Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne og Vejret
07:00 
Nyhederne og Vejret
08:00 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne
Del 10. Producerat år 2021.
12:15 
Badehotellet
En kærlighedshistorie. Det er blevet januar 1933, og hotellet har for længst lukket ned for sæsonen. Men da grosserer Madsen og fabrikant Frigh opdager, at to af de gamle venner i al hemmelighed er blevet gift, overtales Fie til at åbne helt ekstraordinært til en lille overraskelsesfest. Så alle de faste gæster trodser både vinter og politisk storkrise og sætter atter kurs mod det nordjyske. Men hvad siger brudeparret mon til overraskelsen? På denne historiske januardag, hvor demokratiet står sin prøve i det store politiske forlig i statsministerens lejlighed i Kanslergade samtidig med, at Hitler kommer til magten i Tyskland, udspilles et menneskeligt drama på det lille badehotel om liv, død og kærlighed. . Del 6. Producerat år 2017.
13:10 
Mesterlige ombygninger
Vanløse. I Vanløse tæt på København ligger et ikke særligt kønt hus. Men heldigvis er de nye ejere begge arkitekter, for det er en komplet forvandling huset skal gennemgå. Sammen med David Zahle fra tegnestuen BIG bliver huset ændret til ukendelighed - som den grimme ælling, der bliver til den smukke svane. . Del 2. Producerat år 2016.
13:45 
På tværs af Danmark
Du får noget at grine af, når komikerne Carsten Bang og Jonas Schmidt dyster mod tv- og radioværterne Anders Lund Madsen og Signe Lindkvist om at krydse klippeøen Bornholm med færrest meter. Tungen skal holdes lige i munden, når ruten byder på stejle klippeskrænter, en farlig kondomautomat, et hegn med stød og en meget dyb sø - hvis man altså er under 160 cm høj. Mon holdene kommer tørskoet frem? Og kan bornholmerne mon bestikkes med fiskefrikadeller?. Del 5. Producerat år 2020.
14:35 
På tværs af Danmark
Peter Tanev sender Peter Mygind, André Babikian, Anne-Grethe Bjarup Riis og Christian Grau på tværs af Faxe. Det bliver en krævende tur, hvor grænser bliver overskredet, når de fire kendte skal forcere Faxe Kalkbruds stejle skråninger, den storslåede natur, en å og et større boligområde. Tør André måske strippe i et villakvarter? Og er Anne-Grethe egentlig glad for højder?. Del 6. Producerat år 2020.
15:25 
SuperMatchen: Studiet
TV 2s eksperter og kommentatorer ser frem mod dagens håndboldkamp og får reaktioner fra spillere og trænere i studiet. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra håndboldens verden på sport.tv2.dk. #tv2haandbold. Del 22. Producerat år 2021.
15:55 
Håndbold
Supermatchen. Producerat år 2021.
16:40 
Håndbold
Supermatchen. Producerat år 2021.
17:55 
Dit forårsvejr
TV 2s vejrværter er klar med de nyeste prognoser for de kommende dage og opdaterer dig om dit forårsvejr. Find ud af, hvor det først bliver grønt, og hvor du bør tage hen, hvis du gerne vil have lidt solstråler. Del 22. Producerat år 2021.
18:00 
Nyhederne og Sporten
18:13 
Regionale nyheder
18:25 
Smæk for skillingen
Se hvad der sker, når Melvin bliver overasket af to nakskovitter der har ledt efter ham i flere timer, og find ud af hvor lang Danmarks længste badebro er. Melvin er nået til Lollands største by, Nakskov, og indbyggerne her er et stolt folkefærd, som giver den alt hvad den kan trække, men kan de vinde penge?. Del 7. Producerat år 2021.
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
20:00 
Hjem til gården
Beboerne er ved vejs ende, men de mange uger har sat deres spor, og stemningen er trykket, da de vågner op til finaleugen. De tidligere beboere kommer på besøg, og Daniel og Simon lægger en sidste plan, som skal sikre dem begge en finaleplads. Men har de i virkeligheden undervurderet deres modstandere, Hanne og Martin?. Én står tilbage som vinder af 'Hjem til gården' og den halve million. . Del 10. Producerat år 2021.
