Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK1
NRK1
Skriv ut p� dagens tv
06:35 
Folkeopplysningen
Norsk dokumentarserie. Sosiale Mehdi. "Sosiale Mehdi". Vi legger igjen enorme mengder data om oss selv på nettet. Det gjør oss ekstra sårbare for å bli manipulert. Hvordan ville du reagert hvis du fikk vite at noen har kartlagt alt du har gjort på nett, for å ta kontroll over livet ditt og få deg til å ta valg du ellers aldri ville tatt?. Andreas Wahl får hjelp av skuespiller Kristoffer Hivju til å snu hverdagen på hodet for sitt tilfeldige "offer". Säsong 5. Del 2 av 5.
07:15 
Draumehuset
Norsk livsstilserie. Programleiar Frode Søreide har følgt seks norske familiar frå byggeprosessen startar til draumehuset står ferdig. Brita og Vetle er lidenskapeleg opptatt av design og arkitektur. No vil dei få bygd ei hytte som er ulik alle andre norske fjellhytter. Å realisere draumen om å bygge sin eigen bustad, er både spanande og krevjande. Del 4 av 5.
08:15 
Munter mat - en nordisk odyssé
Dansk matprogram. Brødrene Price reiser ut i Norden på jakt etter norske, svenske og finske matopplevelser. Småland i Sverige byr på kroppkakor, uimotståelige köttbullar, ostekake, knekkebrød og kanelbullar i Astrid Lindgrens Vimmerby.
09:00 
Sesongstart skiskyting: Sprint kvinner
Kommentator: Ola Lunde, Andreas Stabrun Smith.
10:30 
Sesongstart skiskyting
11:30 
Sesongstart skiskyting: Sprint menn
Kommentator: Ola Lunde, Andreas Stabrun Smith.
12:55 
Toppserien: Røa - Sandviken
Kommentator: Morten Morisbak Skjønsberg, Olav Traaen.
15:15 
Matsjokket
Norsk serie fra 2019. Ronny og Tuvas grønnsakssjokk. Ronny og Tuva fra P3 får sjokk når kokken Christer rydder i kjøleskapet deres. Når de får se hvor mye grønnsaker som blir til matsvinn fordi de har feil form og størrelse, bestemmer de seg for å gjøre noe. Programleder: Christer Rødseth. Säsong 1. Del 3 av 5. Producerat år 2019.
15:45 
Safari Norge
Norsk naturserie fra 2019. Mia og hvalene. Mia Gundersen-Leliënhof har en drøm om å oppleve spekkhoggere. Hun drar på safari til Skjervøy i Troms, der hun vil prøve å svømme med spekkhoggere, og kanskje også med de gigantiske knølhvalene. Säsong 1. Del 6 av 6. Producerat år 2019.
16:25 
Beat for Beat
Sesongpremiere! Det er igjen tid for å feire musikkgleden når Beat for beat nå er tilbake med splitter nytt band, nye oppgaver og nye artister. Artistene som skal konkurrere er Håvard Bakke og Lena Kristin Ellingsen mot Nicolay Ramm og Lisa Børud. Programleder Atle Pettersen. Säsong 23. Del 1 av 6.
17:25 
Team Bachstad i Karibia
Team Bachstad er i Karibia og nærmer seg St. Croix, øya som engang var en dansk-norsk koloni. Men før de kommer dit er de innom Antigua, øya som har en sandstrand for hver dag i året. Og Saint-Martin/Sint Maarten, som er verdens minste landareal delt mellom to land. Herjet av orkaner, men med livsgleden i behold. Norsk humor-reiseserie fra 2019. Säsong 7. Del 5 av 7.
18:05 
Det ville New Zealand
Britisk naturserie fra 2016. Ekstrem villmark. Oppdag den storslåtte og gåtefulle naturen på de nyzealandske øyene. Den villeste naturen og de mest ekstreme forholdene finner vi på de sørlige øyene. Blant heftige stormer og den mektige fjellkjeden Søralpene treffer vi lynende intelligente papegøyer og skumle snegler med tenner. Säsong 1. Del 2 av 3. Producerat år 2016.
19:00 
Lørdagsrevyen
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med magasin, sport og vær.
19:45 
Lotto
19:50 
Jorden rundt på seks steg
Norsk underholdningsserie fra 2019. Kathrine og Svein. Hvordan komme på sporet av en berømt politiker i et av verdens minst besøkte land? Kan Kathrine få med seg både Svein OG eiendelene hans helt fram?. Säsong 2. Del 3 av 6. Producerat år 2019.
21:05 
Eides språksjov
Norsk underhaldningsserie. Norsk på svensk. Det starta med eit flåttbitt, og enda med eit svært sjeldant fenomen. Birgit vakna ein dag opp med tysk aksent. Vi får også besøk av dialektfenomenet Robert Gustavsson, ein av Sveriges mest morosame menn. Säsong 4. Del 2 av 6.
21:50 
Hellums kro
Jan - en pyse. Når eieren av to veikroer på hver side av E6 pensjonerer seg, starter rivaliseringen mellom de to daglige lederne. Norsk humorserie med Bjarte Tjøstheim, Gine Cornelia Pedersen, Henrik Elvestad, Kristoffer Olsen, Sofia Knudsen Estefanos og Finn Schau. Del 4 av 6.
22:15 
Parterapi: Intimiteten
Norsk humorserie. Er du passiv-aggressiv, ekstremt egoistisk eller sykelig sjalu? Vil du redde forholdet, er denne serien noe for deg. Sesong 3.
22:25 
HAIK: Astrid S
I HAIK skal Norges største popstjerner ut på tur. I dette underholdningsprogrammet har Astrid S lagt livet sitt i programleder Christine Dancke sine hender for en dag. De drar på en biltur fylt av overraskelse og deilig musikk. Målet for reisen er en hemmelig konsert.
23:05 
Kveldsnytt
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
23:20 
Konsert - Astrid S
Astrid S har sagt ja til å spille en konsert hun ikke vet noe om på forhånd. Programleder Christine Dancke har i hemmelighet invitert venner og artistens største fans for å lage en uforglemmelig konsertopplevelse.
23:45 
Boyhood
Amerikansk drama fra 2014. Mason bor sammen med sin mor og søster. Vi slår følge gjennom hele hans oppvekst, og ser hvordan barnet sakte men sikkert blir en ung mann. Filmen er spilt inn over tolv år. Producerat år 2014. Regissör: Richard Linklater, Skådespelare: Ethan Hawke, Ellar Coltrane, Patricia Arquette.
02:25 
Nytt på Nytt
Hva skjedde egentlig i uka som gikk? Bård, Pernille og Johan + to smarte gjester oppsummerer ukas viktigste saker. Gjester denne uken er Sigvart Dagsland og Adele Matheson Mestad. Sesong 41. Säsong 41. Del 12 av 16.
02:55 
Det siste kongeriket
Britisk dramaserie. Uhtred og hans menn prøver en siste gang å få Skade tilbake. Säsong 3. Del 7 av 10.
03:50 
Det siste kongeriket
Britisk dramaserie. Winchester forbereder seg til kongelig bryllup. Säsong 3. Del 8 av 10.
04:45 (05:45)
Beat for Beat
Sesongpremiere! Det er igjen tid for å feire musikkgleden når Beat for beat nå er tilbake med splitter nytt band, nye oppgaver og nye artister. Artistene som skal konkurrere er Håvard Bakke og Lena Kristin Ellingsen mot Nicolay Ramm og Lisa Børud. Programleder Atle Pettersen. Säsong 23. Del 1 av 6.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se