Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:30 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
12:25 
Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
Boligeksperterne Peter Ingemann og Sara Lygum er tilbage på Fyn. Det ene par de skal hjælpe er Lone og Carsten der lige nu bor på Sjælland i et lille hus i skoven, men gerne vil finde et hus på Fyn, fordi det passer bedre i forhold til Carstens arbejde. Programmets andet par er Dorthe og Henrik. De har hver især et barn fra tidligere forhold og et lille søn sammen. Den sammenbragte families udfordring er blandt andet, at deres arbejdspladser og børnenes skoler er spredte i mange retninger, så hvis praktikken i hverdagen skal gå op, sætter det særlige krav til beliggenheden. Del 6. Producerat år 2014.
13:15 
Han, hun og drømmeslottet
Der er madfestival i Rouen, og Dick og Angel tager med - mest for at få inspiration til, hvad de skal gøre med deres friske frugter og grøntsager. Vinteren nærmer sig nemlig. Og så skal Angel have færdiggjort sit flydende projekt. . Säsong 4. Del 3. Producerat år 2017.
14:10 
Ugen hvor kvinderne byttede mænd
Ringsted/Varde. Børn er fantastiske. Men hvor mange er lykken? Helle fra Varde har et barn, mens Charlotte fra Ringsted er mor til seks. I 'Ugen hvor kvinderne byttede mænd' venter der begge mødre noget af en omvæltning, når de for en stund rykker ind i hinandens hverdag. I "Ugen hvor kvinderne byttede mænd" har 12 kvinder og mødre sagt ja til i en og samme uge og på tværs af Storebælt at sætte "projekt far, mor og børn" på dagsordenen i et omfattende eksperiment. Er der en opskrift? Og kan vi lære noget af hinanden?. Del 3. Producerat år 2010.
14:55 
Grænsepatruljen
Falske turister, der kommer til Canada for at arbejde, smuglere, legetøj fyldt med heroin, våben forklædt som mobiltelefoner - det er altsammen blot endnu en dag på kontoret for den canadiske grænsekontrol. Hver eneste dag ankommer 20.000 passagerer til den internationale lufthavn i Vancouver, mens endnu flere krydser grænsen mellem USA og British Columbia i bil. Mens de fleste sandsynligvis føler sig lidt beklemt ved at skulle igennem immigrationskontrollen og tolden, er der faktisk nogle, der har rigtig god grund til at være nervøse. Og det er bl.a. dem, grænsekontrollen skal forsøge at spotte. . Del 10. Producerat år 2013.
15:25 
Grænsepatruljen
Falske turister, der kommer til Canada for at arbejde, smuglere, legetøj fyldt med heroin, våben forklædt som mobiltelefoner - det er altsammen blot endnu en dag på kontoret for den canadiske grænsekontrol. Hver eneste dag ankommer 20.000 passagerer til den internationale lufthavn i Vancouver, mens endnu flere krydser grænsen mellem USA og British Columbia i bil. Mens de fleste sandsynligvis føler sig lidt beklemt ved at skulle igennem immigrationskontrollen og tolden, er der faktisk nogle, der har rigtig god grund til at være nervøse. Og det er bl.a. dem, grænsekontrollen skal forsøge at spotte. . Del 11. Producerat år 2013.
15:55 
Heathrow - lufthavnen der aldrig sover
Heathrow er Englands mest berømte lufthavn. Og med 70 millioner passagerer, der årligt passerer gennem terminalerne, er den også den lufthavn i verden, der tager imod flest internationale rejsende. Hver dag 24 timer i døgnet sørger 76. 000 ansatte for at holde lufthavnen kørende, så opholdet for de rejsende bliver så behageligt som muligt. . Del 9. Producerat år 2019.
16:25 
Heathrow - lufthavnen der aldrig sover
Heathrow er Englands mest berømte lufthavn. Og med 70 millioner passagerer, der årligt passerer gennem terminalerne, er den også den lufthavn i verden, der tager imod flest internationale rejsende. Hver dag 24 timer i døgnet sørger 76. 000 ansatte for at holde lufthavnen kørende, så opholdet for de rejsende bliver så behageligt som muligt. . Del 10. Producerat år 2019.
17:00 
Nyhederne og Vejret
17:12 
Regionale nyheder
17:20 
Go' aften LIVE
Del 3. Producerat år 2021.
17:55 
Dit sommervejr
TV 2s vejrværter er klar med de nyeste prognoser for de kommende dage og opdaterer dig om dit sommervejr. Find ud af, hvor du bør tage hen, hvis du gerne vil have lidt solstråler. Del 47. Producerat år 2021.
18:00 
Nyhederne og Sporten
18:10 
Regionale nyheder
18:15 
Go' aften LIVE
Del 3. Producerat år 2021.