21:10 
Papillon
Amerikansk/tjekkisk drama fra 2017. Paris, 1931. Pengeskabstyven Henri 'Papillon' Charrière (Charlie Hunnam) bliver uskyldigt dømt for mordet på en alfons og sendt til en berygtet straffekoloni, der ligger på en ø i Fransk Guyana, Sydamerika. Her bliver Papillon ven med falskmøntneren Louis Dega (Rami Malek) og tilbyder at beskytte ham, hvis Dega til gengæld vil hjælpe ham med at flygte fra øen. For Papillon er det eneste, der holder modet oppe hos ham, tanken om at flygte væk fra øen. Vil flugten lykkes for ham?. Producerat år 2017.
23:30 
Hvad Heinos fatter gør
Så står den på kultur, når Heino tager Bjarne med i Escape Room og på Comedy Zoo. Til gengæld har Heino lovet at tage med sin far til lokalrevy i Næstved -noget, som sønnen ikke har de store forventninger til. Men hvem ved? Måske er noget af det, Heinos fatter gør, rigtigt?. Del 5 av 6. Producerat år 2021.
00:05 
Operation X: Milliardæren og den døde direktør
En død direktør får skylden for en stor byggeskandale, men Morten Spiegelhauer og Operation X finder frem til centrale vidner og hemmelige optagelser, der fortæller en anden historie. Del 1. Producerat år 2021.
00:55 
Vores vilde verden
Helle og Uri rejser til Pantanal i Brasilien, hvor målet er at fotografere de sidste jaguarer i den vilde natur. Pantanal er et gigantisk sumpområde, som er kendt for at være jaguarens sidste højborg. I dag er der kun ca. 15. 000 tilbage i verden, og det viser sig at blive svært at finde de majestætiske kattedyr, fordi de er godt gemt af galleriskoven. Til gengæld starter deres ekspedition med en lille overraskelse. For pludselig får de chancen for at fotografere den lille ozelot, som er udryddet i store dele af verden. Del 2. Producerat år 2018.
01:40 
Station 2: Mord eller selvmord?
To venner mødes en decemberaften i 2018. De tager stoffer og falder i søvn til en film. Den følgende dag bliver den ene mand fundet død med to knivstik i maven. Den anden husker ikke, hvad der er sket. Blev Kim dræbt, eller tog han sit eget liv?. Del 8. Producerat år 2021.
02:15 
Heathrow - lufthavnen, der aldrig sover
Heathrow er Englands mest berømte lufthavn. Og med 70 millioner passagerer, der årligt passerer gennem terminalerne, er den også den lufthavn i verden, der tager imod flest internationale rejsende. Hver dag 24 timer i døgnet sørger 76. 000 ansatte for at holde lufthavnen kørende, så opholdet for de rejsende bliver så behageligt som muligt. . Del 2. Producerat år 2017.
03:10 
Sæt pris på Danmark
Fyn. Den midterste del af Danmark er på menuen, når Hans Pilgaard tager vennerne, skuespiller Jakob Fauerby og erhvervskvinden Birgit Aaby i hånden, og guider dem rundt på en oplevelsestur på Fyn. Der er virkelig gode sager til smagsløgene på Fyn, som både har tradition for kirsebær- og æbledyrkning. Og Jakob og Birgit bliver da heller ikke snydt, når de skal gætte prisen på kirsebærmarmelade, æblebrus og landets bedste romkugler. Intet besøg på Fyn uden et lille bitte drys H.C. Andersen og det får de på Sortebro Kro, hvor frokosten står på fynske specialiteter. Natten giver rig mulighed for at drømme om store dyr, mens Birgit og Jakob sover på Europas største bisonfarm med flere end 400 dyr. . Del 2. Producerat år 2020.
04:00 (06:00)
Nyhederne og Vejret

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå