Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK1
NRK1
Skriv ut p� dagens tv
07:05 
Landet frå lufta: Mot [Repris]
Opplev Noreg som du aldri har sett det før, bli med på ei luftig reise over landet vårt. Det handlar om å takle motgang, utfordre seg sjølv og å våge. Korleis har dei som levde før oss møtt krig og vanskelege tider, og korleis har det forma det landet vi lever i no?. Du møter tapre sjømenn på Sørlandet, ser korleis Alta reiste seg att etter andre verdskrig og er invitert med på 17.mai-feiring i Oslo. På turen treff du også våghalsar som kastar seg utfor bratte fjell, ein hundekøyrar i vinterlandskap og moskus på Dovre. Del 6 av 6.
07:55 
Solgt! [Repris]
Nordmenn elska å dra til fjells i påska. Programleiar Frode Søreide tatt med seg meglarar til fjellbygda Trysil for å tippe hytteprisar. Her blir det alt frå sjarmerande hyttekos i skogen til luksus rett ved skibakken. Meglarar frå Fredrikstad og Arendal møtast til duell i det som er Norges største skidestinasjon. Norsk serie. Säsong 7. Del 1 av 13.
08:25 
Solgt! [Repris]
To lag med eigedomsmeklarar blir ruska opp frå sitt vanlege territorium og tatt med til ein ukjent bustadmarknad. Her skal dei tippe prisen på tre ulike eigendommar. Kva kostar ei hytte i påskefjellet? Er du blitt freista til å kjøpe deg ei fjellhytte i påska?. Solgt-programleiar Frode Søreide er på påskefjellet med meglarar som skal tippe pris på tre ulike objekt. Her blir det visning i alt frå ein leilegheit med tussar og troll til ei eksklusiv handlafta tømmerhytte. Programleiar: Frode Søreide. Norsk serie. Programledare: Frode Søreide.
08:55 
Med hjartet på rette staden [Repris]
Britisk dramaserie. Ein gammal skulekamerat av Ventress kjem tilbake til Aidensfield saman med den nye kona si. Ventress har ei kjensle av at han har skumle planar. Faith Trueman ønskjer å reise tilbake til hotellet i Cornwall, der ho ein gong var på bryllaupsreise, og Greengrass har lova å hjelpe henne. Säsong 9. Del 4 av 24. Producerat år 1999.
09:45 
Elgorado: En lys framtid? [Repris]
Skogens konge har også sine plager. Den er for eksempel en kløne på glattisen. Og småkryp kan i verste fall ta knekken på den. Men elgen er et nyttedyr i Norden og fortsatt er det spennende for folk å møte de store dyrene. Norsk naturserie. Del 5 av 5.
10:25 
Vår i Nord-Amerika [Repris]
Britisk naturserie. Yellowstone, Rocky Mountains: Den dramatiske kampen mellom årstidene blir tøffere for hvert år. Bisonkalver og bjørnunger tar sine første, famlende steg. Samtidig er ulvene sultne etter magre måneder, og med snøsmeltingen kommer faren for flom. Del 2 av 3.
11:20 
Folkets dyrevideoer [Repris]
Norsk dokumentar. Ut i naturens seere har i mange år sendt oss opptak av sine opplevelser med ville, norske dyr. Her er de beste historiene. God fornøyelse!.
11:40 
Jorden rundt på seks steg [Repris]
Norsk underholdningsserie fra 2018. Vi er snart åtte milliarder mennesker på jorden. Ifølge teorien ”six degrees of separation” er vi alle koblet sammen gjennom maksimalt seks bekjentskaper. Via en venn av en venn, på seks steg, kan du altså kobles sammen med hvem som helst på planeten! Nå skal vi prøve å bevise at teorien holder vann. I denne episoden skal Leo Ajkic og Sophie Elise Isaksen jakte forbindelser over hele verden, fra en tilfeldig person på landsbygda i Kirgisistan, til R&B-stjernen Kelis i Los Angeles. Säsong 1. Del 4 av 6.
13:05 
Miss Marple: Mysterium i Vestindia [Repris]
Britisk krimserie fra 2013. Den vennlige eldre damen befinner seg på et overdådig luksushotell på den tropiske øya St. Honore. Stedet skulle by på en himmelsk hvile, men så dør en av gjestene like etter at han er ankommet. Miss Marple slår seg ikke til ro med meldingen om hjerteslag, og setter igang sin egen etterforskning. Säsong 6. Del 1 av 3. Producerat år 2013. Skådespelare: Poppa Bennett Warner, Kingsley Ben-Adir, Julia McKenzie.
14:35 
I Jan Baalsruds fotspor: Hele historien [Repris]
Spesialsoldatene Ronny Bratli og Rune Gjeldnes gjenopplever flukten som Jan Baalsrud mirakuløst overlevde vinteren 1943. Historien ble verdensberømt etter krigen gjennom boka og filmen Ni Liv.
16:50 
Verdens minste mesterverk [Repris]
Britisk dokumentar fra 2018. Mikroskulptør Willard Wigans kunst er så liten at den får plass i et nåløye. Hele samlingen, som er verdsatt til millioner, får plass på en mynt. Hvordan får han det til?. Producerat år 2018.
17:40 
Ein ekte gullgravar [Repris]
Norsk dokumentarserie fra 2018. Odd Arne Skaldebø (72) har leita etter gull i femti år. Det har gitt han intense naturopplevingar i mange land. Men ein dramatisk tur i Alaskas villmark endra totalt måten hans å leve på. Säsong 1. Del 1 av 2. Producerat år 2018. [608464]
18:20 
Ein ekte gullgravar [Repris]
Norsk dokumentarserie fra 2018. Gullgravaren leitar etter gull i Finnmark, der det er størst sjanse for rike funn her i landet. Resultatet er ganske overraskande. Säsong 1. Del 2 av 2. Producerat år 2018. [610209]
19:00 
Dagsrevyen
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær. [803]
19:30 
Påskenøtter
Øystein Bache og Rune Gokstad presenterer spennende og underholdende oppgaver for hele familien. Del 8 av 8. [53377]
19:45 
Dora Thorallsdottir - Familiegreier
Denne varme og morsomme standupforestillingen ble spilt over hundre ganger på Latter og på turne over hele Norge. Doras erfaring som komiker og relasjonsterapeut gir henne unike forutsetninger for å se det komiske i alt som omhandler familien. I ”Familiegreier” tar hun for seg alt fra arveoppgjør til slektsforskning, svigerfamilier, foreldremøter, julaftener, begravelser, hemmeligheter og alt annet rusk og rask de fleste av oss har i flokken.
21:00 
NRK nyheter
 [44667]
21:10 
Bedrag - skitne penger
Bedrag - skitne penger. Nicky figurerer som storsmugler og driver med hvitvasking på si. Alf jobber i politiets ekspertgruppe, og skal etterforske et mystisk funn i en kjeller. Dansk krimserie. Säsong 3. Del 1 av 10.
22:05 
Bedrag - skitne penger
Dansk krimserie. Bedrag - skitne penger. Säsong 3. Del 2 av 10.
23:05 
Påskenøtter: Løsning Påskenøtter
Øystein Bache og Rune Gokstad presenterer spennende og underholdende oppgaver for hele familien. Säsong 1.
23:10 
Kveldsnytt
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
23:30 
Rebecka Martinsson: Svart sti [Repris]
Svensk krimserie. En nær barndomsvenn dør, og advokaten Rebecka Martinsson reiser motvillig tilbake til hjemtraktene. En ung kvinne blir funnet død i et isfiskehus. Sporene leder politiet til lokale gruveselskap med utenlandske eiere. Rebecka er i ferd med å komme seg etter et sammenbrudd og får tilbud om jobb som aktor i Kiruna. Del 2 av 4. Skådespelare: Gunilla Röör, Samuel Fröler, Ida Engvoll.
00:55 
Rosemari
Norsk drama fra 2016. I sitt eget bryllup oppdager Unn Tove en nyfødt baby på hotellets toalett. 16 år senere vil Rosemari finne sine biologiske foreldre. Unn Tove er journalist og tilbyr seg å hjelpe. Producerat år 2016. Regissör: Sara Johnsen, Skådespelare: Tuva Novotny, Laila Goody, Ruby Dagnall.
02:30 
Torpedoer [Repris]
Säsong 2. Del 5 av 6. Producerat år 2017.
03:15 
Torpedoer [Repris]
Säsong 2. Del 6 av 6. Producerat år 2017.
04:00 
Ein ekte gullgravar [Repris]
Norsk dokumentarserie fra 2018. Odd Arne Skaldebø (72) har leita etter gull i femti år. Det har gitt han intense naturopplevingar i mange land. Men ein dramatisk tur i Alaskas villmark endra totalt måten hans å leve på. Säsong 1. Del 1 av 2. Producerat år 2018.
04:40 (05:20)
Ein ekte gullgravar [Repris]
Norsk dokumentarserie fra 2018. Gullgravaren leitar etter gull i Finnmark, der det er størst sjanse for rike funn her i landet. Resultatet er ganske overraskande. Norsk dokumentarserie. Säsong 1. Del 2 av 2. Producerat år 2018.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se