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
20:00 
Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
Sara Lygum og Christian Borregaard kaster sig igen ud på det hæsblæsende boligmarked. Sara Lygum hjælper Dzenita og Admir fra Odense med at finde et bud på en bolig tæt på Aarhus og familien. De får vist huse i både Odder, Solbjerg og Silkeborg. Christian Borregaard har fået til opgave at finde en familiebolig til Gritt og Lasse i en landsby på Sjælland, og her går turen til Arnakke, Gadstrup og Skibby. . Del 1. Producerat år 2020.
20:50 
Fem fyre flytter ind
De tre tilbageværende fyre inviterer denne gang Camilla og hendes veninder på vinbar. Her bliver der både talt frit fra leveren og lagt arm om Camillas gunst. Dagen derpå er det igen op til Camilla at sende en af fyrene hjem. . Del 11. Producerat år 2020.
21:30 
Nyhederne
22:00 
Regionale nyheder
22:12 
Sporten
Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk. Del 123. Producerat år 2021.
22:25 
Han, hun og drømmeslottet
Dick og Angel står foran årets travleste sæson, bryllupssæsonen. De skal kæmpe med alt fra sammenfiltrede cirkustelte og to gigantiske fuglebure til en vandliljedam, der skal ligne et Monet-maleri. Del 3. Producerat år 2019.
23:20 
Huse der aldrig kommer til salg
Anholt & Tibirke Bakker. Pernille Sams besøger en familie, der ejer en helt særlig slægtsgård på Anholt. Gården er en fyrmesterbolig, som hører til øens gamle fyr - et fyr, som familien tit klatrer op i for at nyde den storslåede udsigt over Kattegat. Fra Anholt går turen til Tibirke Bakker i Nordsjælland - et af Danmarks dyreste sommerhusområder, hvor mange af husene aldrig kommer til salg. Det gælder også det sommerhus, som Pernille besøger. Huset er gået i arv gennem flere generationer og har altid fungeret som et unikt samlingssted for hele den store familie. . Del 1. Producerat år 2016.
23:55 
Huse der aldrig kommer til salg
Svinkløv & Møn. Pernille Sams tager til Svinkløv i Nordjylland, hvor hun besøger et sommerhus med en unik udsigt ud over Vesterhavet. Huset ligger for sig selv i klitterne blot en lille gåtur fra det legendariske Svinkløv Badehotel. Bagefter går turen til Møn og til en velholdt proprietærgård i barokstil, som en familie i flere generationer har kørt som Bed & Breakfast. . Del 2. Producerat år 2016.
00:30 
Lægehelikopteren
En motocross-kører er kommet slemt til skade efter et sammenstød med en bil, og en 15-årig cyklist har muligvis slået hul i hovedet efter et uheld. Del 4. Producerat år 2019.
01:15 
Mord 24/7 - jagten på gerningsmanden
Britisk dokumentarserie fra 2020. Politiet har én mistænkt ude mod kaution, én varetægtsfængslet og én med en arrestordre. Kan de finde nok beviser til at sigte dem for mordet på Courtney? . Del 3. Producerat år 2020.
02:20 
Animal Airport
To hvalpe har rod i rejsepapirerne og bliver fanget i tolden, og på landingsbanen kommer Heathrows personale i kapløb med tiden, når titusindvis af sommerfuglepupper skal ud af centret, inden de klækker. . Del 25. Producerat år 2018.
02:50 
Grænsepatruljen
Falske turister, der kommer til Canada for at arbejde, smuglere, legetøj fyldt med heroin, våben forklædt som mobiltelefoner - det er alt sammen blot endnu en dag på kontoret for den canadiske grænsekontrol. Hver eneste dag ankommer 20.000 passagerer til den internationale lufthavn i Vancouver, mens endnu flere krydser grænsen mellem USA og British Columbia i bil. Mens de fleste sandsynligvis føler sig lidt beklemt ved at skulle igennem immigrationskontrollen og tolden, er der faktisk nogle, der har rigtig god grund til at være nervøse. Og det er bl.a. dem, grænsekontrollen skal forsøge at spotte. Del 4. Producerat år 2014.
03:20 
Grænsepatruljen
Falske turister, der kommer til Canada for at arbejde, smuglere, legetøj fyldt med heroin, våben forklædt som mobiltelefoner - det er alt sammen blot endnu en dag på kontoret for den canadiske grænsekontrol. Hver eneste dag ankommer 20.000 passagerer til den internationale lufthavn i Vancouver, mens endnu flere krydser grænsen mellem USA og British Columbia i bil. Mens de fleste sandsynligvis føler sig lidt beklemt ved at skulle igennem immigrationskontrollen og tolden, er der faktisk nogle, der har rigtig god grund til at være nervøse. Og det er bl.a. dem, grænsekontrollen skal forsøge at spotte. Del 5. Producerat år 2014.
04:00 (06:30)
Nyhederne og Vejret

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå