Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK1
NRK1
Skriv ut p� dagens tv
06:55 
Norge Rundt: Plaster på skrubbsåret
17. mai markerer starten på skrubbsårsesongen. Hos Norgeplaster på Vennesla håper de på varmt og fint vær framover. For sol og 20 grader pluss betyr at salget av plaster skyter i været. Finn din favorittreportasje på Norge Rundtkartet: nrk.no/norgerundt.
07:20 
Hagekampen
Svensk serie. Kven er Sveriges største hageentusiast? Ti deltakarar med god fantasi og grøne fingrar konkurrerer om kven som kan skape den vakraste hagen. Ein deltakar blir slått ut i kvart program, fram til det står berre ein att - vinnaren av hagekampen!. Del 6 av 8.
08:20 
Solgt!
Norsk serie. To lag med eigedomsmeklarar blir ruska opp frå sitt vanlege territorium og tatt med til ein ukjent bustadmarknad. Her skal dei tippe prisen på tre ulike eigendommar. Å ha god lokalkunnskap er gull verdt for ein meklar. Difor er det ekstra utfordrande å kome til eit framand område og tippe bustadprisar. Det får meklarar frå Trondheim og Bergen erfare når dei blir tatt med på visning i Akershus. Programleiar Frode Søreide byr på sørlandsidyll i Asker, ein eksklusiv villa i Lommedalen i Bærum og eit ombygd 80-talshus på Nesodden. Säsong 8. Del 7 av 7.
08:50 
Sommeråpent: Det beste fra Sommeråpent
Det beste av underholdningen fra årets Sommeråpent.
09:35 
Trondheimsreisen
Norsk dokumentar. Unike arkivbilder tar oss med på en vidunderlig reise gjennom tiden og Trondheims gater fra starten av 1900 og frem til 1980-tallet.
10:55 
Sommerauksjon
Svensk auksjonsserie. Hvem tar hjem de beste kuppene? To lag konkurrerer på auksjon. Anneli og Tomi fra Trollhättan konkurrerer mot Adam og Marianne fra Helsingborg og Trondheim. Säsong 2. Del 4 av 8.
11:55 
Poirot
Død manns speil. Br. krimserie fra 1993. Med David Suchet, Hugh Fraser. (Dead Man's Mirror) Sesong 5. Säsong 5. Del 7 av 8. Producerat år 1993.
12:45 
Meningen med livet
Svensk dokumentarserie. Er det noen fordeler med å bli eldre? Fysiker Bodil Jönsson mener det. Säsong 1. Del 7 av 8.
13:15 
Fra barn til borger
Norsk dokumentar fra 2016. Hva skjer når seksåringene møter skolehverdagen? Tar alvoret plassen til lek og moro, blir dagen kjedelig og litt skremmende eller blir skolen et sted hvor kreativitet og nysgjerrighet preger barnas nye verden? Klasserommet er ofte et hemmelig rom, men Max og Sofia og klassen de går i åpnet døra for Janne Lindgren og hennes kamera gjennom hele det første skoleåret. Hun viser oss barnas følelser og reaksjoner på det som skjer. Lavmælt og til ettertanke for oss som blir med inn i klassen. Producerat år 2016.
14:00 
Husdrømmer
Svensk serie fra 2016. Sommeren 2013 fikk Katja og Jonnie en tung beskjed. Katja hadde fått en svulst i hypofysen. De innså at de måtte finne en enklere måte å leve på, og det passet ikke med et gammelt hus som krever stadig vedlikehold. Men samtidig ville de bo på samme sted. Dermed så en annerledes husdrøm dagens lys. Säsong 3. Del 3 av 8. Producerat år 2016.
15:00 
Friidrett: Diamond League fra Birmingham
Kommentator: Vebjørn Rodal, Karen-Marie Ellefsen, Jann Post.
17:00 
Solgt!
Norsk serie. To lag med eigedomsmeklarar blir ruska opp frå sitt vanlege territorium og tatt med til ein ukjent bustadmarknad. Her skal dei tippe prisen på tre ulike eigendommar. Millionane sitt laust når to lag med norske meklarar blir tatt med til feriefavoritten Mallorca for å tippe pris på tre feriebustader. Her blir det visning i ei eksklusiv leilegheit i strandkanten og ein gigantisk villa som ligg i eit flott område. Programleiar Frode Søreide har invitert med seg meklarar frå Sørlandet og hovudstaden. Programleiar: Frode Søreide. Säsong 8. Del 6 av 7.
17:30 
Sommermat i Falkenberg
Svensk matserie. Konsistens er viktig for matretten. Lisa byr på spagetti carbonara, pannekaker fra alle verdenshjørner og gelegodteri. Säsong 1. Del 8 av 8.
18:30 
Bokekspedisjonen
Kongsvinger. Ord vi deler. Høstens bokekspedisjon starter i Kongsvinger hos forfatter og artist Levi Henriksen. Programleder Pia Rivelsrud farter rundt i Bokbilen. Den stopper på 12 litterære steder underveis i hele Norge. Her snakker de om hvordan hjemstedet har inspirert forfatteren i tekster om kjærlighet, tapte drømmer, barndom, hat og lykke. Vi tar utgangspunkt i det lokale for å si noe om det universelle, i Kongsvinger og andre steder. Del 1 av 12.
19:00 
Søndagsrevyen
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med utenriksmagasin, sport og vær.
19:30 
Med kjærlighet for kanaler
Britisk reiseserie. Hebridene og Crinan-kanalen. Skuespillerparet Prunella Scales og Timothy West elsker elvebåter og kanaler. Crinan-kanalen ble bygd som en snarvei fra Hebridene til Glasgow-regionen. Tim og Pru jobber seg fram, om bord på et gammelt dampskip. Säsong 4. Del 6 av 6.
20:15 
Dynastier i dyreriket
Britisk naturserie. Tigere. En tiger vokter over sine nyfødte unger. De har rik tilgang på mat og vann, men rundt dem lurer farene. Kan hun beskytte dem mot kamplystne rivaler?. Del 5 av 5.
21:05 
NRK nyheter
21:15 
Shetland
Britisk krimserie. En avkuttet hånd driver i land på en strand. Den tilhørte en nigeriansk gutt. Hvilken kobling har han til øyboerne på forblåste Shetland?. Säsong 4. Del 1 av 6.
22:15 
Shetland
Britisk krimserie. Säsong 4. Del 2 av 6.
23:10 
Kveldsnytt
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
23:30 
Verdens tøffeste togturer
Britisk reiseserie. Bli med på ekstreme togturer gjennom noen av verdens tøffeste terreng. Fra de krydderduftende soukene i Marrakesh går turen mot Casablanca. Komforten er høy på den første delen av reisen langs nordafrikanske jernbaner bygd av franskmennene i kolonitida. Men det blir verre. Reiseleder: Chris Tarrant. Säsong 4. Del 1 av 4.
00:15 
Barbecue
Fransk komedie. 50 år gamle Antoine får plutseleg hjarteinfarkt, trass i at han har levd eit sunt og roleg liv. Til inga nytte. Det er på tide å sleppe seg litt laus!. Medverkande: Florence Foresti, Lambert Wilson, Franck Dubosc, Regissör: Éric Lavaine.
01:50 
Dokusommer: Silvana - Väck mig när ni vaknat
Svensk dokumentar fra 2017. Rapperen Silvana Imam har tatt Skandinavia med storm. Med skarp tunge belyser feministikonet utfordringer i samfunnet. Men hva fører merkelappen "sterk kvinne" med seg? (Silvana - Väck mig när ni vaknat). Producerat år 2017. Regissör: Christina Tsiobanelis, Olivia Kastebring, Mika Gustafson.
02:40 
Sprit, forbud og gangstere
Amerikansk dokumentar fra 2018. Var forbudstiden i USA en fiasko? Brennevinsforbudet gjorde USA til rene krigssonen der politiet kjempet mot organiserte kriminelle. (Drinks, Crime and Prohibition). Del 2 av 2. Producerat år 2018.
03:35 (05:00)
Ole Ivars På dansefot
I 25 år har "På dansefot" med Erik Forfod bidratt til danseglede på radioen. Dette ble feiret i sommer sammen med Ole Ivars på Storsand Gård Camping utenfor Trondheim.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se