Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne og Vejret
07:00 
Nyhederne og Vejret
08:00 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne
Del 7. Producerat år 2021.
12:30 
Badehotellet
Hugormen. Lille Severin er blevet stukket af en hveps, men Weyse er sikker på, det er en hugorm, og mener, det kræver handling. Morten ønsker også handling, efter Madsen egenrådigt har købt Molins jyske bygningstømmer, men mødet mellem de to kompagnoner forløber anderledes, end Madsen har frygtet. Og så er Edith blevet forelsket til op over begge ører. Utåleligt for Otilia, der får lyst til at prikke til lyksaligheden. Anderledes fredeligt er der mellem ægtefællerne Molin efter det vellykkede træ-salg og udsigt til en endnu større gevinst, hvis det lykkes at hjælpe Frigh. Endelig stilles Fie over for et svært dilemma, da frøken Duelund i hatteforretningen opdager, at Ane har løjet for hende. Del 4. Producerat år 2017.
13:25 
Hvide Sande
Varm velkomst. Et år er gået, siden den unge tysker Sebastian blev myrdet på den jyske vestkyst, og sagen er stadig uopklaret. De tyske myndigheder er utilfredse med den danske efterforskning og presser på for en opklaring. Da et nyt spor dukker op i form af et mystisk postkort, besluttes det at indsætte to betjente undercover i Hvide Sande. Danske Helene er ekspert i undercover-arbejde, og sammen med den tyske drabsefterforsker Thomas flytter hun til Hvide Sande. På overfladen er de et helt almindeligt ægtepar, men i al hemmelighed er de ankommet for at opklare et mord. . Del 1 av 8. Producerat år 2021.
14:15 
Ingemann, Fyn & Lolland-Falster
Peter Ingemann og Puch'en ser denne gang nærmere på den østlige del af Fyn. Han oplever højskoleånden på Oure, og besøger arkæologerne på Nyborg Slot, der graver efter spor af fortiden. Han lægger vejen forbi en lille familievirksomhed med en stor passion for gin. Og så er det med ærefrygt, at Peter skal synge duet med Troels Trier, som er ét af hans største idoler. . Del 6. Producerat år 2020.
15:00 
Ingemann, Fyn & Lolland-Falster
Peter tager hul på sin sidste etape af knallerteventyret. Han begynder på Fyns Hoved, hvor han sammen med en naturvejleder forsøger sig med en hjemmefanget frokost. Han oplever storslået industrihistorie i Munkebo, og besøger en bisonfarm, hvor han i sin frygt for de store dyr må se med fra sidelinjen, når dyrene skal indfanges. I Bogense bringer besøget hos Radio Nordfyn minderne frem om tiden på lokalradioen, når Peter blandt andet udfordrer værterne med sin musiksmag. . Del 7. Producerat år 2021.
15:50 
SuperMatchen: Studiet
TV 2s eksperter og kommentatorer ser frem mod dagens håndboldkamp og får reaktioner fra spillere og trænere i studiet. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra håndboldens verden på sport.tv2.dk. #tv2haandbold. Del 17. Producerat år 2021.
16:05 
Håndbold
Aalborg–Skanderborg. Supermatchen. Producerat år 2021.
16:50 
Håndbold
Aalborg–Skanderborg. Supermatchen. Producerat år 2021.
17:55 
Dit forårsvejr
TV 2s vejrværter er klar med de nyeste prognoser for de kommende dage og opdaterer dig om dit forårsvejr. Find ud af, hvor det først bliver grønt, og hvor du bør tage hen, hvis du gerne vil have lidt solstråler. Del 19. Producerat år 2021.
18:00 
Nyhederne og Sporten
18:13 
Regionale nyheder
18:25 
Smæk for skillingen
Melvin Kakooza prøver Danmarks måske laveste Mercedes, når han besøger byen, der tager kaffebord og ringridning taget lidt mere seriøst end resten af landet - Sønderborg. Her får han selv de sindigste sønderborgensere til at lege med. . Del 5. Producerat år 2021.
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
19:45 
Sporten
Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk. Del 19. Producerat år 2021.
20:00 
Badehotellet
Besøg sydfra. Grosserer Madsen er sikker på, at Morten er ude på at snyde ham og sætter en mildest talt vrangvillig Max til at spionere. Hos Ane og Fie er endnu større ting på spil, da Anes nyfødte baby er blevet fjernet af Jespers far og anbragt på et ukendt børnehjem. Fie indser, at kun Jesper kan hjælpe, men hvordan finder hun ham?. Og så får grev Ditmars tyske hustru, Mitzi, besøg sydfra, da hendes lillebror og hans nazistiske venner gør deres indtog. Imens fortsætter magtspillet mellem ægtefællerne Molin, der får vanskeligere og vanskeligere ved at skjule krisen. Og da fruen pludselig tager en overraskende beslutning, sætter det en kærligheds-lavine i gang, der breder sig til flere af de andre gæster. Del 5. Producerat år 2017.
21:00 
Dine fulde fem
Hvem er bedst til at bruge sine sanser?. Det finder vi ud af, når vært Christian Degn inviterer Molly Egelind og Claudia Rex til at dyste i en række sanselige udfordringer. Konkurrencen er knivskarp, da Claudia Rex dyster mod sin mand, holdkaptajn Pelle Emil Hebsgaard, som for alvor udfordres, da han kommer i nærkontakt med sin værste fobi. Dagens anden holdkaptajn er Ditte Hansen. Del 4. Producerat år 2020.
21:50 
Mother's Day
Amerikansk komediedrama fra 2016. Vi følger en række personer, der får en mors dag, som de aldrig glemmer. Sandy (Jennifer Aniston) er en fraskilt alenemor til to børn, hvis eksmand er stukket af med en yngre model. Hun møder den flotte enkemand Bradly (Jason Sudeikis), der også er alene med sine døtre. Måske er han noget for hende? Sandys veninde, karrierekvinden Jesse, ser ikke sine forældre, da de ikke bryder sig om hendes mand, fordi han er inder. Men pludselig kommer de alligevel på uanmeldt besøg. Og så bliver tv-værten Miranda (Julia Roberts) opsøgt af sin biologiske datter Kristin, som hun bortadopterede for mange år siden. Det bliver et meget følelsesladet møde. En film af Garry Marshall (Pretty Woman). Producerat år 2016.
23:50 
French Kiss
Kate (Meg Ryan) lider af flyskræk og føler sig i øvrigt ikke det ringeste tiltrukket af Europa og de rygende, støjende franskmænd. Men da hun erfarer, at hendes forlovede har en affære - og oven i købet i byernes by, Paris - beslutter hun sig for at tage kampen op. Allerede i flyveren giver tilfældet hende en rejseledsager, Luc Teyssier (Kevin Kline), der lever op til alle hendes fordomme om franskmændene, men i det charmerende Paris og i det smukke, landlige Sydfrankrig lurer romantikken selvfølgelig altid lige om hjørnet. . Producerat år 1995.
01:50 
In the Electric Mist
Amerikansk krimi-drama fra 2009. Den erfarne og hårdkogte politimand Dave Robicheaux (Tommy Lee Jones) jager en seriemorder, der myrder unge kvinder i Louisianas sumpe. Samtidig med det bliver der indspillet en film om den amerikanske borgerkrig i området, og under optagelserne finder filmfolkene et lig, der stammer fra et mord, der blev begået 35 år tidligere. Robicheaux opdager en sammenhæng mellem den gamle sag og de nye mord, og mafiabossen "Baby Feet" (John Goodman), der styrer New Orleans underverden, er også involveret på en eller anden måde. Stærke kræfter forsøger at skjule sandheden, men Robicheaux sætter alt ind på at opklare mordene, og snart dukker farlige gamle hemmeligheder op til overfladen. Producerat år 2009.
03:50 
LEGO Masters
Kan man lave en tro kopi af en Ecco-lædersko i LEGO-klodser? Og hvad med en Kay Bojesen-abe eller en portion stegt flæsk?. Det finder parrene ud af, når de skal komme så tæt som muligt på en række danske designikoner. Bagefter bliver udfordringen ikke mindre, når der skal laves 3D-kunst, der bryder billedrammen, giver dybdeeffekt og næsten suger beskueren ind i etklods-univers. Del 4 av 8. Producerat år 2021.
04:55 (06:00)
Ambulancen - liv eller død
Engelsk reportageserie fra 2018. Der venter en travl weekend for North West Ambulanceservice, som må tage sig af over 11.000 opkald, når 80. 000 glade festivalgængere besøger den årlige Parklife Festival i Manchester. . Del 1. Producerat år 2018.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå