Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK1
NRK1
Skriv ut p� dagens tv
07:00 
Midt i naturen [Repris]
Svensk naturserie frå 2017. Korleis lever ulvar i Sverige? Kva for innverknad har det om eit eller fleire dyr kryssar finskegrensa?. På øya Isle Royale i USA har det levd ulv i 60 år, men dei er i ferd med å forsvinne. Magdalena reiser for å finne ut kva som har hendt. I mellomtida speidar Joakim etter ulvekvalpar i innlandet av Sverige og etter ulven som skal redde den svenske ulvestammen. Säsong 6. Del 2 av 10. [68409]
08:00 
Helt naturlig [Repris]
En god sommerferie for Stein og Helene er å dra til fjells og vestover i landet. Endelig skal de virkelig lykkes å få storfisk, både i sjø og fjellvann. I år har bestemor noe viktig å fortelle. Norsk naturserie. Säsong 2. Del 1 av 4.
08:40 
Gull på markedsplassen [Repris]
Kjøpstaden Sønderborg var på et tidspunkt tysk, men i 1920 ble den igjen dansk etter en folkeavstemning. Eksperter vurderer antikviteteter og verdigjenstander som publikum har med seg. Deretter står tre profesjonelle oppkjøpere klare for å by på skattene. Tre originale Storm P. -tegninger og et vakkert gullarmbånd av Hans Hansen er blant tingene de kan konkurrere om denne gangen. Dansk antikvitetsserie. (Guld i Købstæderne: Sønderborg). Säsong 1. Del 8 av 10.
09:35 
Gull på markedsplassen [Repris]
Den danske kjøpstaden Svaneke rommer mange gode historier. Eksperter vurderer antikviteteter og verdigjenstander som publikum har med seg. Deretter står tre profesjonelle oppkjøpere klare for å by på skattene. Og denne gangen er det en rye fra 1963 som vekker størst interesse. Dansk antikvitetsserie. (Guld i Købstæderne: Svaneke). Säsong 1. Del 9 av 10.
10:35 
Jorden rundt på seks steg [Repris]
Norsk underholdningsserie fra 2018. Vi er snart åtte milliarder mennesker på jorden. Ifølge teorien ”six degrees of separation” er vi alle koblet sammen gjennom maksimalt seks bekjentskaper. Via en venn av en venn, på seks steg, kan du altså kobles sammen med hvem som helst på planeten! Nå skal vi prøve å bevise at teorien holder vann. I denne episoden skal Leo Ajkic og Sophie Elise Isaksen jakte forbindelser over hele verden, fra en tilfeldig person på landsbygda i Kirgisistan, til R&B-stjernen Kelis i Los Angeles. Säsong 1. Del 5 av 6.
12:05 
Poirot: Tredje etasje [Repris]
Britisk krimserie. En kvinne i leiligheten under Poirot blir drept. Bigami kan være nøkkelen til mysteriet. Men stemmer dette?. Säsong 1. Del 5 av 10. Skådespelare: Philip Jackson, Pauline Moran, David Suchet, Hugh Fraser.
12:55 
Den eneste sanne veien
Svensk livssynsserie. Hvordan er det å leve i et strengt religiøst samfunn, og hva skjer om du vil ut?. Jehovas vitner, scientologene og Plymouth-brødrene er blant trossamfunnene Anna Lindman kontakter for å prøve å forstå. Säsong 1. Del 4 av 7. [681312]
13:25 
Dora Thorallsdottir - Familiegreier [Repris]
Denne varme og morsomme standupforestillingen ble spilt over hundre ganger på Latter og på turne over hele Norge. Doras erfaring som komiker og relasjonsterapeut gir henne unike forutsetninger for å se det komiske i alt som omhandler familien. I ”Familiegreier” tar hun for seg alt fra arveoppgjør til slektsforskning, svigerfamilier, foreldremøter, julaftener, begravelser, hemmeligheter og alt annet rusk og rask de fleste av oss har i flokken.
14:40 
Klassequizen [Repris]
Landets beste 10.klassinger møtes til kunnskapskonkurranse. Det begynte med 544 lag i hele landet, nå er 36 lag klare for å møtes i til finne ut hvem som er landets smarteste 10.klasse. Lagene skal få testet seg på mange ulike tema, i fire innledende runder, før vi får finalen 18.mai. Ungdom fra hele landet møtes til kunnskapsdyst og imponerer med kunnskapene sine. Programleder er Selda Ekiz. Säsong 8. Del 2 av 5. Producerat år 2018.
