Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK1
NRK1
Skriv ut p� dagens tv
07:00 
Sommerauksjon [Repris]
Svensk auksjonsserie. Ellen og Åsa prøver å finne de beste kuppene på en auksjon i Nora. De konkurrerer mot paret Josefine og Michael fra Malmö. Säsong 1. Del 3 av 8. [50068]
08:00 
Sommerauksjon [Repris]
Svensk auksjonsserie. Far og sønn Håkan og Johan møter venneparet Sara og Ulrika fra Malmö. De konkurrerer om å gjøre de beste kuppene på en auksjon på et torp utenfor Malmköping. Svensk auksjonsserie. Säsong 1. Del 4 av 8. [54884]
09:00 
Med hjartet på rette staden [Repris]
Britisk dramaserie. Maggie har svangerskapspermisjon og koser seg med babyen sin. Gina får besøk av Terry som er på rømmen og treng pengar. Ho skjuler han ei stund, men Terry er desperat. Säsong 9. Del 1 av 24. Producerat år 1999.
09:50 
Elgorado [Repris]
Norsk naturserie. Elgens familieliv. Elgorado: Elgens familieliv. Hva er elgens mål her i livet? Sannsynligvis det samme som for mange andre: Et langt og lykkelig liv med kjæreste og unger – og masse deilig mat. Men kommer du mellom mor og kalv, ligger du tynt an. Del 2 av 5.
10:30 
Jesus lever på Karmøy [Repris]
Svein Helge, 23, vil redde den gamle bedehuskulturen. Sammen med venner arrangerer han gammeldags basar for å få penger til å restaurere et gammelt bedehus på Karmøy. Norsk dokumentar. [3567]
11:00 
Langfredagsgudsteneste i Knarvik kyrkje
Seniorprest Magne Bjørndal preikar. Spesialprest Torbjørn Sæle medverkar også. Artist og låtskrivar May Sissel Rismyhr Jansen med band deltar og leier fellessongane saman med organist William Kay.
11:45 
Villmarkas son [Repris]
Poeten, bonden og musikaren lever tett på naturen og fuglane, og tolkar teikna frå himmelens baronar kvar einaste dag. I fjellheimen opplever han det storslagne, det vakre i naturen og det mytiske. Har han sett huldra – eller ikkje? Kva finst i kløfta mellom røyndom og folketru?. Jimmy Øvredal er villmarkas son og herre i sitt eige naturparadis. Norsk dokumentar.
13:00 
Miss Marple [Repris]
Britisk krimserie fra 2010. Miss Marple inviteres på fest til lady Virginia Revels familiehjem Chimneys, et hus kjent for sine diplomatiske samlinger, helt til en diamant ble stjålet derfra for 20 år siden. Miss Marple innser at Chimney har flere mørke hemmeligheter enn hun trodde. Säsong 5. Del 2 av 4. Producerat år 2009. [985797]
14:30 
Turistforeningen 150 år [Repris]
I fjor var det 150 års-jubileum for Den Norske Turistforeningen, som utrettelig har lagt forholdene til rette for å få oss nordmenn ut i fjell og mark. Bli med på den storslagne jubileumsforestillingen i Oslo Spektrum med vår egen turdronning, HM dronning Sonja, Odd Nordstoga og Lars Monsen for å nevne noen. Kveldens konferansier er Anne Lindmo.
15:50 
Supergira otere [Repris]
Britisk naturdokumentar. Otere er lekne og tilpassingsdyktige mestersvømmere. Vi går tett på og prøver å finne ut av deres hemmeligheter.
16:40 
Bryllaupet som folket elska [Repris]
Britisk dokumentar frå 2017. 20. november 1947 gifta dronning Elizabeth og prins Phillip seg med eit storslått bryllaup i Westminster Abbey i London. Selv om det var kort tid etter krigen, klarte britane å gje dei eit makelaust bryllaup og folkefest i Londons gater. No, meir enn 70 år seinare, minnest folk enno folkefesten med glede og begeistring. Producerat år 2017.
17:30 
Tungeskjærerne [Repris]
Norsk dokumentar fra 2017. Ylva på ni skal til besteforeldrene i vinterferien. Hun skal skjære torsketunger for første gang, sammen med Tobias på elleve, som allerede er en erfaren tungeskjærer. Regi: Solveig Melkeraaen. Säsong 1. [53161]
18:30 
Solgt! [Repris]
Nordmenn elska å dra til fjells i påska. Programleiar Frode Søreide tatt med seg meglarar til fjellbygda Trysil for å tippe hytteprisar. Her blir det alt frå sjarmerande hyttekos i skogen til luksus rett ved skibakken. Meglarar frå Fredrikstad og Arendal møtast til duell i det som er Norges største skidestinasjon. Norsk serie. Säsong 7. Del 1 av 13. [1987]
19:00 
Dagsrevyen
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær. [180]
19:30 
Påskenøtter
Øystein Bache og Rune Gokstad presenterer spennende og underholdende oppgaver for hele familien. Del 5 av 8. [94884]
19:45 
Norge rundt
Vi er på Askøy hos Mariann og familien som likeså godt har åpna bakstehus i hagen. Og vi er tidlig på an – for her er det mye som skal på plass før kundene etter hvert strømmer på. Finn din favorittreportasje på Norge Rundtkartet: nrk.no/norgerundt. [973161]
20:10 
Beat for beat
Det er igjen tid for å feire musikkgleden når Beat for beat nå er tilbake med nye oppgaver og nye artister. Artistene som skal konkurrere er Mari Eriksmoen og Marius Roth Christensen mot Marian Aas Hansen og Zelimir. Programleder er Atle Pettersen. Säsong 22. Del 7 av 8.
21:25 
Påskekrim: Vera
I en liten kystby blir liket av en tenåring funnet knivstukket. Britisk krim. Med Brenda Blethyn. Säsong 9. Del 2 av 4.
22:55 
Påskenøtter: Løsning Påskenøtter
Øystein Bache og Rune Gokstad presenterer spennende og underholdende oppgaver for hele familien. Säsong 1.
23:00 
Kveldsnytt
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær. [42426]
23:15 
Det beste av Lindmo
Få med deg høydepunkter fra Lindmo-sendinger i dette gjensynet med populære gjester og artister som har vært innom Anne Lindmo sitt studio. Säsong 13. Del 15 av 15.
00:05 
Duran Duran - kongar av 80-talet
Britisk dokumentar. Musikk, mote, makeup og modellar; Duran Duran skin enno klarare enn dei fleste på 80-talets popstjernehimmel.
01:05 
Fletch
Amerikansk krimkomedie fra 1985. Journalisten Irwin ”Fletch” Fletcher går under cover for å avdekke en story om en mulig forbindelse mellom Los Angeles-politiet og noen narkosmuglere. Han blir avledet når en rik forretningsmann, Alan Stanwyk, tar ham for å være hjemløs og prøver å ansette ham for å begå mord. Alan har kreft, og er villig til å gå til ekstreme lengder for å være sikker på at familien hans vil kunne få utbetalt livsforsikringen hans. Selvmord vil bety at familien ikke får utbetalt et rødt øre, så han tilbyr Fletch 50 tusen dollar for å gjøre udåden for seg. Producerat år 1985. Regissör: Michael Ritchie, Skådespelare: Tim Matheson, Geena Davis, M. Emmet Walsh, Chevy Chase, Dana Wheeler-Nicholson.
02:40 
Supersmud [Repris]
Norsk humorshow. Supersmud er det femte soloshowet til Dagfinn Lyngbø, en av landets mest populære og kritikerroste komiker. I showet tar han for seg streben etter det perfekte liv, som alltid med treffsikre vitser og poenger vi kjenner oss igjen i. Supersmud ble spilt over 300 forestillinger over hele Norge før det hele ble avsluttet med denne heidundrane avslutningen i Folketeateret i Oslo. Se frem til en drøy time fylt av stand up og musikalsk humor av ypperste klasse!.
03:50 
Solgt! [Repris]
Norsk underhaldningsserie frå 2018. To lag med eigedomsmeklarar blir ruska opp frå sitt vanlege territorium og tatt med til ein ukjent bustadmarknad. Her skal dei tippe prisen på tre ulike eigedomar.Kven er flinkast til å tippe bustadprisar av norske og danske meklarar? Det er duka for landskamp i denne spesialutgåva av Solgt. Kampen skjer på nøytral grunn i Gøteborg i Sverige, der det skal tippast pris på to leilegheiter og eit gamalt svensk herskapshus. Her handlar det om å forsvare nasjonen si ære. Säsong 9. Programledare: Frode Søreide.
04:20 
Eit enklare liv [Repris]
Maryanne bur i utkanten av Sahara med dei 14 hundane sine. Solkraft, kyr, geiter og kjøkkenhage gjer at den 67 år gamle enka er sjølvberga, i alle fall eit stykke på veg. (Where the Wild men are: Egypt) Britisk dokumentarserie. Säsong 6. Del 3 av 8.
05:05 (06:01)
Supergira otere [Repris]
Britisk naturdokumentar. Otere er lekne og tilpassingsdyktige mestersvømmere. Vi går tett på og prøver å finne ut av deres hemmeligheter.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se