Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK1
NRK1
Skriv ut p� dagens tv
07:05 
Sommerauksjon [Repris]
Svensk auksjonsserie. Søskenparet Marianne og Jonne møter vennene Sanna og Patrik. De tevler om de beste varpene på en auksjon. Det hele går for seg på et gammelt danselokale i nordre Västmanland. Säsong 1. Del 5 av 8.
08:05 
Sommerauksjon [Repris]
Svensk auksjonsserie. Pierre og Nathalie er søsken og skal konkurrere mot Carola og Lisette, som er mor og datter. Hvem kan gjøre de beste kuppene på en auksjon i Spjutterum?. Säsong 1. Del 6 av 8.
09:00 
Med hjartet på rette staden [Repris]
Britisk dramaserie. Maggie har framleis svangerskapspermisjon, men vikaren hennar får influensa. Det blir innbrot i eit tomt hus som Greengrass har tilsyn med. Ei myntsamling er borte, og Greengrass veit meir om saka enn han vil vedgå. Säsong 9. Del 2 av 24. Producerat år 1999.
09:50 
Elgorado: Elgtrøbbel [Repris]
Norsk naturserie. De er store og de er mange. Elgen kan stelle til mye trøbbel og farlige situasjoner både for seg selv og andre. Særlig i trafikken. Hjelpsomme mennesker har tatt på seg oppgaven med å begrense skadene og plagene for begge parter. Del 3 av 5.
10:30 
Det beste fra Nytt på nytt [Repris]
Hva skjedde egentlig i starten av 2019? Bård, Pernille, Johan og mange smarte gjester har oppsummert ukas viktigste saker i hele vinter. Her får du høydepunktene. Säsong 40. Del 14 av 14.
11:10 
Beatles: Eight days a week - årene på turné [Repris]
Britisk-amerikansk dokumentar fra 2016. Hysteriet og kaoset gjorde at The Beatles tidlig sluttet å spille konserter for å konsentrere seg om å skape nyskapende popmusikk. Hvordan var det å være der?. Producerat år 2016.
12:55 
Miss Marple [Repris]
Britisk krimserie fra 2010. Mens Miss Marple besøker venninnen Dermot i Little Ambrose, må hun etterforske dødsfallet til Eddie Seward som ble funnet i sjøen. Få dager senere skjer det to drap til, og politiinspektør Somerset er sikker på hvem morderen er. Men Miss Marple er ikke overbevist. Säsong 5. Del 3 av 4. Producerat år 2009.
14:20 
Arkitektens hage [Repris]
Landskapsarkitekt Rainer Stange forvandler balkonger, bakgårder og parkanlegg til frodige oaser. Charlotte Thiis-Evensen blir med til kongelig kjøkkenhage i Versailles og hjemlige hagestrøk for å finne ut hvordan vi skaper herlige uterom. Säsong 1. [776827]
14:50 
Solgt! [Repris]
Norsk underhaldningsserie frå 2018. Solgt! inviterer til visning i eit av Norge sine dyraste hytteområde. Det blir og pristipping på eit stabbur rett ved den gamle OL-løypa på Kvitfjell. Og kva kostar eit gamalt tømmerhus frå slutten av 1700-talet mitt i sentrum av Lillehammer. Programleiar Frode Søreide går opp den gamle OL-løypa frå 1994 med meklarar frå Narvik og Vestfold. Norsk underhaldningsserie. Säsong 9. Del 5 av 5. [302681]
15:30 
Invitasjon til eit kongeleg bryllaup [Repris]
Britisk dokumentar. Vi får eit innblikk i alt som skjer bak kulissane til eit kongeleg bryllaup. Med: Sir Trevor McDonald og Julie Etchingham. Medverkande: Julie Etchingham, Sir Trevor McDonald. [74001]
16:20 
Syndebukken [Repris]
Norsk dokumentar. Skuespiller Mads Ousdal oppdager som voksen at hans faste barnevakt på 70-tallet, naboen Harry Lindstrøm, en gang var Norges mest hatede mann. Mads starter en undersøkelse for å finne ut hvorfor. [911778]
17:20 
Åge Aleksandersen 70 år [Repris]
I en festforestilling fylt med overraskelser og unike musikalske øyeblikk, feirer kolleger og venner den samfunnsengasjerte og folkekjære artisten. Konferansier: Bjarte Hjelmeland.
19:00 
Lørdagsrevyen
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med magasin, sport og vær. [469]
19:30 
Påskenøtter
Øystein Bache og Rune Gokstad presenterer spennende og underholdende oppgaver for hele familien. Del 6 av 8. [48285]
19:45 
Lotto
19:50 
Ramm, ferdig, gå!
Sesongpremiere! Ramm, ferdig, gå! er tilbake for å utfordre store idrettsstjerner i elleville konkurranser!. Første par ut er skiskytterne Vetle Sjåstad Christiansen og Ingrid Tandrevold. Hvem av de klarer å treffe blink når programleder Nicolay Ramm som vanlig har skrudd siktet mer enn et par knepp til venstre? Med seg har han komikerne Rasmus Wold og Frida Homlung. Del 1 av 7.
20:25 
Tidsbonanza
Norsk underholdningsserie. Magibonanza. Tidsbonanza: Magibonanza. Et dypdykk i magiens mørke. De som skal konkurrere om heder og ære i magibonanza er Davido og Thomas Seltzer–Alexx Alexxander og Per Inge Torkelsen. Säsong 5. Del 6 av 11.
21:15 
Påskekrim: Vera
Britisk krim. Festen om bord på en båt tar brått slutt da en av gjestene blir oppdaget livløs i elva. Er det en ulykke, eller skjuler det seg noe mer bak hendelsen?. Med Brenda Blethyn. Säsong 9. Del 3 av 4.
22:45 
Hytteliv: Påske [Repris]
Karakterene til Robert Stoltenberg og Herman Flesvig pakker bilen og reiser på fjellet for påskeferie. Det blir utfordringer på ski, søken etter de perfekte påsketradisjonene, afterski og hyttekos når Jeanette og Kristoffer, Presten, Frognerfruene Ellinor og Lillian, Breføreren og Guttegjengen har ei ukes påskeferie på hytta. Säsong 1.
23:05 
Påskenøtter: Løsning Påskenøtter
Øystein Bache og Rune Gokstad presenterer spennende og underholdende oppgaver for hele familien. Säsong 1.
23:10 
Kveldsnytt
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
23:25 
Hvorfor det? [Repris]
Trond-Viggo Torgersen har med seg gjesten Jonas Kinge Bergland på scenen, og sammen svarer de på alle tenkelige og utenkelige spørsmål fra publikum på Rockefeller i Oslo. (2).
23:55 
Kodenavn Mercury
Amerikansk thriller fra 1998. Art Jeffries er en utstøtt FBI-agent som får i oppdrag å passe på Simon Lynch, en 9 år gammel autistisk gutt. Simon har leiemordere i hælene etter at han knekket regjeringens topphemmelige kode. Etter at Simons foreldre blir drept, er det bare Jeffries som kan beskytte Simon mot morderne. Producerat år 1998. Regissör: Harold Becker, Skådespelare: Miko Hughes, Chi McBride, Kim Dickens, Bruce Willis, Alec Baldwin.
01:40 
Jorden rundt på seks steg [Repris]
Norsk underholdningsserie fra 2018. Vi er snart åtte milliarder mennesker på jorden. Ifølge teorien ”six degrees of separation” er vi alle koblet sammen gjennom maksimalt seks bekjentskaper. Via en venn av en venn, på seks steg, kan du altså kobles sammen med hvem som helst på planeten! Nå skal vi prøve å bevise at teorien holder vann. I denne episoden møter vi Live Nelvik og Jenny Skavlan, som skal følge en kjede med bekjentskaper jorden rundt, fra en gammel landsbyhøvding i fjellene i Lesotho, og helt fram til artisten Wyclef Jean i New York. Säsong 1. Del 4 av 6.
03:05 
Beatles: Eight days a week - årene på turné [Repris]
Britisk-amerikansk dokumentar. Hysteriet og kaoset gjorde at The Beatles tidlig sluttet å spille konserter for å konsentrere seg om å skape nyskapende popmusikk. Hvordan var det å være der?.
04:50 (05:38)
Invitasjon til eit kongeleg bryllaup [Repris]
Britisk dokumentar. Vi får eit innblikk i alt som skjer bak kulissane til eit kongeleg bryllaup. Med: Sir Trevor McDonald og Julie Etchingham.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se