15:45 
Ramm, ferdig, gå! [Repris]
Nicolay Ramm tar med seg Norges største idrettsstjerner i studio for konkurranser litt utenom det vanlige. Til tross for løs snipp og humoristisk vinkling, så er dette et program der det faktisk er viktig å vinne og om du forteller en idrettsutøver det, så er de med på nesten hva som helst. Faste lagledere er Frida Homlung og Rasmus Giæver Wold. Säsong 1. Del 2. [996022]
16:20 
Adresse Tel Aviv [Repris]
Verdens største musikkshow nærmer seg, og vi presenterer dere for låtene og artistene som deltar i Eurovision Song Contest. Hvem skal KEiino møte med låta ”Spirit in the sky”.Programleder Marte Stokstad har invitert et gjestepanel bestående av Ingeborg Heldal, Per Sundnes, Ulrikke Brandstorp og Morten Hegseth. De skal sammen med et publikum bestående av Eurovision-fans diskutere låter, artister, kostymer og show. Del 2 av 4. [533732]
17:20 
Tidsbonanza [Repris]
Eventyrerbonanza. Tidsbonanza: Eventyrerbonanza. Ut på tur – aldri sur! Det er et kjent begrep, men gjelder det også for polarheltene? Vi følger i fotsporene til våre eventyrere. Turhelter med lange og kort ekspedisjoner som møtes til dyst er Arne Hjeltnes og Erling Kagge–Cecilie Skog og Aleksander Gamme. Programleder er Thomas Felberg. Norsk underholdningsserie fra 2019. Säsong 5. Del 7 av 11. [933732]
18:10 
Det ville vesten [Repris]
Britisk naturserie frå 2016. Ørkenar, canyonar, snødekte fjell og storslått kyst – naturen i det vestlege Nord-Amerika er vill og variert. Korleis overlever dyr som mustang og coyote under dei harde forholda?. Säsong 1. Del 1 av 3.
19:00 
Søndagsrevyen
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med utenriksmagasin, sport og vær. [30765]
19:45 
Sportsrevyen
Aktuelle reportasjer og dagens sport. [447596]
20:15 
Vår i Nord-Amerika
Britisk naturserie. Yellowstone, Rocky Mountains: Den dramatiske kampen mellom årstidene blir tøffere for hvert år. Katastrofale skogbranner truer under den rekordvarme sommeren 2016. Og når elvene tørker ut, tvinges beverne på flyttefot. Britisk naturserie. Del 3 av 3.
21:05 
Nytt liv i East End
Britisk dramaserie. Sesongpremiere! To nye nonner kjem til Nonnatus House. Samstundes må jordmødrene handtere ein sjokkerande situasjon. Säsong 8. Del 1 av 8.
21:55 
Nytt liv i East End
Britisk dramaserie. Lucille hjelper ei eldre kvinne som hamstrar ting. I mellomtida prøver syster Hilda å hjelpe ein ghanesisk familie med ein udiagnostisert sjukdom. Säsong 8. Del 2 av 8.
23:00 
Kveldsnytt
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær. [20206]
23:20 
Herrens veier
Dansk dramaserie fra 2017. En moderne prestefamilie får utfordret egen tro når livets store spørsmål står på spill. Det er halvannet år siden August døde. Familien prøver ulike strategier for å komme tilbake til hverdagen. Det faller Johannes tungt for brystet. Del 1 av 10. Producerat år 2017.
00:20 
Tidsbonanza [Repris]
Eventyrerbonanza. Tidsbonanza: Eventyrerbonanza. Ut på tur – aldri sur! Det er et kjent begrep, men gjelder det også for polarheltene? Vi følger i fotsporene til våre eventyrere. Turhelter med lange og kort ekspedisjoner som møtes til dyst er Arne Hjeltnes og Erling Kagge–Cecilie Skog og Aleksander Gamme. Programleder er Thomas Felberg. Norsk underholdningsserie fra 2019. Säsong 5. Del 7 av 11.
01:10 
Little women [Repris]
Britisk dramaserie frå 2017. , basert på Louisa May Alcotts roman. Dei fire søstrene Meg, Jo, Beth og Amy March veks opp under den amerikanske borgarkrigen. Med: Angela Lansbury, Michael Gambon, Emily Watson. Del 1 av 3.
02:10 
Little women [Repris]
Britisk dramaserie frå 2017. Dei fire søstrene Meg, Jo, Beth og Amy March veks opp under den amerikanske borgarkrigen. Basert på Louisa May Alcotts roman. Del 2 av 3.
03:05 
Little women [Repris]
Britisk dramaserie frå 2017. Dei fire søstrene Meg, Jo, Beth og Amy March veks opp under den amerikanske borgarkrigen. Basert på Louisa May Alcotts roman. , basert på Louisa May Alcotts roman. Del 3 av 3.
04:05 (04:55)
Vår i Nord-Amerika [Repris]
Britisk naturserie. Yellowstone, Rocky Mountains: Den dramatiske kampen mellom årstidene blir tøffere for hvert år. Katastrofale skogbranner truer under den rekordvarme sommeren 2016. Og når elvene tørker ut, tvinges beverne på flyttefot. Britisk naturserie. Del 3 av 3.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se