Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK1
NRK1
Skriv ut p� dagens tv
07:00 
Midt i naturen [Repris]
Svensk naturserie frå 2017. Amfibiar og reptil eksisterte på kloden før dinosaurane. Vi drar for å titte på herptilar. Joakim leiter etter slangar og øgler i Hellas, og Anders lyttar til froskekvekk i Skåne. Kvar drar slangane for å leggje egg? Programleiarar: Magdalena Forsberg, Anders Lundin og Joakim Odelberg. Säsong 6. Del 1 av 10. [91878]
08:00 
Hagen min [Repris]
Familiehagen. Hagen min: Familiehagen. Hele familien tar i et tak i denne store gårdshagen på Ullensaker. Hvert år gyver store og små løs på nye prosjekter i en hage som stadig blir vakrere og mer innholdsrik. Heidi blir med når et drivhus av gamle vinduer skal opp og en ny kjøkkenhage ferdigstilles. Norsk hageserie. Säsong 3. Del 2 av 8.
08:40 
Gull på markedsplassen [Repris]
Dansk antikvitetsserie. Den danske kjøpstaden Nyborg er kjent som konferanseby, og vi får historien bak. Eksperter vurderer antikviteteter og verdigjenstander som publikum har med seg. Deretter står tre profesjonelle oppkjøpere klare for å by på skattene. Blant skattene de får presentert denne gangen er en akvarell malt av storfyrstinne Olga og en flere tusen år gammel steinøks funnet på Fyn. Säsong 1. Del 6 av 10.
09:35 
Gull på markedsplassen [Repris]
Dansk antikvitetsserie. Den danske kjøpstaden Sønderborg har hatt en omskiftelig historie, og det har satt sitt preg på byen. Blant annet fikk mange av gatene nye navn da danskene overtok byen fra tyskerne i 1920. Eksperter vurderer antikviteteter og verdigjenstander som publikum har med seg. Deretter står tre profesjonelle oppkjøpere klare for å by på skattene. Denne gangen får de blant annet presentert en ravklump som ble funnet i nærheten av Sønderborg. Den viser seg å være for tung for vurderingsekspertens vekt. Säsong 1. Del 7 av 10.
10:35 
Orientekspressen - den sanne historia [Repris]
Orientekspressen - den sanne historia. Det oser mystikk, eventyr og luksus av den mest berømte togruta i verda. Kunsten å reise vart aldri den same etter at Orientekspressen opna i 1883. Fransk dokumentar. Del 2 av 2.
11:20 
Der ingen skulle tru at nokon kunne bu [Repris]
Norsk dokumentarserie frå 2016. Magne Sylvarnes meiner han var skapt til å driva gard i dei bratte bakkane på heimstaden, men bakkane var ikkje skapte for moderne gardsdrift. Her er det berre hest, løypestreng og sjølvberging som nyttar. Programleiar: Arve Uglum. Säsong 14. Del 1 av 6.
12:00 
Poirot: 24 svarttroster [Repris]
Britisk krimserie. Da tvillingbrødrene Henry og Anthony Gascoigne blir funnet drept, tar Poirot saken og tror det kan være en sammenheng. Säsong 1. Del 4 av 10. Skådespelare: Philip Jackson, Pauline Moran, David Suchet, Hugh Fraser. [69379]
12:50 
Little women [Repris]
Britisk dramaserie frå 2017. , basert på Louisa May Alcotts roman. Dei fire søstrene Meg, Jo, Beth og Amy March veks opp under den amerikanske borgarkrigen. Del 1 av 3.
13:50 
Little women [Repris]
Britisk dramaserie frå 2017. , basert på Louisa May Alcotts roman. Dei fire søstrene Meg, Jo, Beth og Amy March veks opp under den amerikanske borgarkrigen. Del 2 av 3. [981553]
14:45 
Little women [Repris]
Britisk dramaserie frå 2017. , basert på Louisa May Alcotts roman. Dei fire søstrene Meg, Jo, Beth og Amy March veks opp under den amerikanske borgarkrigen. Del 3 av 3.
15:45 
Beat for beat [Repris]
Det er igjen tid for å feire musikkgleden når Beat for beat nå er tilbake med nye oppgaver og nye artister. Artistene som skal konkurrere er Malin Joneid Ellefsen og Christiane Roald mot Carllisle Sienes og Kristian Raanes. Programleder er Atle Pettersen. Säsong 22. Del 8 av 8.
