Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:30 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
12:25 
Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
Boligeksperten Peter Ingemann hjælper det unge par Christian og Alexandra med at finde et nyt hjem i Københavnsområdet. Lige nu bor de midlertidigt hos Alexandras forældre med en søn på tre år og deres lille nyfødte dreng. Parrets drøm er at finde familiens fremtidshjem tæt på København, hvor drengene kan få en tryg barndom. Samtidig kommer Sara på en opgave med at finde drømmeboligen til Morten og Birgitte. Parret er i fyrrene og bor i en lejelejlighed på Frederiksberg. De har ingen børn, men vil gerne finde et hus i Hvidovre, og det har de været på jagt efter de sidste seks år!. Del 3. Producerat år 2014.
13:15 
Han, hun og drømmeslottet
Bryllupssæsonen nærmer sig, og Dick og Angel får nu endnu mere travlt på det gamle slot. Der er så meget, der ikke er færdigt endnu, og det trækker tænder ud - også i forholdet. . Del 3. Producerat år 2017.
14:10 
Stjernerne på slottet
Mille Lehfeldt har været i skuespilbranchen hele sit liv, og hun er ofte blevet sammenlignet med sine forældre Kirsten Lehfeldt og Stig Hoffmeyer. Men virkeligheden er, at Mille er helt sin egen. Med sin historie slår hun fast, at det at være anderledes og lidt skør er noget helt særligt og ikke noget man nødvendigvis skal kæmpe imod. I løbet af dagen kryber Mille ind under huden på de fire andre stjerner, som alle forelsker sig i hende og hendes vindende væsen. Del 4. Producerat år 2016.
15:00 
Grænsepatruljen
Falske turister, der kommer til Canada for at arbejde, smuglere, legetøj fyldt med heroin, våben forklædt som mobiltelefoner - det er altsammen blot endnu en dag på kontoret for den canadiske grænsekontrol. Hver eneste dag ankommer 20.000 passagerer til den internationale lufthavn i Vancouver, mens endnu flere krydser grænsen mellem USA og British Columbia i bil. Mens de fleste sandsynligvis føler sig lidt beklemt ved at skulle igennem immigrationskontrollen og tolden, er der faktisk nogle, der har rigtig god grund til at være nervøse. Og det er bl.a. dem, grænsekontrollen skal forsøge at spotte. . Del 6. Producerat år 2013.
15:30 
Grænsepatruljen
Falske turister, der kommer til Canada for at arbejde, smuglere, legetøj fyldt med heroin, våben forklædt som mobiltelefoner - det er altsammen blot endnu en dag på kontoret for den canadiske grænsekontrol. Hver eneste dag ankommer 20.000 passagerer til den internationale lufthavn i Vancouver, mens endnu flere krydser grænsen mellem USA og British Columbia i bil. Mens de fleste sandsynligvis føler sig lidt beklemt ved at skulle igennem immigrationskontrollen og tolden, er der faktisk nogle, der har rigtig god grund til at være nervøse. Og det er bl.a. dem, grænsekontrollen skal forsøge at spotte. . Del 7. Producerat år 2013.
16:00 
Heathrow - lufthavnen der aldrig sover
Heathrow er Englands mest berømte lufthavn. Og med 70 millioner passagerer, der årligt passerer gennem terminalerne, er den også den lufthavn i verden, der tager imod flest internationale rejsende. Hver dag 24 timer i døgnet sørger 76. 000 ansatte for at holde lufthavnen kørende, så opholdet for de rejsende bliver så behageligt som muligt. . Del 3. Producerat år 2019.
16:30 
Heathrow - lufthavnen der aldrig sover
Heathrow er Englands mest berømte lufthavn. Og med 70 millioner passagerer, der årligt passerer gennem terminalerne, er den også den lufthavn i verden, der tager imod flest internationale rejsende. Hver dag 24 timer i døgnet sørger 76. 000 ansatte for at holde lufthavnen kørende, så opholdet for de rejsende bliver så behageligt som muligt. . Del 4. Producerat år 2019.
17:00 
Nyhederne og Vejret
17:12 
Regionale nyheder
17:20 
Go' aften LIVE
Del 10. Producerat år 2021.
17:55 
Dit sommervejr
TV 2s vejrværter er klar med de nyeste prognoser for de kommende dage og opdaterer dig om dit sommervejr. Find ud af, hvor du bør tage hen, hvis du gerne vil have lidt solstråler. Del 44. Producerat år 2021.
18:00 
Nyhederne og Sporten
18:10 
Regionale nyheder
18:15 
Go' aften LIVE
Del 10. Producerat år 2021.
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
20:00 
Klipfiskerne
Hvad får man, hvis man tager Stephania Potalivo, Frida Brygmann, Mark Le Fevre og Ruben Søltoft, og sætter dem sammen med en masse skøre YouTube-klip?. Svaret er en virkelig sjov quiz, der heldigvis bliver styret af de to værter Heino Hansen og Thomas Warberg. Del 8. Producerat år 2020.
21:00 
Smæk for skillingen
Melvin Kakooza taget til byen, som i 2007 blev kåret til Europas lykkeligste, nemlig Ringkøbing. Der skal kastes med fisk, mimes ordsprog og gættes kendisser. Men er ringkøbingensere så lykkelige og tilfredse, at de slet ikke gider at lege med Melvin? . Del 2. Producerat år 2021.
21:35 
America's Got Talent
Amerikansk talentshow fra 2020. Glæd dig til meget mere talent og måske et par overraskelser, når scenen fyldes med sang, standup, akrobatik og magi. Men er der mon nogen, der får en guldknap?. Del 2. Producerat år 2020.
23:10 
Magic Mike
Amerikansk drama fra 2012. Stripperen Magic Mike (Channing Tatum) er hot, tjener masser af penge og nedlægger smukke damer i stribevis på natklubben Xquisite, der er ejet af eks-stripperen Dallas (Matthew McConaughey). Da Mike møder den unge Adam (Alex Pettyfer), der er interesseret i en karriere som stripper, bliver Mike en slags mentor for ham, og snart er Adam også en stjerne i G-streng foran det hujende kvindelige publikum. Adams søster Brooke (Cody Horn) er en stor modstander af sin brors nye livsstil med nemme penge, sex og stoffer, og er både frastødt og tiltrukket af Mike. Men da hun lærer Mike at kende, opdager hun, at han har andre facetter, end man umiddelbart skulle tro. . Producerat år 2012.
01:10 
The Boy
Amerikansk gyser fra 2016. Den unge amerikaner Greta (Lauren Cohan) er rejst til England, og her får hun arbejde med at være barnepige for den lille dreng Brahms, mens hans forældre er bortrejse et par måneder. Men Brahms viser sig til Gretas store overraskelse at være en dukke, som de gamle ægtepar behandler, som om den var levende. Ægteparret har et sæt regler, som Greta skal varetage meget nøje, mens de er væk. Det gør hun ikke, og snart begynder der at ske mystiske ting i det store gamle hus. I hovedrollen ses Lauren Cohan, der er kendt for sin rolle som Maggie i 'zombie-serien 'The Walking Dead'. Producerat år 2016.
02:50 
Max Steel
Amerikansk action-eventyrfilm fra 2016. Da teenageren Max McGraths (Ben Winchell) far dør i en mystisk ulykke, vender Max og hans mor Molly (Maria Bello) tilbage til deres gamle hjemby for at starte forfra. Her opdager Max, at han har nogle mystiske evner - han kan manipulere elektricitet. Kort efter møder han rumvæsnet Steel og sammen skaber de en symbiose - og bliver til superhelten Max Steel. Nu skal de stoppe en invasion af onde rumvæsener. Filmen bygger på Max Steel-legetøjet. . Producerat år 2016.
04:25 
Verdens vildeste fartøjer - til vands
On the Road. Bulldozeren 'The Bagger' er verdens største terrængående køretøj, der på en enkelt dag kan flytte 240.000 kubikmeter jord. Og den fem ton tunge 'Tornado Puncher' er bygget til at kunne modstå USA's kraftigste tornadoer for at kunne indsamle data om de kraftige vinde. Del 4. Producerat år 2018.
05:15 (06:00)
Razzia
På færdselspatrulje i København standser Henrik Stürup en bilist for at bruge sin telefon. Ved nærmere undersøgelse viser det sig, at manden ikke har noget kørekort og er narkopåvirket. Hundefører Allan og hans narkohund Messi er udsendt til Afghanistan. Ved ransagning af en lokal bus på militærbasen finder de et mistænkeligt stof, som skal undersøges nærmere. I Næstved må betjenten Mikkel fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi uddele en bøde til en bilist, som har misforstået reglerne om brug af håndholdt mobiltelefon. Del 6. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå