Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
06:30 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
12:40 
Sæt pris på Danmark
Hans Pilgaard sætter skuespillerne Jonas Schmidt og Trine Gadeberg i stævne i Østjylland på en oplevelsestur, der står i dyrenes tegn. Trine og Jonas bliver både rørte og fascinerede, når de kommer helt tæt på næsehorn og giraffer, der skal håndfodres. Løverne og løvekillingerne må de nøjes med at fodre på afstand, mens de til gengæld kommer helt tæt på de hajer, der lever i de danske farvande, når den står på dykning. Her kommer Trine dog på prøve. Hun har nemlig haft en ubehagelig episode med vand i sin skoletid. Men får det indflydelse på hendes evner til at gætte, hvad det koster?. Del 5. Producerat år 2017.
13:20 
Sæt pris på Danmark
Hans Pilgaard tager sangerinden Julie Berthelsen og tv-vært Ole Stephensen med rundt på en tur af særlige syd- og sønderjyske oplevelser. Julie og Ole bliver præsenteret for drabssteder, spøgelser, et kæmpe udvalg af kager og overnatning i en tidligere arrest, inden de slutter deres oplevelser af med at vise talentet inden for den ærkesønderjyske disciplin, ringridning. Der bliver grint højt og gættet lystigt - men hvem er bedst til at sætte pris på Danmark? . Del 6. Producerat år 2017.
13:55 
Sæt pris på dit hjem
I Grindsted, ikke langt fra Billund, besøger vores tre opkøbere, Thomas, Laura og Louise, en rejselysten familie, der har sat deres hus til salg, og nu også vil sælge alt indbo for at få mere frihed til at rejse. I huset gemmer sig en god blanding af nye og gamle møbler, og både pigerne og Thomas kaster sig ivrigt ind i kampen om at sætte pris på de skjulte skatte, der blandt andet byder på et originalt Heerup-tryk og en Ib Kofoed Larsen-stol. . Del 3. Producerat år 2017.
14:30 
Loppe Deluxe
Århus. Holden dyster denne gang i Jyllands hovedstad, Aarhus, på Tangkrogen. Men kan der overhovedet gøres gode fund for 4. 000 kroner i Smilets by - fund, der efterfølgende skal sælges videre med fortjeneste? Se med og find ud af, hvem der får pengene til at vokse mest og dermed vinder konkurrencen. . Del 2. Producerat år 2014.
15:00 
Fantastiske fund
Mette Rode Sundstrøm er taget til Aarhus Festuge, hvor hun skal vurdere en kæmpemæssig træscene. Våbenekspert hos Lauritz. com, Christian Soelberg, skal vurdere selveste General De Mezas duelpistoler, og så kommer Kræmmer-Erik forbi. Han vil gerne have afsat sine loppefund - med fortjeneste selvfølgellig. Del 3. Producerat år 2013.
15:45 
Hvem bor her?
Tag med hjem til en museumsleder, en bestyrelsesformand, en kunstner, en skolelærer og en klinikassistent og gæt, hvem der bor hvor. De fem almindelige danskere kommer indenfor hos hinanden og gætter med - kun ud fra navn og profession. De får masser af inspiration af hinanden - og ikke mindst muligheden for at vinde 10.000 kroner. Livsstilseksperten Christian Grau er vært, og vi kommer rundt i hele landet - denne gang er vi i Jylland og på Fyn. Del 2. Producerat år 2019.
16:25 
CPH Lufthavnen
USA's præsident Barack Obama lander i en lufthavn, som i forvejen er hårdt presset af sne-aflysninger og forsinkelser. Det skaber ekstra arbejder for dutymanageren Pernilla. Hun møder blandt andet en gruppe unge mænd, der dagen igennem forsøger at komme med et fly til London. Hos tolderne Torben og Søs er der feststemning - de afslører nemlig en smugler med syv kilo hash gemt i kufferten. Samtidig skal gatemanageren Lise fra SAS sende et fly med en ganske særlig passager af sted til Zürich. . Del 8. Producerat år 2009.
17:00 
Nyhederne og Vejret
17:12 
Regionale nyheder
17:20 
Go' aften LIVE
Del 5. Producerat år 2021.
17:55 
Dit forårsvejr
TV 2s vejrværter er klar med de nyeste prognoser for de kommende dage og opdaterer dig om dit forårsvejr. Find ud af, hvor det først bliver grønt, og hvor du bør tage hen, hvis du gerne vil have lidt solstråler. Del 50. Producerat år 2021.
18:00 
Nyhederne
Del 90. Producerat år 2021.
18:20 
Regionale nyheder
18:25 
Go' aften LIVE
Del 5. Producerat år 2021.
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
20:00 
LEGO Masters
Kan man lave en tro kopi af en Ecco-lædersko i LEGO-klodser? Og hvad med en Kay Bojesen-abe eller en portion stegt flæsk?. Det finder parrene ud af, når de skal komme så tæt som muligt på en række danske designikoner. Bagefter bliver udfordringen ikke mindre, når der skal laves 3D-kunst, der bryder billedrammen, giver dybdeeffekt og næsten suger beskueren ind i etklods-univers. Del 4 av 8. Producerat år 2021.
21:10 
Klipfiskerne
Thomas Warberg og Heino Hansen indtager værtsrollerne og åbner op for internettets absurditeter, når Linda P. og Lasse Rimmer klipquizzer mod Lars Hjortshøj og Nikolaj Stokholm. Deltagerne udsættes for et næsten umenneskeligt kreativt pres, når der både skal mimes, kombineres og improviseres til et hav af nettes sjoveste klip. Kan robotter lyve? Hvordan mimer man en slange på en loftventilator? Og hvem af Linda og Nikolaj er bedst til at nævne fiktive fugle? . Del 1. Producerat år 2020.
22:10 
ZULU Awards 2021
Glæd dig til en ustyrlig og festlig aften, når TV 2 ZULU og vært Christopher skruer op for charmen og fejrer alt det fedeste fra det forgangne år. Oplev tidens største artister og legendariske øjeblikke, og vær med, når vi uddeler de eftertragtede ZULU-statuetter til danskernes favoritter. . Producerat år 2021.
00:15 
Witch Hunters
Amerikansk eventyrfilm fra 2013. For 15 år siden lykkedes det søskendeparret Hans (Jeremy Renner) og Grete (Gemma Arterton) at vriste sig fri af den børnespisende heks, og nu rejser de som voksne rundt som heksedræbende dusørjægere med ekstraordinære evner. Da 11 af landsbyen Augsburgs børn forsvinder, bliver de tilkaldt af byens borgmester. Han vil have dem til at redde børnene og dræbe troldkvinden Muriel, inden hun afholder sin offerfest under blodmånen. Snart efter står de ansigt til ansigt med en ondskab langt større end noget, de før har mødt! En film af Tommy Wirkola, der også har stået bag de norske kultfilm 'Død snø' og 'død snø 2'. Producerat år 2013.
01:45 
The Watch
Amerikansk komedie fra 2012. Som en god undskyldning for at slippe væk fra konerne og drikke øl starter supermarkedsbestyreren Evan et frivilligt vagtværn sammen med tre af sine venner. Bevæbnet med lommelygter, walkie-talkies og nye, smarte jakker begynder de at overvåge deres forstadskvarter om natten. Men de kommer snart på glatis. De opdager nemlig, at deres fredelige by er blevet invaderet af rumvæsner. Nu må de klodsede helte stramme ballerne og forsøge at redde verden fra total udslettelse!. Producerat år 2012.
03:30 
Ambulancen - liv eller død
Engelsk reportageserie fra 2018. Patienterne står i kø på gangene på Royal Stoke Hospital i Staffordshire, hvor West Midlands Ambulanceservice må håndtere konsekvenserne af sundhedsvæsnets vinterkrise. . Del 7. Producerat år 2018.
04:35 (06:00)
Ambulancen - liv eller død
Engelsk reportageserie fra 2018. Ambulancefolkene i West Midlands Ambulanceservice går igennem en hård og følelsesladet periode efter en stribe af sager med misbrug og selvmordsforsøg - heldigvis har de hinanden. . Del 8. Producerat år 2018.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå