Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne og Vejret
07:00 
Nyhederne og Vejret
08:00 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne
Del 8. Producerat år 2021.
12:20 
Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed - sommerhuse
Sara Lygum og Christian Borregaard tager igen på jagt efter sommerhuse. Denne gang forsøger Sara at hjælpe søskendeparret Ulla og Mette med at finde et fristed på Fyn, som skal ose af hygge. For dem er naturgrund, gode mountainbike-ruter og vand helt tæt på tre meget store ønsker. Anja og Hans-Henrik drømmer derimod om at komme ned til Marielyst på Falster. De har forelsket sig i tanken om eget sommerhus her til afkobling, cykelture og kvalitetstid med deres to drenge. Parret har helt styr på, hvad deres fristed skal bruges til, men hvordan det skal se ud, er de langt fra enige om, så Christian for sin sag for. Del 3. Producerat år 2020.
13:10 
Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
Sara Lygum og Christian Borregaard trækker i gummistøvlerne, når de denne gang skal på boligjagt. Christian skal finde en landejendom på Fyn, så Stine kan komme hjem til din familie og hvor Kristian kan gå på jagt. Og Sara skal finde en villa så tæt på vandet som muligt på Sjælland til Cathrine og Jeppe. Men er det omgivelserne der vægter højst, eller har boligen også noget af sige? Begge par kommer noget i tvivl, da de får vist de tre boliger. Del 8. Producerat år 2019.
13:55 
På tværs af Danmark
Det kan være svært at undgå at få klemt de ædlere dele, når de to hold skal forcere både hegn og hække for at finde den korteste rute på tværs af Køge. Der venter også flere udfordringer forud, for kan Emil overvinde sin heste-fobi, tisser Sofie lidt i bukserne, tager Mulle en svømmetur i kloakvand, og fanger Thomas nogle frække fyre på linjen?. Se med, når turen går på tværs af Danmark. Del 3. Producerat år 2020.
14:40 
På tværs af Danmark
I Kerteminde kommer fire kendte danskere på prøve, når de skal krydse hele havnen for at nå den korteste distance. Noget tyder også på, at Julie Steincke og Gorm Wisweh skal forcere en rockerborg og en autocamper, mens Julie Østergaard og Mads Christensen ikke er helt enige om, hvem der skal spørge de lokale om hjælp. Peter Tanev har endnu en gang sendt fire kendisser ud i det danske landskab for at finde den korteste rute på tværs af Danmark. Del 4. Producerat år 2020.
15:25 
Dine fulde fem
Kan du høre forskel på de danske dialekter? Og er Lise Baastrups næse virkelig så skarp, som hun selv tror?. Banen er igen kridtet op til sanseleg, når hun og Abdel Aziz Mahmoud slipper sanserne løs sammen med holdkaptajnerne Stephania Potalivo og Peter Mygind. Del 5. Producerat år 2020.
16:10 
Dine fulde fem
Det bliver en usandsynlig god dyst, når Peter Tanev og Claus Elming skal sanse sig frem til sejr. Har Tanev næse for andet end vejret?. Og hvor følsom er Claus Elming? Holdkaptajnerne er Peter Mygind og Stefania Potalivo, og vært er Christian Degn. Del 6. Producerat år 2020.
17:00 
Badehotellet
Besøg sydfra. Grosserer Madsen er sikker på, at Morten er ude på at snyde ham og sætter en mildest talt vrangvillig Max til at spionere. Hos Ane og Fie er endnu større ting på spil, da Anes nyfødte baby er blevet fjernet af Jespers far og anbragt på et ukendt børnehjem. Fie indser, at kun Jesper kan hjælpe, men hvordan finder hun ham?. Og så får grev Ditmars tyske hustru, Mitzi, besøg sydfra, da hendes lillebror og hans nazistiske venner gør deres indtog. Imens fortsætter magtspillet mellem ægtefællerne Molin, der får vanskeligere og vanskeligere ved at skjule krisen. Og da fruen pludselig tager en overraskende beslutning, sætter det en kærligheds-lavine i gang, der breder sig til flere af de andre gæster. Del 5. Producerat år 2017.
17:55 
Dit forårsvejr
TV 2s vejrværter er klar med de nyeste prognoser for de kommende dage og opdaterer dig om dit forårsvejr. Find ud af, hvor det først bliver grønt, og hvor du bør tage hen, hvis du gerne vil have lidt solstråler. Del 20. Producerat år 2021.
18:00 
Nyhederne og Sporten
18:13 
Regionale nyheder
18:25 
Smæk for skillingen
Find ud af, hvad Matador har med Køge at gøre og se med, når køgenserne viser, at de er mere end klar på at lege med Melvin. Gadequizzen er taget til 'porten til Østersøen', og bag porten har køgenserne alt, hvad der gør en by decideret dejlig. . Del 6. Producerat år 2021.
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
20:00 
Hjem til gården
Hanne synes, det er hårdt at være alene med mændene på gården, men alle er enige om, at de skal i mål med sidste udeopgave og knokler for at komme i mål. En hemmelig alliance bliver afsløret, men det er ikke alle, som tror på, at Daniel har kørt dobbeltspil. De fire beboere, som klarer denne uge, er videre i finaleugen. . Del 9 av 10. Producerat år 2021.
21:10 
Instant Family
Amerikansk komediedrama fra 2018. Ægteparret Pete og Ellie (Mark Wahlberg, Rose Byrne) vil gerne bevise deres evner som forældre og beslutter sig for at adoptere et socialt udsat barn - den rapkæftede 16-årige Lizzie (Isabela Moner). Men det viser sig, at de også lige får hendes to yngre søskende, Juan og Lita, med i pakken. Fra at have været et jetsetpar med styr på livet og økonomien er ægteparret med ét forvandlet til en familie med en sur teenager, en opmærksomhedskrævende dreng og en ret manipulerende lille pige. Kan de klare den omvæltning?. Producerat år 2018.
23:10 
The Letter Room
Fangevogteren Richard (Oscar Isaac) bliver overflyttet til brevrummet i fængslet. Her skal han åbne og tjekke fangernes post, men bliver som besat af en bestemt fanges meget personlige, dybfølte breve. En Oscarnomineret kortfilm af danske Elvira Lind med Oscar Isaac (Ex Machina, Inside llewyn Davis, Star Wars: The Force Awaken) i hovedrollen. . Producerat år 2020.
23:50 
Hvad Heinos fatter gør
Heino inviterer sin far, Bjarne, på Michelin-restaurant, hvor han vil overbevise ham om, at mad kan være en oplevelse, der er værd at betale for. Bjarne er skeptisk og vil helst bare på byens billigste buffetrestaurant. Men Heino håber, at en aften med 18 retter på Kokkeriet måske kan ændre lidt ved Bjarnes forudindtagede holdning - især hvis han ikke selv skal betale? . Del 4 av 6. Producerat år 2021.
00:25 
Hvem skal være min mor og far?
Martin er bare 14 timer gammel, da kommunen banker på Camilla og Dennis' dør. Kommunen overvejer at bortadoptere den nyfødte dreng med tvang, fordi man skønner, at Camilla og Dennis er uegnede som mor og far. TV 2 Dokumentar følger Martin i en dramatisk tid, der bliver afgørende for hans skæbne. For hvad er det bedste for Martin? At vokse op i en adoptivfamilie uden udsigt til at lære sine biologiske forældre at kende? Eller at være anbragt barn og se Camilla og Dennis med jævne mellemrum? . Producerat år 2021.
01:15 
Vores vilde verden
Naturfotograferne Helle og Uri rejser til Canadas vildmark for at dokumentere verdens sidste vilde natur og truede dyr. De begynder med at lede efter kystulve langs Bella Coolas kyster og får en af de mest unikke naturoplevelse nogensinde - da de kommer helt tæt på et af naturens vilde dyr. Herefter fortsætter deres ekspedition helt ind i Canadas regnskov for at finde de sjældne og mytiske spirit-bjørne (kermode-bjørne), som der kun findes ca. 400 af i verden. Del 1. Producerat år 2018.
02:05 
Station 2: De kommunale svindlere
En leder af en fritidsklub i København bruger kommunale midler til at betale for sin datters ridesport. En havnechef får kommunen til at betale for renovering af den lokale færge, men bruger pengene til renovering af sit hus og indkøb af tv, køkkenudstyr og grill. Station 2 ser nærmere på misbrug af offentlige midler i Danmark. Del 7. Producerat år 2021.
02:40 
Fuld af Danmark
Rasmus Bruun bliver skidefuld af Danmark, nærmere bestemt af Thy Whisky, da han og Kirsten Birgit drikker alkohol på 85 procent. Skål!. Del 11. Producerat år 2020.
03:10 
Fuld af Danmark
Kirsten Birgits drøm går endelig i opfyldelse. Hun skal nemlig bo på Svinkløv Badehotel - før Anders og Anne og Jørgen Leth. Men bliver drømmen til mareridt?. Del 12. Producerat år 2020.
04:00 (06:00)
Nyhederne og Vejret

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå