: Fra potet til chips
Helgekosen starter for mange med en skål chips på bordet. I Norge Rundt i kveld skal du få være med til Kristiansand, og følge potetens vei fra jordet og hele veien til chipsposen. Finn din favorittreportasje på Norge Rundtkartet: nrk.no/norgerundt.
19:55 
10 på topp
Norsk underholdningsserie. 1996 er året da Spice Girls slår igjennom med et brak og Tom Cruise har hovedrollen i den første Mission Impossible filmen. Men blir det en umulig oppgave for lagene å finne de ti mest populære låtene i 1996? Programleder Stian Staysman har fasiten og en imponerende liste med hiter å by på. Ukas gjester: Nils-Ingar Aadne, Karoline Dyhre Breivang, Katarina Flatland, Håvard Tvedten. Säsong 2. Del 6 av 10.
20:55 
Nytt på Nytt
Hva skjedde egentlig i uka som gikk? Bård, Pernille og Johan + to smarte gjester oppsummerer ukas viktigste saker. Gjester denne uken er Vegard Ylvisåker og Une Aina Bastholm. Säsong 41. Del 8 av 16.
21:25 
Lindmo
Norsk talkshow med Anne Lindmo som programleder. Målet er å samle gjester som gløder og som kan kunsten å fortelle historier folk kjenner seg igjen i, sånn at det svinger i både topplokket og i lattermuskelen og innerst i sjelen hos seerne våre. Säsong 15. Del 8 av 15.
22:15 
Grantchester
Britisk krim. En liten gutt blir anklaget for mord, og Geordie spør Will Davenport om å assistere i saken. Säsong 4. Del 4 av 6.
23:00 
Kveldsnytt
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
23:15 
Exit
Norsk dramaserie. Dagen derpå. Jeppe og Adam stikker til Saint-Tropez for å rydde opp i Williams økonomiske rot, bare for å oppdage at alt er enda mer rotete enn de trodde. Henrik og William lurer en journalist som vil skrive om dem. Säsong 1. Del 7 av 8.
23:45 
Exit
Norsk dramaserie. Det var meg. William er overlatt til seg selv av Celine, og trenger sårt at noen tar seg av ham og får firmaet hans på beina igjen. Hermine spiller et høyt spill for å sikre et selvstendig og økonomisk godt liv. Säsong 1. Del 8 av 8.
00:25 
U2 live i London
Britisk konsert frå 2017. Rockepionerene U2 spiller intimkonsert akkompagnert av orkester og kor i Abbey Road Studios i London. Producerat år 2017. Regissör: Richard Valentine.
01:25 
Nobel - fred for enhver pris
Norsk dramaserie. Erling tror at det var Hektor som sørget for at han dro til parkeringshuset og drepte Zamani. Johanne er av en helt annen oppfatning, og Erling begynner å føle seg på utrygg grunn. Med: Aksel Hennie, Tuva Novotny, Anders Danielsen Lie, Mattis Herman Nyquist m.fl. Del 6 av 7.
02:05 
Nobel - fred for enhver pris
Norsk dramaserie. Rolf Innherad er på vei til Afghanistan. Det er også Johanne, representanter fra UD og etpar utvalgte soldater. De skal ha et stort møte, og det virker ikke som om alle forstår hvor mye som kan gå galt. Med: Aksel Hennie, Tuva Novotny, Anders Danielsen Lie, Hallvard Holmen m.fl. Del 7 av 7.
02:50 
F-ordet: Gutter og følelser
Feminist har blitt et skjellsord for mange. Hvorfor? Ulrikke Falch vil prøve å overbevise en videregående skole om at alle bør være feminister.
03:15 
USA i fargar
Amerikansk dokumentarserie frå 2018. Den ville vesten er framleis vill på starten av 1900-talet. Men gjennom dei seks neste tiåra blir denne regionen kjenneteiknet for det moderne USA. Säsong 2. Del 4 av 6. Producerat år 2018.
04:00 
Poirot
Mord på Nilen. Br.krim fra 2003. Den unge Jacqueline De Bellefort lider av kjærlighetssorg og er full av hevntanker overfor sin rike venninne, som stjal forloveden fra henne. Nå følger hun etter dem på bryllupsreisen på et cruiseskip på Nilen, og der treffer hun også Hercule Poirot. (Poirot: Death on the Nile). Säsong 9. Del 5 av 4. Producerat år 2003.
05:40 (06:11)
Lisenskontrolløren og livet
Kjærlighet. Hvorfor er kjærligheten så vanskelig, når den samtidig er så viktig?. Lisenskontrolløren undersøker livets kanskje største spørsmål og treffer igjen lykkelige og ulykkelige forelska mennesker fra NRK-arkivet. Lisenskontrolløren finner 60-tallets Tinder, den ideelle partner og hemmeligheten bak et livslangt forhold. Del 1 av 6.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se