Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK1
NRK1
Skriv ut p� dagens tv
07:00 
Sommerauksjon [Repris]
Svensk auksjonsserie fra 2016. To lag konkurrerer om å gjøre de beste kuppene på auksjon. Først ut er vennene Mia og Malin som kappes mot paret Lena og Tapio fra Umeå. Og skueplassen er en auksjon i ei bygd i Östergötland som heter Kärra. Säsong 2. Del 1 av 8. Producerat år 2018. [90645]
08:00 
Sommerauksjon [Repris]
Svensk auksjonsserie. To lag konkurrerer om å gjøre de beste kuppene på auksjon. Vennene Patrick og Johnny møter søskenparet Jens og Ullis til dyst. Auksjonen finner sted på gården Hoppet utenfor Edsbyn. Svensk auksjonsserie. Säsong 1. Del 2 av 8.
08:55 
Med hjartet på rette staden [Repris]
Britisk dramaserie. Onkelen til Jackie, Henry Tomkinson, køyrer ned ein ung syklist og stikk av frå staden i panikk. Eit augevitne gir detaljerte opplysningar om bilen, og Mike skjønar at Henry kan vere den skyldige trass i at kona hans gir han alibi. Säsong 8. Del 24 av 24. Producerat år 1998.
09:50 
Elgorado: Skogens konge [Repris]
Elgen lever godt i Norden, her er den konge i skogen. Likevel treffer vi den i hager, på åkrene og langs vegen. Seernes egne videobilder forteller om mange nære elgmøter. Hva får elgen til å erobre nytt land? Norsk naturserie. Del 1 av 5.
10:25 
Da vinden snudde [Repris]
Norsk dokumentar fra 2017. I august 2015 gjennomfører Dennis Kakis sitt fallskjermhopp nummer 260. Et plutselig vindkast fører til at han mister kontrollen og krasjlander. Når han våkner på sykehuset får han beskjed om at han er lam fra livet og ned. Dennis nekter å godta situasjonen han har havnet i og reagerer med å dokumentere sin egen reise mot sitt eneste mål: å komme seg på beina for å kunne hoppe igjen. Producerat år 2017.
11:30 
Kongen av kortkunst [Repris]
Amerikansk dokumentar fra 2017. Richard Turner er en av verdens beste tryllekunstnere med korttriks. Han er også fullstendig blind. Han tar oss med på et tilbake til den tiden han begynte å miste synet som barn. Producerat år 2017. Regissör: Luke Korem.
12:55 
Miss Marple [Repris]
Britisk krimserie fra 2010. Et amerikansk filmteam invaderer en britisk landsby og skaper mye liv og røre. Til å begynne med er alle glade for det eksotiske innslaget i landsbyen, men snart blir leken dødsens alvor. To kvinner blir drept - uten noe begripelig motiv. Miss Marple og nevøen, politiinspektør Craddock, forfølger teorien om at morderen var ute etter en helt annen - en vakker og velkjent skuespiller som flere kunne ha god grunn til å ville ta av dage. Med Julia McKenzie, Samuel Barnett, Hugh Bonneville, Brennan Brown, Michele Dotrice og Lindsay Duncan. Säsong 5. Del 1 av 4. Producerat år 2009.
14:25 
Hotellet på Fogo [Repris]
Spektakulær arkitektur ved havgapet i Newfoundland. Sammen med arkitekt Todd Saunders får vi se Fogo Island Inn reise seg gjennom de fire årstidene. Fransk dokumentar. [850215]
15:20 
Eides språksjov [Repris]
Norsk underholdningsprogram fra 2018. Høgdepunkt frå sesongen. Eides språksjov: Høgdepunkt frå sesongen. Denne vinteren har Linda Eide vekt latter, undring og mange språklege diskusjonar rundt om i landet. Få tema engasjerer nordmenn meir enn språk. Her er høgdepunkta frå årets sesong med Eides språksjov samla i eitt program. Säsong 2. Del 11 av 11.
16:05 
Den bortglömde polarhjälten [Repris]
Norsk dokumentärserie från 2018. På en snedig måte sikrer hvalfangermatrosen Carsten Borchgrevink seg æren for å bli den første som setter sin fot på Antarktis. Hans pågangsmot blir belønnet med en enorm pengesum til den første overvintringsekspedisjon i 1898. Hans hytte har snart stått 120 stormfulle år midt i verdens største koloni med Adélie pingviner. Gjennom en reise tilbake dit og med en unik samling av bildene de tok, avslører vi hvorfor eventyreren endte opp som fattig og ukjent. Producerat år 2018.
19:00 
Dagsrevyen
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær. [963]
19:30 
Påskenøtter
Øystein Bache og Rune Gokstad presenterer spennende og underholdende oppgaver for hele familien. Del 4 av 8. [22031]
19:45 
Lemen - en liten gigant
De er små. De er sinte. Om lag hvert fjerde år kommer de i horder, tilsynelatende fra intet, og skaper liv og røre i fjellheimen. Møt lemenet, mystisk og misforstått.
20:35 
Fleksnes: Høyt henger vi [Repris]
Etter en ukes tur på fjellet returnerer Fleksnes og Moder'n til sivilisasjonen. Tilbakekomsten skjer med gondol sammen med noen utenlandske turister. Plutselig går strømmen … Med Helga Dahmen, Evert Lindkvist, Per Pallesen, Frank Straass, Aud Schønemann og Rolv Wesenlund som Marve Fleksnes. Regi: Bo Hermansson. [390654]
21:05 
NRK nyheter
21:20 
Påskekrim: Vera
Britisk krim. En rettspsykolog under utdanning blir funnet død på en søppelfylling i Northumberland. Dødsfallet etterforskes som et drap, og Vera Stanhope tar saken. Med Brenda Blethyn. Säsong 9. Del 1 av 4.
22:50 
Norge fra lufta
Se vårt vidstrakte land fra luften.
22:55 
Påskenøtter: Løsning Påskenøtter
Øystein Bache og Rune Gokstad presenterer spennende og underholdende oppgaver for hele familien. Säsong 1.
23:00 
Kveldsnytt
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær. [61505]
23:15 
Supersmud [Repris]
Norsk humorshow. Supersmud er det femte soloshowet til Dagfinn Lyngbø, en av landets mest populære og kritikerroste komiker. I showet tar han for seg streben etter det perfekte liv, som alltid med treffsikre vitser og poenger vi kjenner oss igjen i. Supersmud ble spilt over 300 forestillinger over hele Norge før det hele ble avsluttet med denne heidundrane avslutningen i Folketeateret i Oslo. Se frem til en drøy time fylt av stand up og musikalsk humor av ypperste klasse!.
00:30 
Eit enklare liv [Repris]
Maryanne bur i utkanten av Sahara med dei 14 hundane sine. Solkraft, kyr, geiter og kjøkkenhage gjer at den 67 år gamle enka er sjølvberga, i alle fall eit stykke på veg. (Where the Wild men are: Egypt) Britisk dokumentarserie. Säsong 6. Del 3 av 8.
01:15 
Den glemte polarhelt [Repris]
Norsk dokumentärserie från 2018. På en snedig måte sikrer hvalfangermatrosen Carsten Borchgrevink seg æren for å bli den første som setter sin fot på Antarktis. Hans pågangsmot blir belønnet med en enorm pengesum til den første overvintringsekspedisjon i 1898. Hans hytte har snart stått 120 stormfulle år midt i verdens største koloni med Adélie pingviner. Gjennom en reise tilbake dit og med en unik samling av bildene de tok, avslører vi hvorfor eventyreren endte opp som fattig og ukjent. Norsk dokumentar.
04:10 (06:15)
Stolthet og fordom
Britisk drama fra 2005. Fru Bennet har oppdratt sine fem døtre med ett formål, å finne seg en mann. En sommer flytter en velstående ungkar, med sofistikerte omgangsvenner, inn i et nærliggende herskapshus. Lizzie, møter den kjekke og noe snobbete herr Darcy. De virker som det perfekte par, men stolthet og fordommer kommer mellom dem. Med Keira Knightley, Matthew MacFadyen, Donald Sutherland. Regi: Joe Wright. Producerat år 2005. Regissör: Joe Wright, Skådespelare: Donald Sutherland, Brenda Blethyn, Judi Dench, Keira Knightley, Rosamund Pike.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se