16:45 
Fotball
Sandviken–Avaldsnes. Toppserien. Fra Stemmemyren kunstgress. Kommentator: Olav Traaen og Carl-Erik Torp, Programledare: Erik Strand.
19:00 
Lørdagsrevyen
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med magasin, sport og vær. [99176]
19:45 
Lotto
19:50 
Klassequizen
Landets beste 10.klassinger møtes til kunnskapskonkurranse. Det begynte med 544 lag i hele landet, nå er 36 lag klare for å møtes i til finne ut hvem som er landets smarteste 10.klasse. Lagene skal få testet seg på mange ulike tema, i fire innledende runder, før vi får finalen 18.mai. Ungdom fra hele landet møtes til kunnskapsdyst og imponerer med kunnskapene sine. Programleder er Selda Ekiz. Säsong 8. Del 2 av 5. Producerat år 2018.
20:55 
Adresse Tel Aviv
Verdens største musikkshow nærmer seg, og vi presenterer dere for låtene og artistene som deltar i Eurovision Song Contest. Hvem skal KEiino møte med låta ”Spirit in the sky”.Programleder Marte Stokstad har invitert et gjestepanel bestående av Ingeborg Heldal, Per Sundnes, Ulrikke Brandstorp og Morten Hegseth. De skal sammen med et publikum bestående av Eurovision-fans diskutere låter, artister, kostymer og show. Del 2 av 4.
21:55 
Tidsbonanza
Eventyrerbonanza. Tidsbonanza: Eventyrerbonanza. Ut på tur – aldri sur! Det er et kjent begrep, men gjelder det også for polarheltene? Vi følger i fotsporene til våre eventyrere. Turhelter med lange og kort ekspedisjoner som møtes til dyst er Arne Hjeltnes og Erling Kagge–Cecilie Skog og Aleksander Gamme. Programleder er Thomas Felberg. Norsk underholdningsserie fra 2019. Säsong 5. Del 7 av 11.
23:00 
Kveldsnytt
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær. [99756]
23:15 
Hvorfor det? [Repris]
Trond-Viggo Torgersen har med seg gjesten Tore Sagen på scenen, og sammen svarer de på alle tenkelige og utenkelige spørsmål fra publikum på Samfundet i Trondheim. Säsong 4. Del 3 av 7.
23:45 
Uærlighetens pris [Repris]
Amerikansk komedie fra 2009. Mark Bellison lever i en verden hvor alle er ærlige. Han er håpløst forelsket i Anna, men har dessverre utseendet mot seg. Så begynner han å finne opp historier om paradiset… Med: Ricky Gervais, Jennifer Garner, Jonah Hill m.fl. Regi: Ricky Gervais, Matthew Robinson. Producerat år 2009. Regissör: Matthew Robinson, Ricky Gervais, Skådespelare: Tina Fey, Jason Bateman, Jeffrey Tambor, Louis C K, Jonah Hill, Jennifer Garner.
01:20 
Jorden rundt på seks steg [Repris]
Norsk underholdningsserie fra 2018. Vi er snart åtte milliarder mennesker på jorden. Ifølge teorien ”six degrees of separation” er vi alle koblet sammen gjennom maksimalt seks bekjentskaper. Via en venn av en venn, på seks steg, kan du altså kobles sammen med hvem som helst på planeten! Nå skal vi prøve å bevise at teorien holder vann. I denne episoden skal Leo Ajkic og Sophie Elise Isaksen jakte forbindelser over hele verden, fra en tilfeldig person på landsbygda i Kirgisistan, til R&B-stjernen Kelis i Los Angeles. Säsong 1. Del 5 av 6.
02:50 
Beat for beat [Repris]
Det er igjen tid for å feire musikkgleden når Beat for beat nå er tilbake med nye oppgaver og nye artister. Artistene som skal konkurrere er Malin Joneid Ellefsen og Christiane Roald mot Carllisle Sienes og Kristian Raanes. Programleder er Atle Pettersen. Säsong 22. Del 8 av 8.
03:50 (04:56)
The Doors: den siste konserten [Repris]
Britisk konsertfilm. Intenst men kontrollert leverer legendene rockemagi til ein halv million menneske på Isle of Wight. Året etter døyr Jim Morrison.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se