Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
06:30 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
12:35 
Sæt pris på Danmark
Hans Pilgaard tager tidligere tv-vært Sisse Fisker og hotelejer Alexander Kølpin til den lille ø-perle, Samsø. Øen er kendt for sine lokale råvarer og det bliver en tur ud i smagen på øen, når Sisse og Alexander blandt andet skal gætte prisen på en gin lavet på orangemyrer. Og det kan man naturligvis ikke uden først at smage på myrerne. Vi bliver i dyreriget, hvor Sisse og Alexander skal prøve at flyve med og fodre den fire kilo tunge havørn Paco. Intet besøg på Samsø uden at smage på de berømte Samsø kartofler og det foregår naturligvis på Restaurant Ballen. Samsø har Danmarks eneste rockhotel, Brundby Hotel, og Sisse og Alexander bliver selvfølgelig indkvarteret her. Del 5. Producerat år 2019.
13:15 
Sæt pris på Danmark
Hans Pilgaard sætter vennerne livsstilsekspert Flemming Møldrup og skuespiller Troels Lyby stævne på Læsø. Øen er kendt for sit salt og sin tang, og naturligvis starter turen på Læsø Saltsyderi, hvor Flemming og Troels skal gætte prisen på læsøsalt med røgsmag. Udstyret med waders, saks og spand konkurrerer de om, at høste mest spiseligt tang på en time. Næste dag er der rig mulighed for at bekende sine synder, når de to herrer besøger Læsø Kur, hvor der er kur og spa i en gammel kirke. En ting Læsø også er kendt for er sine jomfruhummere. Og hvad er bedre end en gourmet hotdog, hvor pølsen er skiftet ud med jomfruhummere?. Del 6. Producerat år 2019.
13:50 
Loppe Deluxe
I denne uge tager holdene til udlandet for at dyste - på Tongeren Marked i Belgien. De to hold får hver 4000 kroner at købe for - og meningen er, at de skal sælge de gode fund videre med mest mulig fortjeneste. Men vejret driller, og spørgsmålet er, om et massivt regnvejr vil sætte en stopper for de gode fund?. Del 12. Producerat år 2014.
14:25 
Loppe Deluxe
Lillebælt. Hvad koster Eiffeltårnet? Og kan man betale FOR meget for en loppe? Denne gang går loppejagten ind på Lillebælt Markedet i Middelfart. Med kræmmere, boder, lopper og tivoli tiltrækker markedet hvert år tusindvis af gæster. Og det er her, med den nye Lillebæltsbro som kulisse, at aftenens slag skal stå. Hvilket hold finder, køber og videresælger de bedste loppefund med størst gevinst? Hvem vinder konkurrencen?. Del 1. Producerat år 2015.
15:00 
Fantastiske fund
Vurderingsekspert Nils Overgaard bliver sat på en prøve, når han får tegninger til vurdering, han aldrig før har set, og når han får et forskærersæt til auktion, som han er usikker på, om er lavet af sølv eller ej. Kunden Bente Marie har taget en sølvkande med til vurdering, som efter sigende skulle have tilhørt den kinesiske kejser, og Mette Rode Sundstrøm er taget i Illum for at overvære en velgørenhedsauktion til fordel for Røde Kors. . Del 9. Producerat år 2013.
15:40 
Vandkant til salg
Hugorme. Ronnie Calundan får en ubehagelig overraskelse under overdragelsen af et sommerhus, da sælger har skrevet et brev, om at de har set hugorme på grunden. Elbækparret har taget arbejdshandskerne på og går til kamp mod liggetiden på to ejendomme, de har til salg, mens Nichlas bliver færdig som trainee, og Jonna Harbos Brejning er truet af en kommende togbro. Del 5. Producerat år 2020.
16:20 
Vandkant til salg
Mæglerne står klar, når der skal sælges vandkantsboliger for enhver smag og pengepung. De går ikke på kompromis, når de gør drømmen om at bo ved vandet til virkelighed. Lars Elbæk skal sælge et sommerhus i Rørvig - men på badeværelset står han pludselig ansigt til ansigt med en stor edderkop. Det er en skræmmende oplevelse for en ejendomsmægler, der hader kryb. Jonna fra Brejning skal vurdere et luksussommerhus med en imponerende udsigt. Og Ronnie og fotografen jagter det perfekte billede af et hus i klitterne. Men der er noget der spærrer for udsigten. . Del 1. Producerat år 2020.
17:00 
Nyhederne og Vejret
17:12 
Regionale nyheder
17:20 
Go' aften LIVE
Del 11. Producerat år 2021.
17:55 
Dit forårsvejr
TV 2s vejrværter er klar med de nyeste prognoser for de kommende dage og opdaterer dig om dit forårsvejr. Find ud af, hvor det først bliver grønt, og hvor du bør tage hen, hvis du gerne vil have lidt solstråler. Del 56. Producerat år 2021.
18:00 
Nyhederne
Del 96. Producerat år 2021.
18:20 
Regionale nyheder
18:25 
Go' aften LIVE
Del 11. Producerat år 2021.
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
20:00 
Hvide Sande
Kærlighedens væg. Livet som ægtepar sættes på prøve, da Helene og Thomas inviteres på parmiddag hos ægteparret Peter og Susanne. Peter er Hvide Sandes lokale betjent, og Susanne er læge. Kan Thomas og Helene fremstå som et troværdigt par? Da Thomas forsøger at nærme sig den gådefulde Michelle, bringer det ham i problemer. Michelle er mistænksom, og Thomas roder sig ud i en løgn og ender med at tilmelde sig et ulovligt bilræs. Samtidig har de fået nye spor, og Ulrik er interessant, men den gamle særling er svær at få noget ud af. Da Helene en aften opsøger ham, venter der hende en overraskelse. . Del 3 av 8. Producerat år 2021.
20:50 
Station 2: Politirapporten
En højspændt konflikt mellem Iran og USA betyder, at et hold af Søværnets dykkere bliver sendt til Mellemøsten for at patruljere i Hormuzstrædet. Hjemme i Danmark forsøger dykkerne at finde frem til, om et bombefly på havbunden ud for Langeland er identisk med et amerikansk fly, der forsvandt under Anden Verdenskrig. Del 2. Producerat år 2021.
21:30 
Nyhederne
22:00 
Regionale nyheder
22:12 
Sporten
Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk. Del 77. Producerat år 2021.
22:25 
Naturens dommedag - med David Attenborough
Engelsk dokumentar fra 2019. Naturen dør - og det bør vi alle være bekymrede over. Sir David Attenborough lægger de hårde facts på bordet, når han i denne dokumentar undersøger, hvad det betyder for menneskets overlevelse, at dyrebestanden over de sidste 40 år er blevet formindsket med 60%. . Producerat år 2019.
23:25 
Kan man tænke sig rask?
Karstens hud skaller og bløder og ødelægger hans søvn med kløe. Journalist Thomas Breinholt undersøger i et stort forsøg om meditation kan hjælpe på Karstens sygdom. De bliver begge overrasket over resultatet. I denne serie undersøger vi, hvad vores hjerne kan gøre for sygdomme i vores krop og møder almindelige danskere, der har udviklet deres egne måder til at slippe af med smerter fra kroniske sygdomme. Del 3. Producerat år 2021.
00:00 
Klimakrisen - de hårde facts
Britisk dokumentar fra 2019. Den legendariske tv-vært og naturhistoriker sir David Attenborough er vært i denne storslåede BBC-dokumentar, der ser på konsekvenserne af de ødelæggende klimaforandringer og peger på mulige løsninger af de problemer, der truer vores klode. Vi er kun to grader fra en klimakatastrofe, og fortsætter den globale opvarmning med samme hast som hidtil, vil vi opleve en varig miljømæssig ødelæggelse inden for de næste 40 år. Vi møder nogle af de mennesker, hvis tilværelse er direkte påvirket af klimaforandringer, og verdens førende eksperter på området forklarer, hvad udsigterne er, hvis vi ikke snart sadler om. Vi kan alle bidrage til at løse klimakrisen, men det kræver, at vi gør noget nu. Producerat år 2019.
01:05 
Størst
Rusland. Peter Ingemann er taget tilbage til Rusland, hvor han vil fuldføre rejsen med Den Transsibiriske Jernbane. Da han rejste med det legendariske tog sidste år, fik turen en uventet drejning, da han blev forfærdeligt syg efter at have drukket beskidt søvand. Nu er han frisk tilbage og mangler kun 4104 kilometer af verdens længste jernbane for at fuldende eventyret. Han besøger som den første turist nogensinde den afsidesliggende by Mogocha, han forsøger sig med strubesang, og han hjælper til i det gyngende køkken om bord på toget. Del 4. Producerat år 2016.
01:55 
Heathrow - lufthavnen, der aldrig sover
Heathrow: Britain's Busiest Airport. Heathrow er Englands mest berømte lufthavn. Og med 70 millioner passagerer, der årligt passerer gennem terminalerne, er den også den lufthavn i verden, der tager imod flest internationale rejsende. Hver dag 24 timer i døgnet sørger 76. 000 ansatte for at holde lufthavnen kørende, så opholdet for de rejsende bliver så behageligt som muligt. . Del 1. Producerat år 2016.
02:50 
Baywatch
Trapped Beneath the Sea - Part One. Mitch og hans team står i en desperat situation, da en gammel mine kollapser og forårsager en eksplosion, der sætter Stephanie, Logan og to nye livreddere i fare. Del 1. Producerat år 1996.
03:30 
Grænsepatruljen
Falske turister, der kommer til Canada for at arbejde, smuglere, legetøj fyldt med heroin, våben forklædt som mobiltelefoner - det er altsammen blot endnu en dag på kontoret for den canadiske grænsekontrol. Hver eneste dag ankommer 20.000 passagerer til den internationale lufthavn i Vancouver, mens endnu flere krydser grænsen mellem USA og British Columbia i bil. Mens de fleste sandsynligvis føler sig lidt beklemt ved at skulle igennem immigrationskontrollen og tolden, er der faktisk nogle, der har rigtig god grund til at være nervøse. Og det er bl.a. dem, grænsekontrollen skal forsøge at spotte. . Del 15. Producerat år 2013.
04:00 (06:00)
Nyhederne og Vejret

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå